Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Corgar Frizz 19-02-2009 07:50

Ja też dzisia odpuszczam ;p Do lekarza musze isc, wiec praktycznie cały dzień będe miał wolny xD

Nipah~!
Corgar Frizz

Serious Sam 19-02-2009 08:13

@Corgar
Cytuj:

Akurat recenzje na Tanuki to mam w wielkim poważaniu. U nich wszystko jest czarne lub białe. Do tego część redaktorów jest po prostu niedouczona. Wystarczy przeczytać recke DMC... autor nieźle się tam popisał.
Ta.. mam takie samo zdanie.

eerion 19-02-2009 09:00

Cytuj:

@Topic
Sciagam wszystkie plyty majace cos wspolnego z Haruhi. Narazie dorwalem God Knows w mp3 320kbps :)
Ja mam 10. Jak znajdziesz więcej - to daj znać :P

Grocix 19-02-2009 09:33

@eerion
Ja mam 11 :)
Wszystkie character CD, OP, ED, i Geki Chuu.
Wiadomo skad :P

Corgar Frizz 19-02-2009 10:16

@Gro
Spakuj to, wrzuc na jakis serwer i daj mi linka ;p

@Soul Eater
Czytając mange czuje się dokładnie tak sam jak przy FMA. Niby bohaterzy ci sami, ale reszta cholernie inna. Rozumiem można wprowadzać zmiany robiąc anime, ale w Soul Eaterze są ogromne. Co prawda to jeszcze nie poziom FMA, ale powoli się do tego zbliżają.
Plusem tego jest że jest więcej do oglądania ;p Ale ja jednak wolałbym bardziej dokładne anime.

Black Star
Ukryty tekst:

Fajnie wygląda nowa kosa Black Stara

Nipah~!
Corgar Frizz

Nari 19-02-2009 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milano8 (Post 2469619)
dzieki...
trafilem wlasnie na kaze no stigma i zapowiada sie dosyc ciekawe poki co

@edit
dla tych co lubia ogladac anime online jak ja w mare niezlej jakosci zapraszam
shinden-anime.info

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2469655)
@Up
Kaze no Stigma przy powyzszych seriach ssie ; )
A anime online to chyba nikt tu juz nie oglada :P

Sam ssiesz : P. Mi się całkiem spodobało.

Corgar Frizz 19-02-2009 10:23

Grocix zawsze tak ma ;p Dla niego wszystko ssie, tak samo jak dla mnie prawie wszystkie serie są całkiem niezłe.

Nipah~!
Corgar Frizz

DDoS 19-02-2009 10:32

@Grocix do tego tam gdzieś hen już daleko co było - Haruhi - school life; jeden piździet ładziat, też omijam takie serie łukiem.

Shakugan no Shana hmm skończone obie serie i jako Want to Watch mam no to chyba ściągnę sobie :D

@Corgar dzięki za info odnośnie Soul Eatera, jeżeli odbiega znacznie od anime to zacznę jednak czytać (choć pewnie nawet gdyby było takie same bym i tak oglądał anime dalej tj. N & B.)

Corgar Frizz 19-02-2009 10:45

Soul Eater

Ukryty tekst:

Hah Mosquito zamienił sie w Tykki Mika z D.Gray Man'a xD Całkiem ciekawa ta walka, jedynie schemat troszkę głupi.... To moje ciało sprzed 100-lat. Pokonali go. To moja ciało sprzed 200lat! Znowy to samo. To moje ciało spzred 400 lat! I dupa.... Mosqiuto zmiótł ich na strzała. Ciekawe jak się to rozwinie.

@Gro
Daj mi nazwe jakiegoś płaczliwego anime, bo wiem że ty takie czesto oglądasz.

Nipah~!
Corgar Frizz

kołbaś 19-02-2009 13:09

clannad ogladasz na biezaco ? jak tak a nie widziales odcinka sprzed tygodnia to go obejzyj. A jak wogole nie ogladales to clannad czeka.

Grocix 19-02-2009 13:21

@Corg
Sam se sciagnij z Nipponseia, mowilem ci jak.
A z serii: Saikano, Sakano, Saikano, Saikano, Saikano, Saikano, Saikano, Kimi ga Nozomu Eien, Air. O, i zapomnialem jeszcze o Saikano!

@DDoS
Czy ja wiem, dla mnie Haruhi to typowa, swietnie zrealizowana, komedia. Watek milosny i "szkolny" sa raczej odstawione na drugi plan.

Corgar Frizz 19-02-2009 13:26

@Gro
Hai! Jak Saikano jest takie dobre to ściągam... ale nie jest tak popieprzone jak ostatnie epy NGE?

Nipah!
Corgar Frizz

Grocix 19-02-2009 14:03

@Corgar
Nie, "popieprzone", to ostatni przymiotnik jakim bym go nazwal. Pokazuje jednak brutalnosc wojny, takze momentami jest... ciezkie i strasznie wzruszajace.

-=DanieL=- 19-02-2009 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2469911)
@Gro
ale nie jest tak popieprzone jak ostatnie epy NGE?

Corgar Frizz

Tutaj niestety musze przywolac powiedzonko dzieci neostrady: ŻAL. Ostatnie epy NGE pokazują o czym tak na prawde byla ta seria (nie, nie o roboto-potworach zwanych Angels :)). Chociaż w sumie, nie każdy musi rozumieć wszystko rozumieć.

Corgar Frizz 19-02-2009 15:45

@Daniel
Źle mnie zrozumiałeś.... Popieprzone - Pokręcone, schizowe, zakręcone, dziwne.
To że tak napisałem nie znaczy że mi się nie podobało. A może powiesz że ostatnie epy NGE były całkiem przejrzyste? I proszę cię nie pisz że czegoś nie rozumiem bo mnie to naprawdę bardzo denerwuję. Ciekawi mnie dlaczego coś takiego przyszło ci do głowy....

@Gro
Jeden mnie rozumie ;3

Nipah~!
Corgar Frizz

Grocix 19-02-2009 15:52

@Daniel
Tutaj niestety musze przywolac powiedzonko dzieci neostrady: ŻAL. :S
Popieprzone - Mindf*ck - NGE, Paranoia Agent, FLCL, itp...

Nari 19-02-2009 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2469940)
@Corgar
Nie, "popieprzone", to ostatni przymiotnik jakim bym go nazwal. Pokazuje jednak brutalnosc wojny, takze momentami jest... ciezkie i strasznie wzruszajace.

A mi się wydaję jednak trochę na siłę... : P

Koszyk 19-02-2009 19:02

No to zaczynam DN... jestem na 3cim odc :P Zapowiada sie cieeeekawie : P

milano8 19-02-2009 19:11

bedziesz zawiedzony troszke koszyk. nie bede ci spojlowal ale sam zobaczysz ze bedziesz zalowal ze nie skonczyles w polowei

Grocix 19-02-2009 19:19

@Nari
Czy ja wiem? Ja sie w kazdym razie z niczym takim nie spotkalem ; )
Spoil Saikano:
Ukryty tekst:
a jak Akemi umierala to naprawde bylem bliski lez

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51.