Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Gruni 11-04-2008 21:41

@up

Z moich doświadczeń to jest na lewo po ukosie do dolnego spodu.

Diablord 11-04-2008 22:00

Na pulnoc od Thajs.

Slovik 11-04-2008 22:01

Pastuch pewnie pomaga HWL w Wojnie z KH na galanie.. HAHAHAHA

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez martynkAA (Post 1996926)
co do karlin to gdzie jest to jebane wyjscie?:/

z mojej prawej

martynkAA 11-04-2008 22:13

dzieki chlopaki teraz bede mogl dalej odkrywac nowe tereny

a slovik to ciota \o/

Flows 11-04-2008 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azared (Post 1996884)
Nasza sprawa ;) Ogarnij akcje, nagraj filmik i se ogladaj ;) My nie chwalimy sie swoimi dzielami jesli tego nie chcemy. Nie zawsze wychodzi akcja. Czasem sie wygra a czasem ostro dostanie ;) "Najwidoczniej pastuchy~ nie chcą pokazać swoich pr0 akcji ..." Po 1 Drako ostatnio sie nie angażuje. Po 2 nie on teraz dowodzi ( bo go nie ma to kto inny przejal dowodzenie ). Chcesz obejrzec filmik, sam zrob akcje i ogarnij a nie czekasz na gotowca ;) Tylko najpierw znajdz wyjscie z Carlin. Pzdr

Czesc grzybciu,czy tam nikodem(polak) co u ciebie bizonie H@H@H@ =XXX

Br ?

VeB 11-04-2008 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1996793)
To, ze jestes szczylem i niema o czym z Toba gadac !

Idź stąd. ;]

JechaczNakonny 11-04-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flows (Post 1997014)
Br ?

Zimno Ci ? ;s

Katan 11-04-2008 23:15

że wam się opłaca zabić 1 typa jak odrobi to w 1 dzień a reszta bije po 1-2lvl dziennie

ovvNator 11-04-2008 23:23

Cytuj:

Nasza sprawa ;) Ogarnij akcje, nagraj filmik i se ogladaj ;) My nie chwalimy sie swoimi dzielami jesli tego nie chcemy. Nie zawsze wychodzi akcja. Czasem sie wygra a czasem ostro dostanie ;) "Najwidoczniej pastuchy~ nie chcą pokazać swoich pr0 akcji ..." Po 1 Drako ostatnio sie nie angażuje. Po 2 nie on teraz dowodzi ( bo go nie ma to kto inny przejal dowodzenie ). Chcesz obejrzec filmik, sam zrob akcje i ogarnij a nie czekasz na gotowca ;) Tylko najpierw znajdz wyjscie z Carlin. Pzdr

po 1 - zal mi cie
po 2 - jak mam kurwa nagrac filmki jak nie jestem z wami ? wez kurwa wyyjdz z domu i zobacz czy cie nie ma przed klatka -.- ogarnij plx bo jak czytam twoje posty to zal dupe sciska ; o

pjotnka ziomus

ovvNator 11-04-2008 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez martynkAA (Post 1996926)
co do karlin to gdzie jest to jebane wyjscie?:/

tylko azared wie wal do niego bo to pro skill ; o !

Wigget 11-04-2008 23:28

Nie no, Wy lepiej wiecie zerowce z forum...

Azared 11-04-2008 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ovvNator (Post 1997142)
po 1 - zal mi cie
po 2 - jak mam kurwa nagrac filmki jak nie jestem z wami ? wez kurwa wyyjdz z domu i zobacz czy cie nie ma przed klatka -.- ogarnij plx bo jak czytam twoje posty to zal dupe sciska ; o

pjotnka ziomus

chodzi o to ze chcesz od nas filmiki ;) se poszukaj na necie kolego to "moze" znajdziesz ;) A nie jak noob z carlin na gotowca czekasz ;) Btw. akcje trzeba robic ;) Nudzi nam sie to se robimy akcje ;)

@Maksiu

Maksiu bizonie masz leb jak sklep ! ;d

Demioh 12-04-2008 00:08

Cytuj:

nie chwalicie się swoimi "dziełami" bo nie macie czym HUAHAUEAEUH a co do gotowca :D rzeczywiście ciężko sprawa zapisać plik i zaznaczyć "nagrywanie" ;// jak już musisz odpowiadać na postu typu "czemu nie robicie filmów" to przynajmniej z głowa , a nie takie pierdoły co napisałeś :)

martynkAA 12-04-2008 00:11

@Azared

Wez odjebaj sie od karlin ! rabat na twarzowe masz i kozaczysz

Reloop 12-04-2008 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeB (Post 1997043)
Idź stąd. ;]

CHcesz sie bic ?

Diabelek 12-04-2008 00:40

Cytuj:

On moze i znajdzie wyjscie z Carlin moze to nie duzo ale zrobi to sam ; ) a nie kupi chara jak co niektorzy to lubie :))

Pzdr
Diabel\

P.S. Przepraszam za bledy - nie jestem za bardzo swoi :)

JechaczNakonny 12-04-2008 03:35

No to z tego co pisał ten azared jakos tak to widac jak was pastuch wszystkich porobił hahaha "Nie angażuje się" haha ganzer też tutaj pisał że raz się wygrywa raz przegrywa i że się nie podda i będzie walczyć dalej i nie zrezygnuje(?) a niedawno pisze ze gra w WOWA...

Nie rozumiem tutaj niektórych.. ide się pociąć .. do jutra^^

Zawiało EMO..

nie nie jestem Emo jak coś :D

DuRi_Zmc 12-04-2008 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1996793)
To, ze jestes szczylem i niema o czym z Toba gadac !

Jezeli niema o czym zemną gadać to nie odpisuj na moje posty proste?

Pro_Evo_Mastach 12-04-2008 10:28

Ledwo Azared cos napisze, a tu juz na*******a na niego z 10 forum spamerow, ogarnijcie sie. Chyba, ze to konta dusk&vis tylko boja sie ujawnic buhahahah.

@JechaczNakonny

Myslisz, ze bedziemy siedziec na vt 24/7? Wez udzial w jakies wojnie to pogadamy, nawet na otsie nie umiesz sie pewnie bic.

@All

No, jechac po mnie !!!!!!!!!

Tucz 12-04-2008 11:19

nedza umyslowa ... oj wielka nedza ;s

i nie mowie tego o sobie ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50.