![]() |
sa kurwa wytrawni melanzownicy...
Jaki bedzie nastepny tytuł filmiku z serii Jestem hejtem i mam rl lifa? moze "HEHE NABILEM SIE ACODINEM I STOJE W KˇCIE" :creature: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zygaface z meetingu ;d http://img839.imageshack.us/img839/809/zygaface.jpg |
'radek, palimy?!'
hahaha wrzuc swoje słit fociasze:D |
Cytuj:
Tym razem obyło się bez palenia z bajora po powodzi, nikt nie zarzucał acodinów, ani nie wynosił żadnych flaszek ze stacji. Ale chuj, kleniu i tak pewnie znajdzie jaki¶ paragraf, a je¶li nawet nie to i tak spłynę na li¶cia... jeste¶cie esencj± e-łatwo¶ci :D http://img294.imageshack.us/img294/3623/img0474f.jpg CIACH I CHUJ HAHAHAHA BIEDAKI SIEDZICIE TYLKO PRZED TYM KOMPEM NERDY IDE SPAĆ KRĘCĘ GRUBE LOLE JAK RYSZARD KALISZ JOŁ !!! DO USŁYSZENIA SŁODZIAKI |
Cytuj:
Siema co tam :cup: Ukryty tekst:
|
|
hahahahahah a Ty co ? :D Z tego co widziałem to Klaudia zrobiła prawie cał± t± flaszkę mate 8o
@ Tenszi ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁLooooooooooooo ziomeg, ale fajny obrazek, ju mejd maj dej HEHE nie. stawiam stanowczy opur http://userserve-ak.last.fm/serve/126/49470469.gif |
Ciekaw jestem co wpisujesz w gugle ze takie gify fajne znajdujesz ziomeg.
Albo nie nie jestem ciekaw nie pisz. |
Cytuj:
jajć, radzio a co twoja mama na te słit fociasze? :confused: |
czytam i czytam ... nie grałem tu duuuzo czasu ale czytaj±c forum nie ma czego żałowac. Was tu poje bało ! ten z twarza co dozywocie jara sie tym iz kreci lola bo mama nie widzi albo pojazdy które sa rly na poziomie. Wyjdzcie na dwór poznajcie rl kumpli pozdrawiam.
|
WeĽcie wy się wszyscy pierd*lnijcie głow± w ¶cianę.. Jeden chwali się jakim on to nie jest super pro elo wytrwałym melanżowcem, a reszta koksów ci¶nie go na jakim¶ ¶miesznym forum tibijczyków z karlin i stroi wielkich mędrców "RIL LAJFA". Jeden warty drugiego..
@Radzio Po ch*j wrzucasz takie fotki w neta? Pamiętaj, że st±d nic nie znika i kiedy¶ się na tym możesz ładnie przejechać przez jak±¶ tęp± fotkę.. Jak już musisz się komu¶ pochwalić o swoich umiejętno¶ciach manualnych to pokaż te fotki matce albo najlepiej skręć jej takiego lolka na dzień matki. Nie ma się czym chwalić.. Takie zdjęcia s± tylko dla "wtajemniczonych" w dan± imprezę jako pami±tka. A tak w ogóle to nie upubliczniaj więcej moich zdjęć bez zgody. :) EDIT: Nie nie wchodzę na to forum (wszedłem tutaj dopiero jak mi kasjusz powiedział co wy tu za cuda na kiju odpie*dalacie) i nie posiadam tutaj konta dlatego piszę z konta landryny. /By B±ku. |
Up signed.
bez obrazy chlopaki =] |
Cytuj:
|
Cytuj:
wbijam e-penisa w te zdjecia,wy*******ac z mojego internetu X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;) czemu nie ..
|
@up
Mowiles ze nie wchodzisz. @viov czlowiek ktory wrzuca zdjecia z 5cio osobowej BIBY na forum o TIBII marnie zgrywajac wariata ktorego nic nie obchodzi nazywa mnie gimbusem. Swiat stanal na chuju i tanczy breka. [*] Reszta zdjec zapisana na dysku co raz poszlo w internet juz z niego nie wyleci ziomeg wiec oszczedz sobie marnego usuwania. Planuje distroj zycia przy pomocy tych zdjec ale narazie mi sie nie chce ;s edit APEL DO MELANZ-KRU: nie wrzucajcie juz zadnych zdjec chcialbym stad odejsc a kolejne wrzucenie zdjec z waszej biby spowoduje obsranie sie z beki a tego bysmy nie chcieli. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:53. |