![]() |
|
/\Skocz pl -.-
|
laksiak1 co to za dziadostwo ze mi sie anywir wlancza ?? -.-":o
|
EF quest :P done ^.-
IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk225/fabiank92/EFquest.jpg[/IMG] |
|
|
w jakim mieście będą free scrolle? ;d
|
Coś z banshee questa
|
@up
Pewnie Edron |
Gz Banshe ;P i Gz Andvow :)
|
Gz All cos odemnie :)
|
@ Dzaher farciaż :}
|
Szukam gildi :)
|
= ((
|
Dalej bejbe, dalej.
|
Wiec nadszedl czas, by sie pozegnac. Nie mam czasu juz na Tibie, cieplej sie zrobilo, dziewczyna, kumple itd. Wiec postanowilem sprzedac konto, kupca juz mam, w poniedzialek dostaje kase./ Chcialbym oswiadczyc, ze od tej chwili ta postacia nie gram ja, lecz 2gi owner, odszedlem z gildii, usunalem all vipow, by nowy owner nie zrobil jakiejs siary. ^^
Kozystajac z okazji, chcialbym podziekowac wszystkim, ktorzy dzielili ze mna zycie na Candii, pomagali w trudnych sytuacjach. [CHAR]Waleczna Damroka[/CHAR] Za bycie extra znajoma z gildii. :* [CHAR]Waleczny Damrokyy[/CHAR] Za bycie extra znajomym z gildii. :* [CHAR]John Copper[/CHAR]- Za pomoc finansowa, kiedy bylo ze mna krucho. :* [CHAR]Etail[/CHAR] Za bycie extra znajomym z gildii. :* [CHAR]Still Turtle[/CHAR] Za to, ze gdy chcialem odejsc, podtrzymal mnie na duchu. [CHAR]Elite/Royal/Elder Naki[/CHAR] My Mastah :*, Wracaj do Polski moj nuubasku :* Hail [GUILD]Neomycinum[/GUILD] Pozdrowienia dla wszystkich :*. Your, Naki |
@Sey: Nieeeeee ;(;(;(;(
Ja sie tak nie bawie :< |
Gz ssow pozdro z lucery!
|
|
Przepraszam wszystkich tych którzy padli i nie udało im sie zrobić PoI. A zarazem dziekuje tym co nam przeszkadzali w tym od samego początku. Cya
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |
|