![]() |
|
Ja też dzisia odpuszczam ;p Do lekarza musze isc, wiec praktycznie cały dzień będe miał wolny xD
Nipah~! Corgar Frizz |
@Corgar
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@eerion
Ja mam 11 :) Wszystkie character CD, OP, ED, i Geki Chuu. Wiadomo skad :P |
@Gro
Spakuj to, wrzuc na jakis serwer i daj mi linka ;p @Soul Eater Czytając mange czuje się dokładnie tak sam jak przy FMA. Niby bohaterzy ci sami, ale reszta cholernie inna. Rozumiem można wprowadzać zmiany robiąc anime, ale w Soul Eaterze są ogromne. Co prawda to jeszcze nie poziom FMA, ale powoli się do tego zbliżają. Plusem tego jest że jest więcej do oglądania ;p Ale ja jednak wolałbym bardziej dokładne anime. Black Star Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
|
Grocix zawsze tak ma ;p Dla niego wszystko ssie, tak samo jak dla mnie prawie wszystkie serie są całkiem niezłe.
Nipah~! Corgar Frizz |
@Grocix do tego tam gdzieś hen już daleko co było - Haruhi - school life; jeden piździet ładziat, też omijam takie serie łukiem.
Shakugan no Shana hmm skończone obie serie i jako Want to Watch mam no to chyba ściągnę sobie :D @Corgar dzięki za info odnośnie Soul Eatera, jeżeli odbiega znacznie od anime to zacznę jednak czytać (choć pewnie nawet gdyby było takie same bym i tak oglądał anime dalej tj. N & B.) |
Soul Eater
Ukryty tekst:
@Gro Daj mi nazwe jakiegoś płaczliwego anime, bo wiem że ty takie czesto oglądasz. Nipah~! Corgar Frizz |
clannad ogladasz na biezaco ? jak tak a nie widziales odcinka sprzed tygodnia to go obejzyj. A jak wogole nie ogladales to clannad czeka.
|
@Corg
Sam se sciagnij z Nipponseia, mowilem ci jak. A z serii: Saikano, Sakano, Saikano, Saikano, Saikano, Saikano, Saikano, Kimi ga Nozomu Eien, Air. O, i zapomnialem jeszcze o Saikano! @DDoS Czy ja wiem, dla mnie Haruhi to typowa, swietnie zrealizowana, komedia. Watek milosny i "szkolny" sa raczej odstawione na drugi plan. |
@Gro
Hai! Jak Saikano jest takie dobre to ściągam... ale nie jest tak popieprzone jak ostatnie epy NGE? Nipah! Corgar Frizz |
@Corgar
Nie, "popieprzone", to ostatni przymiotnik jakim bym go nazwal. Pokazuje jednak brutalnosc wojny, takze momentami jest... ciezkie i strasznie wzruszajace. |
Cytuj:
|
@Daniel
Źle mnie zrozumiałeś.... Popieprzone - Pokręcone, schizowe, zakręcone, dziwne. To że tak napisałem nie znaczy że mi się nie podobało. A może powiesz że ostatnie epy NGE były całkiem przejrzyste? I proszę cię nie pisz że czegoś nie rozumiem bo mnie to naprawdę bardzo denerwuję. Ciekawi mnie dlaczego coś takiego przyszło ci do głowy.... @Gro Jeden mnie rozumie ;3 Nipah~! Corgar Frizz |
@Daniel
Tutaj niestety musze przywolac powiedzonko dzieci neostrady: ŻAL. :S Popieprzone - Mindf*ck - NGE, Paranoia Agent, FLCL, itp... |
Cytuj:
|
No to zaczynam DN... jestem na 3cim odc :P Zapowiada sie cieeeekawie : P
|
bedziesz zawiedzony troszke koszyk. nie bede ci spojlowal ale sam zobaczysz ze bedziesz zalowal ze nie skonczyles w polowei
|
@Nari
Czy ja wiem? Ja sie w kazdym razie z niczym takim nie spotkalem ; ) Spoil Saikano: Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |
|