![]() |
|
@up
Z moich doświadczeń to jest na lewo po ukosie do dolnego spodu. |
Na pulnoc od Thajs.
|
Pastuch pewnie pomaga HWL w Wojnie z KH na galanie.. HAHAHAHA
Cytuj:
|
dzieki chlopaki teraz bede mogl dalej odkrywac nowe tereny
a slovik to ciota \o/ |
Cytuj:
Br ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
że wam się opłaca zabić 1 typa jak odrobi to w 1 dzień a reszta bije po 1-2lvl dziennie
|
Cytuj:
po 1 - zal mi cie po 2 - jak mam kurwa nagrac filmki jak nie jestem z wami ? wez kurwa wyyjdz z domu i zobacz czy cie nie ma przed klatka -.- ogarnij plx bo jak czytam twoje posty to zal dupe sciska ; o pjotnka ziomus |
Cytuj:
|
Nie no, Wy lepiej wiecie zerowce z forum...
|
Cytuj:
@Maksiu Maksiu bizonie masz leb jak sklep ! ;d |
Cytuj:
|
@Azared
Wez odjebaj sie od karlin ! rabat na twarzowe masz i kozaczysz |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pzdr Diabel\ P.S. Przepraszam za bledy - nie jestem za bardzo swoi :) |
No to z tego co pisał ten azared jakos tak to widac jak was pastuch wszystkich porobił hahaha "Nie angażuje się" haha ganzer też tutaj pisał że raz się wygrywa raz przegrywa i że się nie podda i będzie walczyć dalej i nie zrezygnuje(?) a niedawno pisze ze gra w WOWA...
Nie rozumiem tutaj niektórych.. ide się pociąć .. do jutra^^ Zawiało EMO.. nie nie jestem Emo jak coś :D |
Cytuj:
|
Ledwo Azared cos napisze, a tu juz na*******a na niego z 10 forum spamerow, ogarnijcie sie. Chyba, ze to konta dusk&vis tylko boja sie ujawnic buhahahah.
@JechaczNakonny Myslisz, ze bedziemy siedziec na vt 24/7? Wez udzial w jakies wojnie to pogadamy, nawet na otsie nie umiesz sie pewnie bic. @All No, jechac po mnie !!!!!!!!! |
nedza umyslowa ... oj wielka nedza ;s
i nie mowie tego o sobie ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |
|