![]() |
|
Cytuj:
|
co jest w tych bajkach, ze dorosli faceci je nalogowo ogladaja??
|
Cytuj:
Cytuj:
Swoja droga, jak ktos chce podyskutowac o anime i Japonii szerzej pojetej to moge polecic forum: http://www.yorokobi.fora.pl/ Narazie dosyc kameralnie, ale przez to znacznie lepsza atmosfera niz na Tanuki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Fairy Tail 123:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
@up
Taa. Nie wytrzymali by tej presji |
Ja sie im nie dziwie kiedy ode spac o 22 wstaje o 7 a tutaj 3 strony postow. T mnie tez sie odechciewa.
|
dajcie title jakies niezbyt dlugiego anime takie sajens sfikszyn z walkami i ogolnie nawiazaniem do milosci bo anime bez sql love to nie anime wg mnie xD
plxxx @down rayza loffciam cie arigatoooo @edit again krotkie to ma byc 100 odcinkow knothxbye czekam na inne propozycje cos fajnego nie musi byc sajen sfikszyn ale zeby love byl tylko z jakims dodatkie wielki bitwy albo samfynk |
Jedyne SF shonen jakie kojarzę to D.gray-man...
|
@milano
Shakugan no Shana, Fate/Stay Night @Topic Sciagam wszystkie plyty majace cos wspolnego z Haruhi. Narazie dorwalem God Knows w mp3 320kbps :) |
dzieki...
trafilem wlasnie na kaze no stigma i zapowiada sie dosyc ciekawe poki co @edit dla tych co lubia ogladac anime online jak ja w mare niezlej jakosci zapraszam shinden-anime.info |
@Up
Kaze no Stigma przy powyzszych seriach ssie ; ) A anime online to chyba nikt tu juz nie oglada :P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Kto zostaje dzisiaj na noc? ;s
|
a ta dziewica of bittah to manga ? jak tak to odpada
ja niestety jestem jedynym chyba co anime onlinr oglada poniewaz nie chce mi sie sciagac i nie wiem skad ... zwlasza jak na rapidzie to no czens |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nipah~! Corgar Frizz |
oj dzisiaj to ja chyba zostawie sobie w spokoju szkole i bede oglądać rideback. Zajebiste jest!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |
|