![]() |
|
@up
Doskilluj do 60,potem cyclopy mount sternum,ew. amazon camp. Ostatecznym wyjsciem sa dwarf guardy ale t o od 25 z rsami. Ggdzie zrobić pg 60 edem z 49 mlvlem? Mam do dyspozycji blokera 103 lvl EK i 5 bp sd,reszta to sio,frigo czy tam vis Jaki lvl wbije za te sdki i gdzie? |
Ja bym proponował p*erdolić blokera, sprzedać sdki i pojść na ancienty xDD
|
145 lvl Elder Druid 85 mlvl
EQ: RH, Spirit Cloak, C legi, demon shield, bohy/softy Swiat PVP |
@up
Spytaj się poprzedniego ownera... Żeby nie było offtopu dragi/dl'e darashia, dl'e poi, potworki z poi w yala, demce z kimś najlepiej... Ogólnie większość tego na co masz ochotę z tych mocniejszych z blokerem np. |
Royal Paladin ,40 lvl
Skills: 81/62 Eq: Crus Helm Paly Arm B legs Mms Boh Gdzie expic bez waste? A gdzie ze srednim waste ale z dobrym expem? Gdzie zarabiac wiem :) |
@UP
Pacc czy nie?? Na faccu to poh, guardy, tomba facc. |
@UP
Royal Paladin bez pacca?.. ogarnij sie. Stone tomb za tp,cyclopolis edron,cyclopy mistrock,dragi yalahar / darashia. |
26 lvl sorc facc eq hotm focus cape dwarven shield plate legi woce mlvl 27 gdzie mogę expic by sobie zarobic (lootbagi odpadaja)
|
@up
Próbuj cyce na mt.sternum/poh, roty fibula, trolle ab(?) xd, ewentualnie dc -1. |
Elo! Ja też szukam dobrej miejscówki do expienia (tylko PACC).
Royal Paladin 44 Lvl Skills 78/66 Eq: Royal Helmet, G Armor, Blue Legs, Boh, Demon Shield, Platinum Amulet, Rs'y. Tak jakoś myślę o Stone Tomb -6 (3), a także o piratach/// Co jest według Was lepsze? A może znacie jakieś lepsze miejscówki (tylko nie inny tomb, nie chce mieć stalkerów za moimi plecami). Chociaż bardziej skłaniam się ku Tombowi, ale tu mi chodzi przede wszystkim o dobry rate, i żebym zarabiał i nie był na -. P.S. Od 45 lvla będę już oczywiście w stanie expić z enchanted spearami, ale czy to zmieni w tym przypadku dobór expowiska? POzdro. |
Siema.
Gdzie mam expić 55 knightem (FACC) skile : 80/80 eq : demon helm, dsm , mms , boh , relic sword , p ammy , g legi z góry dzieki za odp. |
@2up
Stone tomb do dobry pomysł, enchanted speary zmienią Twoje hity na większe jakby nie patrzeć ;). @up d lair veno, próbuj d lair thais, dc -2, ef, of. ;) |
42 knight skille 68/65
eq:crus helmet,golden armor,knight legs,noble axe,dragon shield próbowałem mt sternum za dużo ludu,DC też dużo ludzi |
39rp skile 75/62 eq pala armor, vamp shield, b legi, bohy, crus helmet p ammy, bez dużego ryzyka deadów, z profitem lub na 0(musi być doobry exp)
|
Cytuj:
|
@3up
cycki poh, tam po drodze na dracone bh itd., cyce na południe od thais. |
Cytuj:
|
@up
Za pewne stone tomb za tp a barbariany to mały camp ;p |
Gdzie mogę expić 116ek mając stamine, które zwiększa o 50% expa żeby nie było dużego waste ale exp dobry. Myślałem o frostach ale nie znam się na tych respach i niewiem jaki resp moge zająć.A i coś poza tematem mam 35 ed 31 m lvl expić czy wbijać lvl?
|
Witam , gdzie mogę expić na 46 levelu , profesja Elite Knight , Skille 72/71 ;s , EQ : Crus helmet , dsm , blue legs , boh , mms , assasin dagger
Pozdrawiam :) |
@3up
spytaj się poprzedniego ownera... dragi darashia, yala. Ed'em też spytaj ownera poprzedniego co lepsze... według mnie mlvl wbijaj. @2up małpy dla kasy, dragi yala, darashia @up dragi darashia, yala, workery |
Cytuj:
Gdzie mogę expić 116ek mając stamine, które zwiększa o 50% expa żeby nie było dużego waste ale exp dobry. Myślałem o frostach ale nie znam się na tych respach i niewiem jaki resp moge zająć.A i coś poza tematem mam 35 ed 31 m lvl expić czy wbijać lvl? |
@up
Odpowiedziałem Ci przecież na Twoje pytanie gdzie expić także nie spamuj. Skąd wnioskuje? Bo dziwne dla mnie jest żeby tak doświadczony gracz jak Ty 100+ lvlową postacią pytał się gdzie nią może expić ;s taka postacią powinieneś znać, każdy zakątek tibii. Ehh... I nie wkręcaj, że nie kupiłeś ok? |
Cytuj:
|
Jeżeli jesteś takim doświadczonym graczem to jak do jasnej cholery nie wiesz, gdzie iść expić 100+ ek?? omfg ludzie ogarnijcie
|
Ale jak mam 1h tej staminy dodatkowej. Tak to wiem gdzie mam expić.
|
jak masz 1h staminy dodatkowej to exp tam, gdzie normalnie expisz przecież będziesz miał więcej expa/h no nie? ;s
Jeżeli chcesz zarobić i lepiej poexpić przez tą godzine to tomby, lizardy, małpy. Jeżeli chcesz powaścic przez tą godzinę, bdb poexpić to demce, w yala potworki z poi, najty itd itd. |
Demce solo knightem?? Chyba oszalałeś. Widać kto tu kupił chara.
|
Jeżeli chcesz powaścic to pojedynczo możesz solować omfg weź już się nie odzywaj lepiej :confused:
|
56 ED z 51 mlvl. Jakie miejscówy polecacie bo necro/hero na yalahar wiecznie zajęte tak samo jak all dragi :)
|
Pojedyńczo solować demce dla expa ta?
To już 100x lepiej wyjdzie waląc najty lub nawet jak by botował na małpach żal. Oczywiście co do expa, chociaż do loota też bo zanim by coś lootnoł tym 100+ ek solo z demców to by więcej kasy zarobił na małpach/najtach hauhau. |
Ponawiam pytanie:
Gdzie expić moim Master Sorkiem? 29/30 lvl 29 mlvl |
21lev
skille 60/60 knight facc Chcialbym expic na beholderach, poniewaz mam na nich duzy zarobek, do tej pory expilem kolo thais, na tym quescie z life ringiem, ale tam troche maly resp jest, za to an fibuli juz za duzy :P Znacie mzoe jakies inne miejscowki z beholderami? :> |
Cytuj:
Jeśli chcesz zarobić to rób lootbagi na mino tower.Weź obsidiana mi na jeden hunt kiedyś koło 30 skorek spadało.Jeśli chcesz poexpic to dobij 65 skilla i lec na cyce koło thais.Z beholderami możesz spróbowac na fibuli ale z potkami.Na początku by było ciężko ale potem już pojedyńczo sie je wybija.Co do innych miejscówek to nie znam ;( |
wolalbym zeby ktos podal jakas miejscowke z beho bo na nich bez lootbagow niezle zarabiam ;)
|
@up
jak się idzie na black knighta to tam są jakieś @down może Dragon Lair ? , Fibula ? MT Sterum , DC -2 -3 |
60 knight na faccu, 77/74 w lapie mistic blade, reszta eq slabiutka:
gdzie expic? gdzie zarobic? (mint 24/7 zajete - <3 non pvp) |
25 Royal Paladin Sille: 80/66 Eq: Blue robe, boh, dragon shield, crusader helmet, platinum amulet, plate legs, royal spears.
Gdzie expic na paccu? Zysk moze byc 0 lub minimalny. Prosilbym o miejscowki i do kazdej ile mniej wiecej k expa na godzine. |
Tak samo jak mój pall... Świeżo po hacku:
45 Knight 70/68 Postman quest done Facc Crown helment/Knight Armor/Knight Legs/Medusa Shield/Bright Sword Mógłbym doskilować do 75/75 ale gdzie expić? |
@Piwekk
Yalahar cemetery quarter, nie wiem ile k/h, ale powinno być sporo ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |
|