![]() |
|
taa banowanie zacznie sie wpierw an tibia.pl potem na tibii normalnej hahaha
kurde walentynki najgorsze mam jakie mogly byc :(( |
Cytuj:
|
A ja wiem kim gra dopalacz.
Graliśmy razem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no gensty ja nie jestem taki zdolny jak ty ze nkl na 4 poprawiam H@H@
|
Bo ja zdolny jestem xD
|
ty chyba tez do najlepszej nie poszedles skoro mowisz/piszesz "poszles"
|
Cytuj:
Więc japa i nie poprawiaj innych jak sam nie umiesz pisać. |
Cytuj:
Cytuj:
Gdzies, kiedys slyszalem ze 'poszles' mowi sie gdy dystans jest niewielki, a 'poszedles' na dluzszym dystansie. To kabaret jakis chyba byl. @Klotnie: Moglibyscie juz przestac, bo to sie juz staje zenujace. |
Cytuj:
|
Diabllord:
Feb 15 2009, 23:34:13 CET Killed at Level 202 by Belix Sacrum and by Motoxmanka Orają sie na edron chyba :P |
prawdopoobnie all padli
na bank: Fische~ aqo Ai tritii itd |
DR chyba all padli.
z Vision: Chersoni Dubikos Katrila Anim Nert Opi fex Apff Youen Diabllord and more |
@Gensty - jestes taki zalosny ze trudno to okreslic. Kreujesz sie na jakiegos elo czlowieka z ulicy. Czy to jest fajne? Jezeli dla kogos jest, to gratuluje. Dla mnie jestes zwyklym smieciem.
Jezeli chodzi o kwestie botowania to wiadomo ze 90% ludzi botuje, w tym ja. Ale szczerze bym sie ucieszyl jezeli faktycznie udaloby sie wykluczyc to zjawisko z gry. Mowisz ze Cipsoft na tym straci? Ja mysle ze duzo osob skonczylo grac poniewaz poprzez botowanie tibia stracila swoj urok. Znam kilka osob ktore podzielaja moje zdanie. Na pewno chetniej bym logowal niz teraz. A co do ora: http://www.***********.com/671801600.html? |
|
A Dla mnie Ty jestes zwyklym smieciem ktory tam lize dupe zeby moc expic :/
|
@up
Ty biegles na bettim ? Feb 15 2009, 23:57:34 CET Killed at Level 143 by Betii spagetti and by Rodine gratz fraga na flyn koxie : d co do mojego filmu: 28:35min~ piekny popis wykonaniu motoxmanki bez utamy :< |
Ja na Talakimie
Andi poczul moja moc napinania sie i zlodziejstwa Feb 15 2009, 23:33:37 CET Killed at Level 281 by Belix Sacrum and by Talakim A Tacy sa nasi zawodnicy: Gensty: miales Gensty: blessy ? [Pall] Flyn Kox: nie Gensty: jaki Ty git jestes [Pall] Flyn Kox: mi [Pall] Flyn Kox: blessów do szczescia nie trzeba |
Jezeli uwazasz stawanie sie po stronie dobrych znajomych z rl za lizanie dupy to moja teoria w poprzednim poscie na Twoj temat zostala potwierdzona.
A co do expienia to nie raz nie moglem expic i nie sprawialo mi to takiego bolu jak tobie. |
Cytuj:
btw. napisz sobie przed gensty zlodziej, na forum sie tym szczycisz a tam ? :) @linari_Smiec_BACK WYPIERDAJJJJ STAAAAD-wpisz ze w youtube i sie do tego stosuj :) |
Linari, być może masz rację - Vision też sobie nawzajem podkrada jak jest szansa wszystko co mogą, bo u nich często kasa jest ważniejsza niż przyjaźń, mimo, że później będą pisać ody o lojalności, honorze, braterstwie...
Ale po co ten Caps Lock? Po co te wyzwiska? Przecież nawet nie wiesz kim jest ten dopalacz... Wyluzuj, fajny war był dziś - nawet jak w chuj straciłeś - Vision i Duski też trochę stracili, uwierz mi, że niektórzy myśleli, że łatwiej się z wami uporają, a tu surprise :-) |
Edit: Double
|
Linarim nie należy się przejmować :)
On podchodzi do wszystkiego zbyt... "emocjonalnie". Np zdarzyło mu się popłakać jak mój kumpel kupił sobie rambo deathwish. Linari się popłakał i kumpel mu go oddał ^^ Teraz pewnie mnie zwyzywa itd;d ale co mi tam ^^ |
:baby:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"A ty wilkołaku s*******aj spac a nie wyjesz tutaj na forum 3/4 czasu i pierdolisz smuty jak w dupie u maryni WYY*******AJ SMIECIU JEBANY BO CIE ZGALDZE STARA KURWO BEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSS KITU I NIE NAZWAJ NAS ZLODZIEJAMI BO TO WY SIE OKRADACIE CALE ZYCIE JAK KIEDYS MF'y ANDIEMU Z DOMKU PIONA _/" - Bo ci żyła jakaś pęknie z tej złości. Uspokój się, wtedy wróć, a najlepiej to WY*******AJ ŚMIECIU jak to lubisz mówić.
|
Imargam alone ?
http://img255.imageshack.us/img255/6327/92037213xu7.jpg Nie! To wylurowanie psa z budy. http://img442.imageshack.us/img442/6939/xddph9.jpg |
Cytuj:
Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa Linari beksa;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( |
@spowalniacz - Jak się nie myśli to się wpada idiotycznie w takie sytuacje. Spidim'owi tylko pogratulować :).
|
Cytuj:
co by mi dało obsranie się skoro i tak nie było szans na to żeby przeżyć?:P btw. To wyzywanie, pociski na dość niskim poziomie, to z powodu trudnej sytuacji w domu? Rodzice tak do siebie nawzajem mówią czy gdzie indziej się tego uczysz? NO OFFENCE! |
Linari skoncz nikt cie nie szanuje ani my ani druga strona wiec po chuj sie odzywasz? umiesz tylko zawdowo zjerzdzac chara i nic wiecej wyjdz i nie rob nam wstydu;/
|
Cytuj:
Co do wczorajeszej rozruby na svar~ to szwedzi chyba wam juz nic nie pomoga i nie wiem gENsty czym wy tak sie cieszycie bo chary odajecie jakims Szweduchom co zawsze wpiernicz dostaną. Przepros ziomków ładnie i podziekuj że ich w taką kupe wciągnołes, oddaj za skradzioną kase za blessy i idzcie na Thorie albo na Szaphire do kerstonów. I tam sie okradajcie, zdradzajcie sie, dzgajcie sie nożami,róbcie se PA na innych i na sobie, a furore zostawcie bo to jeden wielki biznes-świat. :) @still~ Olej pleba. |
Cytuj:
gdyby nie dempah i jego kolesie, to już dawno byłoby po wojnie no ale tak to jest, jak się porywa z motyką na słońce :cup: |
Jak kazdy jedzie liariego smiecia to ja tez!:)
|
Cytuj:
1)nie pisze duzych liter ani polskich znakow, wiec jeb sie. 2)nie zaczyna sie zdania od "Więc". papa ofiaro losu. LINARI NA PREZYDENTA!!! |
Cytuj:
|
dopalacz.Vis podaj swoj nick bo nie wiem czy Cie zabijalem czy butki mi oddawales czy tam jeszcze cos innego. Co do wczorajszej akcji pokazalismy ze sa do rozjebania;) jeszcze mam 10kk na wojne wiec pare akcji bedzie pfffffffffffffffffffffffffffff. A jak sprzedam itemy to wojna troche potrwa + bot knighty wiec nie myslcie ze sobie pojde :( za duzo osob mnie tu kocha zebym ich zostawil
Imargam <3 |
no to i ja
jebac linariego:) |
Cytuj:
btw. Teraz widzisz linari jaki popularny jestes ;)? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:28. |
|