Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Yoh Asakura 30-12-2008 12:45

Jestem sławny !

Fintex 30-12-2008 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2400483)
No dziecko 6 lat nie posle ci pilki na 30m xd

Nie chodziło mi o jakieś mega crossy przez pół boiska, ale tak ogólnie, zeby dograć po kiwce :) Oglądałem tylko ten filmik z nim a tu są prawie tylko tricki :P Trick trickiem, ale zeby dograć piłkę/podania kluczowe. Może za dużo wymagam od 6 latka, ale cóż :D

Capality 30-12-2008 17:17

Wydaje mi sie ze ten chlopaczek nie posle gornej pilki dalej niz 10m xd

Sza'hel 30-12-2008 17:30

Toż to kiwa jak Ronaldo za najlepszych czasów
Ten mały>Wszyscy dryblerzy na świecie ;<

Faytah 30-12-2008 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sza'hel (Post 2401214)
Toż to kiwa jak Ronaldo za najlepszych czasów
Ten mały>Wszyscy dryblerzy na świecie ;<

No i nie zapominaj ze jego 100% potencjalu > 100% potencjalu innych zawodnikow,juz wiemy kto dostanie zlota pilke ...

Calen Futh 30-12-2008 22:02

Wredni :P ;*;8:*;8:*;8*:*:*:*:* kocham siem !11

Arfyd 30-12-2008 22:19

Nie ma to jak drzeć mordę na turnieju charytatywnym "JEBAĆ PZPN!". Brawo kibice Lechii Gdańsk. :cup:

Sza'hel 30-12-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arfyd (Post 2401785)
Nie ma to jak drzeć mordę na turnieju charytatywnym "JEBAĆ PZPN!". Brawo kibice Lechii Gdańsk. :cup:

Tak się bawią debile Lechii Gdańsk!

Pix888 31-12-2008 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2395420)
Sagna > Ramos.
Po tym, co dzisiaj pokazał, bezapelacyjnie najlepszy DR na Wyspach. Ba, na całym świecie.

A widziałeś kiedyś Ramosa jak jest w formie?
Chyba nie:)

Yoh Asakura 31-12-2008 00:30

A co, jak jest w formie to 3 razy ratuje zespół od utraty bramki i wybija piłkę z linii bramkowej przewrotką ?

Pix888 31-12-2008 00:53

Jak jest w formie to potrafi tyłem do bramki strzelic z główki. Potrafi wyłaczyc z gry skrzydłowego i dodatkowo z przodu wiele zdziałac np. strzelic gola po rajdzie indywidualnym.
Ale skoro jesteśmy przy obrońcach to wszyscy oni mają na noc do Carlosa i chyba nie prędko się doczekamy takiego obrońcy.

Yoh Asakura 31-12-2008 01:03

No co prawda to prawda, chociaż arsenalowy Cole był porównywany do Roberto.

Maggic 31-12-2008 04:11

Ja pier dole nie ma co dyskutować z Yohem... on wie lepiej. Jego Arsenal jest najlepszy, jego piłkarze są najlepsi, wszystko elo... Może mieć Sagna 2mln% potencjału, co z tego że gra 1 mecz dobry na 10 a po zatym jest do dupy, może być Wilshare > Giggs, chociaż nie wiem jak można porównywać piłkarza do piłkarza 2x starszego. dobra... elo elo yO szkoda tylko że to się na wyniki Arsenalu nie przekłada. ;* Dlatego rozśmieszaj dalej... często siedze w tym temacie i czytam all, ale jak padam pod biurko ze śmiechu to potem jakoś nie mam siły nic napisać. :D Bo wiem że Ty wiesz lepiej, a to prowadzi do dłużej konwersacji w której niechce brać udziału hahaa ;D yO ;*

Calen Futh 31-12-2008 11:20

@up: Mam wrażenie, że pisząc tego posta nie byłeś w pełni trzeźwy ;d Jakoś taki dziwny styl pisania miałeś xd Hej! Co Ty kurwa robiłeś o 4tej nad ranem na noc przed sylwesterm wtf?!

Słuchaj ja wiem, że Yoha nie przegadam, ale przecież to zabawne jest napisać mu coś i później czekać na jego kontrę, która rozkłada połowe osób czytających ten temat na łopatki. Nie wiem czy zauważyłeś, ale był taki okres kiedy Yoh nie pisał tutaj (ot ok. miesiąc temu)- wtedy temat był wręcz martwy. Więc mimo, że czasami jest irytujący to trzeba przyznać, że jest Yoh- jest zabawa.

@down: No tak. Widać, że prawdziwy sportowiec z niego. Nic na chama, najpierw trzeba się przygotować :D Żeby "kontuzji" nie było hrhrhr ;d

Arfyd 31-12-2008 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2402389)
@up: Mam wrażenie, że pisząc tego posta nie byłeś w pełni trzeźwy ;d Jakoś taki dziwny styl pisania miałeś xd Hej! Co Ty kurwa robiłeś o 4tej nad ranem na noc przed sylwesterm wtf?!

Rozgrzewka ? ; D

@Up

Profesjonalista. : P Bo rozgrzewka to podstawa ;) I ryzyko, że będzie jakaś kontuzja też mniejsze ; d

Cafe 31-12-2008 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2399104)
Ja wymienie którzy, moim zdaniem, są przeciętni
I omawiany Liverpool:
Dossena
Aurelio
Benayoun
Pennant
Arbeloa
Kuyt
Babel
Lucas
N'Gog
Skrtel

Ale większość z tych piłkarzy nie jest podstawowym zawodnikiem, lub ostatnio zagrała dobre zawody ; poza tym wykreśl z tej listy Skrtela i Arbeloe.

Maggic 31-12-2008 13:50

hahahahaha co ja napisałem... sorry Yoh ;)

Ja faktycznie rozgrzewka, wczoraj dzwoni do mnie kumpel z tekstem 'Wpadaj do mnie mam 2 Finlandie 0,5' Ja na to że przecież jutro sylwek, a on 'Dawaj, trzeba się rozgrzać' - dokładnie, skąd wiedzieliście [?] to podejrzane jakieś :D

Calen Futh 31-12-2008 14:41

double srry.

Calen Futh 31-12-2008 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2402642)
hahahahaha co ja napisałem... sorry Yoh ;)

Ja faktycznie rozgrzewka, wczoraj dzwoni do mnie kumpel z tekstem 'Wpadaj do mnie mam 2 Finlandie 0,5' Ja na to że przecież jutro sylwek, a on 'Dawaj, trzeba się rozgrzać' - dokładnie, skąd wiedzieliście [?] to podejrzane jakieś :D

Słuchaj, my Cię obserwujemy, my wszystko wiemy. Nic nie ukryjesz.
A tak na serio to miłego picia dla wszystkich fanatyków sportu, którzy odwiedzają ten temat ;)

Tak więc również z okazji Nowego Roku życzę Wam żeby Manchester United wygrał LM i Premierleague ;dddd

Arfyd 31-12-2008 15:13

Calen, dobra Finlandia była, nie ? ;>

Wszystkim Szczęśliwego Nowego : P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:54.