![]() |
Chyba na serio wyciągnął tego bolsa xD
|
Radze zetnij się na łyso , będziesz wtedy ROX !
Możesz przejeżdżać w swojej audicy a łysa czacha robi postrach na ulicy! każda laska pęka z dumy gdy ja Ru...am w dresie pumy!! |
Cytuj:
|
Ja mu wieżę! X(
|
Cytuj:
Hehe, ale ze mnie mistrz cietej riposty. |
Cytuj:
Dupa , to ja Arcymistrz cietej riposty ;D Palar , a ty mów jaki klub , która liga!!! :D zajebiście. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@oerciak czy ty jestes menszczyzno? |
Cytuj:
|
Cytuj:
LKS Baranowice |
Anusiowa -wypad na fotusię.pl.
|
jakieś stosowne argumenty? ; )
|
Swoją droga, jak mi się wyświetliły te fotki, to myślałem, że coś mi się z monitorem skopało. Po chwili doszedłem do wniosku, że ktoś zwiększył w fotoszopie wartość "brightness". Srsly, trzeba mieć nieźle pokotłowane w mózgu, żeby stosować właśnie ten efekt na zdjęciu.
edit: rotfl, nawet w avatarze. To jakiś fetysz? Dedam z beki. A co do argumentów, to za Oerciaka napiszę - wpisałaś je w poście, gdzie umieściłaś "fotki". |
śmieszna sprawa.
miłe przywitanie. pierwszy dzień na forum po kilkuletniej przerwie i pojazd ; d Rybzor o gustach się nie dyskutuje. :) |
Cytuj:
Jakiś czas temu była jakaś podobna laska która też od razu foty dodała, po 2 dniach już jej nigdy nie widzieliśmy na forum. A foty osoby której nikt nie kojarzy jakoś nam potrzebne do szczęścia nie są. |
No mercy :3
Cytuj:
@down Mi też. btw. kojarzę nick, chociaż jakoś za znajomego się nie uważam : P http://195.42.113.20/showpost.php?p=...&postcount=346 Grzyweczqa rulez xD |
no właściwie to liczyłam, że ktoś skojarzy.
istniałam na tymże forum pod innym nickiem jakieś 2, 3 lata temu. teraz nie widzę nikogo ze starych "znajomych". nie potrafię się narazie 'wgryźć' na forum. szczerze mówiąc to nawet trudno mi się gra w Tibię po takim okresie czasu. nie dodaję tu fotek jako emh. jakiś anons towarzyski czy coś w tym rodzaju, bo od tego są inne serwisy. just . miałam nadzieję, że ktoś skojarzy. Rybzor chodzi mi o efekt stosowany na zdjęciu. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
nie miło mi ; x
nikt nie lubi jak sie z kogoś kpi. cały czas byłam przekonana, że jesteście otwarci na nowych użytkowników, a nawet jeśli coś jest w nich nie tak (jak choćby rzekomo mój pierwszy post), to nie zniechęcacie. ; d nie zawsze krytyka motywuje. ed: tak czuję się teraz pro, mastah i tak dalej. dzięki Wam. ; | pojazd konkretny. Rybzor: jak widzisz było to cztery lata temu:) |
Cytuj:
ironia btw. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06. |