Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Only Danera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=49005)

Moczymordah 01-02-2009 03:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black-Jack (Post 2446114)
bo tak zawszew robilem z twoim dilerem gp rorenerem hwhehehehehehehe
ty kurwa CIOTO wiem jK CIE TO BOLI DLATEGO TAK PISZEW
A JESTES KOZAK USTAW SIE W RL TYLKO NIE JAK RON Z TEKSTEM ZE NIE JSTES W STANIES SIE ZABLOKOWEAC ANI OSLONIC BO JUZ KURWA ZANDEJ *****E NIE DARUJE HEHEHEHEHEHHEHE I JEDZIEMY Z KURWAMI PO CALOSCI CIESZYSZ SIE SUKO NIEDOWARTOSCIOWANA ????????????? BO JA ZAJEBISCIE !!!!!!!!!!!

Ryczysz w rl?

Black-Jack 01-02-2009 03:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klaas14 (Post 2446121)
miekkiego to ty huja masz pizdo lesna z bazantami nie myjesz dupy i rodzynki masz w dupie ...
kurwa chlopie takis kozak jak z koziej dupy traba na ustawki chcesz ? hahahahahahahahahahahahahahahah wes nie zartuj bo kozy sie zleca
old spice ? hahaha tys widzial old spica chyba w dupie filipa jak mu robiles dobrze po wygranym battle :baby:

no tak masz racej kurwa mistrzu eurpy w wyciskaniu sztyftu z pustych tubek
wsumie t szacun for you bez harowy twardy anonimowy penisie bez skory ;-))))

bez_nazwy.bmp 01-02-2009 03:32

e filip zobacz że ty nic sensownego do tej rozmowy nie wnosisz
jedyne co masz to tibie i ssy z niej, hueheue
o wieku cos zaczoles pierdolic
kurwa czlownieniu a ile ty masz lat ze wyjezdzasz z tekstami typu '16 latku pierdolony'
jakis honorowy senior czy kurwa co?
tyś zwykły kondom na miare swego chuja
karmiony mietkim chujem swojego mistrza 'wuja'

Klaas14 01-02-2009 03:33

nie martw sie o to kurwa kartofel
to ze ty kurwa jezdzisz bez biletu i siedzisz na 2 krzslach to nie znaczy ze tak wszyscy .. w*******aj wiecej i graj w tibie :baby::baby:

Black-Jack 01-02-2009 03:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moczymordah (Post 2446128)
Ryczysz w rl?

nie
tylko sram lzami bo niewdzieczne samolubne zakochane w sobie kurwy mysla ze sa fajne i nie moge tego zniesc buzka suczko idz na expa pogadamy

Moczymordah 01-02-2009 03:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black-Jack (Post 2446133)
nie
tylko sram lzami bo niewdzieczne samolubne zakochane w sobie kurwy mysla ze sa fajne i nie moge tego zniesc

Polecam wizytę u proktologa. O ile twoja odresiona makówa wie, czym ten pan się zajmuje.

Klaas14 01-02-2009 03:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black-Jack (Post 2446129)
no tak masz racej kurwa mistrzu eurpy w wyciskaniu sztyftu z pustych tubek
wsumie t szacun for you bez harowy twardy anonimowy penisie bez skory ;-))))

tys kurwa slyszalem ze jestes mistrz w wyciskaniu spermy z huja hujopijcko smacznego suko :baby:
a dla ciebie zero szacunku bo takie kurwy jak ty to zchylaja sie po mydelko albo liza dupe psa i pierdol mame
dlugo myslales zeby mi odpisac czy pytales staarego co napisac ?

Black-Jack 01-02-2009 03:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klaas14 (Post 2446138)
tys kurwa slyszalem ze jestes mistrz w wyciskaniu spermy z huja hujopijcko smacznego suko :baby:
a dla ciebie zero szacunku bo takie kurwy jak ty to zchylaja sie po mydelko albo liza dupe psa i pierdol mame
dlugo myslales zeby mi odpisac czy pytales staarego co napisac ?

a od kogo to slyszales ?
i kim jestes zeby strugac kozaka pokaz pysk pokaz dane to udowodnisz choc kawalek swojej wartosci ktora pewnie zgonela z kupa mamy w srocu 12 lat temu ty kurwa anonimowy rusku spinaczy do majtek

Klaas14 01-02-2009 04:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black-Jack (Post 2446143)
a od kogo to slyszales ?
i kim jestes zeby strugac kozaka pokaz pysk pokaz dane to udowodnisz choc kawalek swojej wartosci ktora pewnie zgonela z kupa mamy w srocu 12 lat temu ty kurwa anonimowy rusku spinaczy do majtek

a huj cie to obchodzi od kogo malo inteligentna suko puszczajaca sie na ulicach
i co cie to obchodzi kim jestem i nie strugam kozaka huju kukurydziany bo ty zaczoles to gowno a ja skoncze wymoczku z pizdy twojej starej ruszanej przez murzynow
i sam nasz pysk ruda nie opitolona kurwo i nic ci nie bede udowadnial bo jestes skonczony .. i pomysl huju wieski jak moge byc anonimowym ruskiem jak pisze po polsku zal ciebie i twoich rodzicow ...
12 lat to chyba ty masz bo z tego co piszesz mozna wywnioskowac ze dalej jestes w swiecie zabawek i pokemonow albo gorzej muminkow pozdro pikachu :cup:

Mat155 01-02-2009 04:05

Black-Jack po huj wogole wchodzisz na to forum? O.o wchodzisz raz na ruski rok i jedziesz po all... myslisz ze bedziesz kozak jak komus pojedziesz na forum? ^^ niby masz 24 lata a zachowujesz sie jak bys mial o polowe mniej :D

proponuje miec wyjebane na kolesia :) szkoda czasu na niego i zasmiecania forum

pozdro

Klaas14 01-02-2009 04:15

Mat155 masz racje ale jak koles na*******a na wszystkich bo kurwa nie zwalil konia czy tez nie zrobil loda to trzeba mu pojechac bo tak to nie moze byc

naszczescie poszedl w huj i nie wruci predko mam nadziej stara mu neta odloczyla i poszedl spac
POSZEDL W HUJ JAKIE SZCZESCIE AMENO
WY*******AJ I NIE WRACAJ POZDROW RODZICOW MATKOJEBCO

Black-Jack 01-02-2009 04:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klaas14 (Post 2446153)
Mat155 masz racje ale jak koles na*******a na wszystkich bo kurwa nie zwalil konia czy tez nie zrobil loda to trzeba mu pojechac bo tak to nie moze byc

naszczescie poszedl w huj i nie wruci predko mam nadziej stara mu neta odloczyla i poszedl spac

ŁĘŁĘŁĘŁĘŁĘŁĘ RED KURWA ALERT
MEGA ABIG KURWA MEGA FIGHTER ANONIMOWY RZADZI

ron ci powiedzial hmmm
to ciekawe
az nie wiem gdzie s*******ac kurwa sjeb ssa czy cos chociarz jak doisz minotaury bo zal kurwa suko z ukrycia
zdanie pizdy co ma chuj do gadania warte mniej niz liska co mu smierdzi z pyska pozdro picze z kurwami sie rozlicze ^^

a matkojecbca jestem
ale mamunia ci o tym nie opowie
tylko kupi nowego paca ty kurwa dziecinko rozpita herbata z sokiem malinowym
jebnim drina jak ron pol litra coli na jeden kielon
madafaka znawcy oprwcy
jak ten co kamikadze z sokiem pmaranczowym robi o chuj by was pokraki wyjebal w trzepaki

Black-Jack 01-02-2009 04:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klaas14 (Post 2446153)

uuu stARA ci neta odlaczyla ja piwrdole ale zes dostral pojazd jak flinston na swieto jetsonow zes kurwa jest wariat oohohohohohohoho
z wlasnego przykladu sie do mnie do*******asz i z ukrycia swe zale wy*******asz
ale co tam przejmuje sie toba tak jak tym ze rudy ma wpirdol od moni i sznepci nie zaszkodzi kilka klepci pozdro wam wariaty ogolcoe sobie niezarosniete klaty

Black-Jack 01-02-2009 04:49

dobra suczko widze ze cie nie ma
tak wiec rude wlosy z dupska powywlekaj
a potem nad swym kupskiej zaszczekaj
bo co wiecej moze poza szczekaniem i o litosc blaganiem ?
udawac mega ganstera z ukrycia co ma twardy leb do picia ?
a idz ty sie kurwa w klockach podmywaj
i 60 letnie suczki na cmentarzu podrywaj
p.s wystrachalem sie ciebie naprwde zaimponowales mi tym niczym anonimowym łuuuuuuuuuuuuuu o chuj by cie arni

Eyo 01-02-2009 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black-Jack (Post 2446161)

widze ze naprawde jestes kurwa doroslym debilem ;]

mowisz o Roro ze suczka etc a ty kim jestes kozaku wielki ludzie w takim wieku raczej niecisna sobie na forum i sie nieosmieszaja jak w twoim przypadku...

dales kiedys zdjecie z dzieckiem neiwiem czy to ty ale jak tak to szkoda mi tego dziecka ktore wychowuje sie w patologi

idz stad i nie wracaj

fifi co do ciebie

stracilem 114 ek na pandori z glupoty i jakos sie nie zalamie po tym wyjebnae mam w ta gre
ale niestety ty tego powiedziec niemozesz bo to twoje life
mowisz o cato 16 latku sam raczej tylu niemasz
for me jestes tak jak black tylko kartoflem ktory odda matke za tibie bo ma hig lv i jest kloks szkoda ze przyjaciol w rl niemasz bys wiedzail ze ta gra to nie wszystko

pzdr frajerzy

Ave Orszak :)

Black-Pizdas 01-02-2009 12:23

Anonimowy black-jack podaj tylko miasto w jakim mieszkasz... i zdjęcie swoje ... . No i zacznij często spacerować to się spotkamy ;] , bo fifi to kurwa tak z domu rzadko wychodzi, to nie chcę się czekać - a nie wypada zadzwonić do niego do domu bo tam gra w tą Tibie i jeszcze umrze w niej (czy jak to w tej grze się nazywa) ;s ... no ale niedługo znowu będziemy mieli czas to poczekamy i z nim też się spotkamy (a czy w krakowie czy w angli to mniejsza różnica) - wtedy też mu się odechce tak pyskować ;]

Klaas14 01-02-2009 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black-Jack (Post 2446158)
ŁĘŁĘŁĘŁĘŁĘŁĘ RED KURWA ALERT
MEGA ABIG KURWA MEGA FIGHTER ANONIMOWY RZADZI

ron ci powiedzial hmmm
to ciekawe
az nie wiem gdzie s*******ac kurwa sjeb ssa czy cos chociarz jak doisz minotaury bo zal kurwa suko z ukrycia
zdanie pizdy co ma chuj do gadania warte mniej niz liska co mu smierdzi z pyska pozdro picze z kurwami sie rozlicze ^^

a matkojecbca jestem
ale mamunia ci o tym nie opowie
tylko kupi nowego paca ty kurwa dziecinko rozpita herbata z sokiem malinowym
jebnim drina jak ron pol litra coli na jeden kielon
madafaka znawcy oprwcy
jak ten co kamikadze z sokiem pmaranczowym robi o chuj by was pokraki wyjebal w trzepaki

HAP HAP KURWA CIAGNIESZ PALE ESKIMOSOM HAP HAP CIECIU
a ty masz tyle do gadania ze huj bobki szczelil ciebie i twoja wisniacka rodzine dajesz dupe za pare gp i co jestes rox plajer masz kupionego chara na allegro bo stara powiedziala synku jestes matkojebca jebaj mnie w dupe tranzwestyto pizdo homogenizowana w trapka...
z ukrycia to ty robisz lody w szkole na przerwach i bieszesz za to kanapki i soczek sukoooooooo... lubisz to suko ...
ty co jedyne mozesz sie rozliczyc z pedalami w burdelu kurwa bez szkoly nie tresowana pizdeczko ;)
a twoja stara jest tak stara ze w*******a wegiel i kroji chleb łokciami a jak byles maly to grali toba w ragby dlatego jestes teraz taki pierdo jebniety i masz takie gadki jak chinskie dziecko na*******ajace pokemony i masz zeza skocznego az dziw ze widzisz klawiature ^^

Klaas14 01-02-2009 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black-Jack (Post 2446160)
uuu stARA ci neta odlaczyla ja piwrdole ale zes dostral pojazd jak flinston na swieto jetsonow zes kurwa jest wariat oohohohohohohoho
z wlasnego przykladu sie do mnie do*******asz i z ukrycia swe zale wy*******asz
ale co tam przejmuje sie toba tak jak tym ze rudy ma wpirdol od moni i sznepci nie zaszkodzi kilka klepci pozdro wam wariaty ogolcoe sobie niezarosniete klaty

hohohoho huj bobki z bil i u ciebie swiat nie bylo mikolaj cie nie kocha a do tego czeszesz sie schabowych pizdo nie do *****ona w ciemie matki hujopijco w pizde mac ;)
moge kurwa z ukrycia to taki ciec jak ty nie bedzie mi rozkazywal kurwo i w*******asz rosol palcami ... a co zabijesz mnie w tibi jak ci powiem hahahahahhaahahahhaha nie zartuj hujo skoczku w dupe lizkaj rowki dalej filipowi i pierdol ogorki
rude to ty masz wlosy na nogach padalcu krecony w loczki pizdy wiejskiej i wpierdol to chyba ty dostajesz na rl i wyzywasz sie na forum zeby zrobic sobie dobrze ALE MOZE BY NIE CHCEMY TWOJEGO PIERDOLENIA RZECZYS TO JAKOS Z SENSEM NA*******AL A TU TAKIE PIERDO LAMENTO ODSTAWIASZ ZE HUJ CI W BACZKI CIPKO Z CIECZOCINKA!

Klaas14 01-02-2009 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black-Jack (Post 2446161)
a potem nad swym kupskiej zaszczekaj
bo co wiecej moze poza szczekaniem i o litosc blaganiem ?
udawac mega ganstera z ukrycia co ma twardy leb do picia ?
a idz ty sie kurwa w klockach podmywaj
i 60 letnie suczki na cmentarzu podrywaj
p.s wystrachalem sie ciebie naprwde zaimponowales mi tym niczym anonimowym łuuuuuuuuuuuuuu o chuj by cie arni

piedoliles tak ze poszedlem spac bo pierdole ciebie i ciebie i ciebie ! blod dziwko z podworkaa .... to ze ty szczekasz nad swoim jebanym w dupie gowienkeim to nie znaczy ze wsyzscy i szczekasz na pociagi to przykre pizdo
a ty co kurwa tez sie ujawnij kurwo o litosc to ty mozesz blagac trzepiekonski typie z pod cienego huja ...
gangster ? tys widzial gangstera ja pierdole coo za czlowiek a moze ty masz twardy leb do picia 4 banie i kaput po tobie kaplica ?
jestes jaki glupi ze twoje iq jest mniejsze od takiego psa co robi kupe
to zze ty matkojebco lubisz 60 latki bo nie poderwiesz mlodych to juz pech i zero respektu dla takiej kurwy jak ty za bure z toba
PS Wy*******aj z tad i nie wracaj wypierdacze na swoj pysk i jazda na expa co dzis hunt na trollach czyy moze roty ? wow kozak w huj
a jak masz cos do rora to po to jest PRIV a nie forum prostuj sie dziwko olewam cie cieplym moczem ciałł kurwo suko tepa :evul:

Mumis 01-02-2009 12:54

1.nie karmic trola.
2.piles?nie pisz.
3."nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic"
4.sprzedam konto gg:10177546.

Zaht 01-02-2009 13:02

Koniec pierdolenia ! Czas na konkrety !

:D:D

http://img150.imageshack.us/img150/3833/selluo4.png
http://img150.imageshack.us/img150/s...ng/1/w1280.png

Chcesz wiedzieć więcej o tej postaci ?
GG:1676230 !

Pozdro 8o8o8o8o8o8o8o8o

Pdf 01-02-2009 13:44

Jacus w twoich durnych postach przewija sie cos o szynce, czy to bylo do mnie? :>

Nie wiesz nieogarniety debilu ze jest to forum o grze zwanej tibia, wiec chuj nas boli twoje i innych rl life, chcesz sie z kims ustawic to pisz na priv a nie pokazujesz na forum jaki jestes hardkorowy zawodnik.
Cisniesz "nam" dzieciom ze cos tam, a zobacz na siebie 24 lata nieudacznik tibijski wylewa zale na forum, to nie sprawi ze bd fajniejszy.
Tak btw ty pierdolisz o honorze? Za hajs nawet dziecko bys sprzedal wiec zamknij pizde.

@Fifi
"Orszak Fail" Nadal jestesmy ziomkami, a zobacz co ty masz? Bande nieogarnietych brow i swojego ukochanego charka. Nadejdzie dzien kiedy bry z ciebie zawyja i zostanie tylko placz ;*

Fifi & Jacus laczy łączy was zasada jedna że jaja macie na brodzie a fiuty trzymacie w zębach .

Bez odbioru
Szyna~

Jagaoo7 01-02-2009 14:36

fifi ale ty myslissz ze my w tibi przegrywamy wary to juz mamy na siebie wyjebane? gadamy all time na vent...nawet jak przegramy rotfl;p czy cos
to nie jets tak jak z br;p ze przegraja to juz u.u..~~

20hp xD
http://img167.imageshack.us/img167/5109/ehhehehlm0.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/e...pg/1/w1024.png

co sie z nim stalo o.o

http://img264.imageshack.us/img264/7923/daihihdaog5.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/d...pg/1/w1024.png

http://img264.imageshack.us/img264/7105/hhhheln1.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/h...pg/1/w1024.png

;@

szczepan_m5 01-02-2009 15:09

@Klaas14 i ten drugi blck jack czy jak mu tam idzie

Jak czytam wasze posty to mi sie niedobrze robi.a Ty Klaas to ty niezly niedojeb jestes ;] lubisz net napinek ? szczerze mowiac zeby do angli jechac musisz zmadrzec bo z twoja glupota jaka pokazujesz n forum to nawet do lotniska nie dojdziesz bo nie wiesz jak napewno wyglada;].dziecko i sobie z kolegami pograj w pilke na dwor,albo pograj z kolegami w karty pokemon na przerwie w szkole a nie wypowiadaj sie na forum i nie spamuj go.Ze matka ziema takich ciuli rodzi jak Ty boze.

P.S napewno waszych postow i tak nikt nie czyta ;] dzieci :*:baby::baby:

Wy dalej w ta Tibie gracie :D dajcie se spokoj :D idzcie sie najebac pobawic do nieprzytomnosci :D znajdzcie sobie laske jakas niech wam dobrze zrobi :D z tej gry i tak nigdy nic nie bedziecie mieli a czasu na to marnujecie duzo ;]

P.S Jaga :D Exodis rulez :D milo bylo tam pograc i sie pona*******a* :D :*:*

~Derlix

Klaas14 01-02-2009 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szczepan_m5 (Post 2446628)
@Klaas14 i ten drugi blck jack czy jak mu tam idzie

Jak czytam wasze posty to mi sie niedobrze robi.a Ty Klaas to ty niezly niedojeb jestes ;] lubisz net napinek ? szczerze mowiac zeby do angli jechac musisz zmadrzec bo z twoja glupota jaka pokazujesz n forum to nawet do lotniska nie dojdziesz bo nie wiesz jak napewno wyglada;].dziecko i sobie z kolegami pograj w pilke na dwor,albo pograj z kolegami w karty pokemon na przerwie w szkole a nie wypowiadaj sie na forum i nie spamuj go.Ze matka ziema takich ciuli rodzi jak Ty boze.

P.S napewno waszych postow i tak nikt nie czyta ;] dzieci :*:baby::baby:

Wy dalej w ta Tibie gracie :D dajcie se spokoj :D idzcie sie najebac pobawic do nieprzytomnosci :D znajdzcie sobie laske jakas niech wam dobrze zrobi :D z tej gry i tak nigdy nic nie bedziecie mieli a czasu na to marnujecie duzo ;]

P.S Jaga :D Exodis rulez :D milo bylo tam pograc i sie pona*******a* :D :*:*

~Derlix

wez zamilcz wyskoczyles jak pedal z gondoli ...
nie znasz mnie a muwisz cos o mnie i do mnie
znizylem sie do poziomu BLACK-JACKA wsumie to zaluje ze to zrobilem coz trudno juz ...
i nie mow mi co mam robic bo moge robic co chce i nawet moge cie osikac cieplym moczem
olewam cie co ty piszesz wogole nie pisales na tym forum tyle czasu i teraz napisales ? po huj ja sie pytam

i jak ci nie dobrze to nie czytaj proste ;))

i dziecko to moze ty jestes

szczepan_m5 01-02-2009 15:50

Z ortografia tez masz problem mistrzu ;]
moze juz sie cieplym moczem oblales albo koledzy to ci zrobili ?;]
jak bedziesz chcial jechac do angli to powiedz wytlumacze ci jak wyglada lotnisko ;]

Klaas14 01-02-2009 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szczepan_m5 (Post 2446688)
Z ortografia tez masz problem mistrzu ;]
moze juz sie cieplym moczem oblales albo koledzy to ci zrobili ?;]
jak bedziesz chcial jechac do angli to powiedz wytlumacze ci jak wyglada lotnisko ;]

ale mi pojechales o stary mam sie smiac czy plakac ? bo nie wiem :baby::baby:
nie na mnie kumple nie leja z porownaniu do ciebie i podobno sikasz na siedzaco hahaha
i po co znowu zaczynasz klutnie mowisz zeby nie spamowac a sam to robic cieciu parkinkowy
nie musisz mi tlumaczyc nie jestem taki glupi jak ty ... ale mozesz mi pokazac ale wtedy nie wrocisz predko do domciu :baby: dzieciak

szczepan_m5 01-02-2009 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klaas14 (Post 2446726)
... ale mozesz mi pokazac ale wtedy nie wrocisz predko do domciu :baby: dzieciak

hahaha nie pisze sie "kłutnie" tylko "kłotnie"
Oj napinaczu ;] dobra juz nie pisze szkoda mi czasu na konwersacje z jakims malolatem ;]
mlody i gniewny hueheuehue :*:baby:

Klaas14 01-02-2009 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szczepan_m5 (Post 2446760)
hahaha nie pisze sie "kłutnie" tylko "kłotnie"
Oj napinaczu ;] dobra juz nie pisze szkoda mi czasu na konwersacje z jakims malolatem ;]
mlody i gniewny hueheuehue :*:baby:

ojojojo i co z tego ze tak napisalem moze sie pomylilem ?
a z kad wiesz ile mam lat moze jestem starszy od ciebie ? wiec gon sie hujku
szkoda ci czasu moze lepiej idz expic :baby::baby:
hahahaha zal i placz

Jagaoo7 01-02-2009 17:12

[quote=Black-Jack;2446105]jagus
znalem cie kiedys byles spoko
ale tez ci lev odpierdolil
shere'khan moze skojarzysz moze nie dpcy mnie to
twoi rl pisali ze kurwa jestes
co wiecej dodawac ?

no to ladnie ,zobacz jakimi oni sa kurwami jesli obgaduja 'rl'(widzieli mnie tylko w szkole i never nie gadali) ale nvm ...dla typkow z tibi OMG 0.0

wiem kto to moze byc;pp ;D ukrasc rl 50k?kkkkkkkkk:D ale wyjebane w ten hajs
3mnajcie sie
eloo
http://img152.imageshack.us/img152/1...in50kn1mk6.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/k...jpg/1/w293.png
/\trojca swieta;D
szanuje sie takie posty bez offtopa nie?
wklejajcie jakeis foty to chociaz bedzie sens czytac wypowiedzi poszczegolnych graczy oraz uzytkownikow forum
z powazaniem Jaga.

CesarzRoxy 01-02-2009 19:32

Można się kłócić ale nie na 3 strony, niech ten black idzie stad bo spamuje całe forum....
http://img523.imageshack.us/img523/2640/mixbg2.jpg
http://img523.imageshack.us/img523/m...jpg/1/w611.png

AverSqun 01-02-2009 21:26

;]

nie pisze here zeby komus wrzucac bo nie gram na Danerze

czytam se ten temacik od czasu do czasu

drogi black jacku
nie czytam twoich postow,
ale plx pisz wiecej bo mozna sie w huj posmiac :)
imponujace sa skutki uboczne tibi podczas jej nieprawidlowego uzytkowania :D
/\ zaraz pewnie bedzie re~
haha

Drogi Philipie
smiejesz sie tu z ludzi bo sa forumfighterami i ci nic nie moga w tibi zrobic
a ty? co im mozesz zrobic?
zignorujesz? haha
zabijesz ich w tibi? HaHa
dojedziesz w rl? HAHA

Orszak przegral war,zgadza sie
ale i tak nie zamienil bym sie na zadka inna ekipe typu inso i inne huje muje

@Szynaz/Jagson
wypadalo by cos skręcić? nieprawdzasz?
dawno nic razem nie robilismy 8o8o8o8o8o8o8o8o:D

http://img154.imageshack.us/img154/3...gicdamulj3.png
http://img154.imageshack.us/img154/m...png/1/w738.png

BEZ ODBIORU
uHAuhaushuahsiashiowns <3

Jagaoo7 01-02-2009 21:58

@Szynaz/Jagson
wypadalo by cos skręcić? nieprawdzasz?
dawno nic razem nie robilismy 8o8o8o8o8o8o8o8o:D
Halo odbior
Pan zartuje?Ja sportowiec
=dddd
bajobongo hej bajabongo hej

http://img98.imageshack.us/img98/9364/jaghhcu1.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/jag...jpg/1/w717.png

Wszystkimn zycze udanej nocy ,pozdrawiam
<3

btw ale ty byles bogaty *.*

guralsoon 01-02-2009 22:46

Jaga sportowiec Ookpkpok xD
no na futsal ogladac chodzisz - tu masz racje xD
ale dziwne oczy masz wtedy i duzo jesz.... okpokopkoppk xD!!!

AverSqun 01-02-2009 23:06

/\ahauhahuauhauhahuahuahuahuhuahauhuahuahuahuahuauh ahuuahuh!

guralsoon 01-02-2009 23:45

Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 5, gości: 4)
guralsoon, Jagaoo7, macir33, TuciTuci

nawet Naczelny szaman tu zawital xD

Jagaoo7 01-02-2009 23:46

OWHOWHIOEHIOWEHIOWHIOEHIOHWEHIOWHIOEIWEOIHWEHIOWHI OEHIOWEHIOWE
IOEHIOWEHIOWHIOEHIOHWEHIOWHIOEIWEOIHWEHIOWHIOEHIOW EHIOWEEHIO
OWHIOEHIOWEHIOWHIOEHIOHWEHIOWHIOEIWEOIHWEHIOWHIOEH IOWEHIOWE
OWHIOEHIOWEHIOWHIOEHIOHWEHIOWHIOEIWEOIHWEHIOWHIOEH IOWEHIOWE

CRUNCH CRUNCH;ddd
goralllllllllson =d

guralsoon 02-02-2009 00:07

wypad z Jaga na futsal ;]
http://i517.photobucket.com/albums/u...ralson/ssd.jpg
nasz dorobek :
http://i517.photobucket.com/albums/u...on/przemyt.jpg

TuciTuci 02-02-2009 00:11

futsal jest faaaaaaajny xD i to bardzo;p osadopskadpoksapod xD

http://img88.imageshack.us/img88/2276/dscn3464slp4.jpg

Jagaoo7 02-02-2009 00:26

lol bez takich;p to forum;d
http://img502.imageshack.us/img502/6...blashewjl4.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/e...pg/1/w1024.png

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20.