![]() |
|
22 pall
Dist: 62 Chciałem się wybrać na dwarfy guardy, ale nie wiem z czym? Speary, Hunting Speary, a może kusza? |
expienie
Ponawiam temat bo tylko jedna osoba mi odpowiedziała a chciałbym dowiedzieć się różnych miejsc expowisk.Siema wszystkim. Mam 29 knighta moje skile to 63/62.Eq: Crown helmet,knight armor,plate legs,medusa shield, scarf, wywern fang.Mam 4mlvl i mam pacca. Gdzie bym mógł expić?? Proszę o odpowiedzi. Z góry wszystkim thx.
|
Witam ,
Mam Royal Paladina na 39 lvlu. Ekwipunek Crown Helmet , Blue Robe , Plate Legs , Boots Of Haste , Vampire Shield & Royal Spears/Crossbow i Bolty. Mam pytanie gdzie mogę teraz expić? Nie muszę zarabiać dużo pieniędzy , zależy mi na szybkim expie . I jeszcze jedno co do update . Czy po nim opłąca sięw ogóle używać spearów? Na takich Dragonach etc. 4 kratki zasięgu to za mało . Czy pozostają mi tylko bolty? W Mintwalin ze spearami nie wychodzi(sprawdzałem) . Zanim dobiegne do Mino Maga taroche hp stracę . |
Witam ,
Mam Royal Paladina na 39 lvlu. Ekwipunek Crown Helmet , Blue Robe , Plate Legs , Boots Of Haste , Vampire Shield & Royal Spears/Crossbow i Bolty. Mam pytanie gdzie mogę teraz expić? Nie muszę zarabiać dużo pieniędzy , zależy mi na szybkim expie . I jeszcze jedno co do update . Czy po nim opłąca sięw ogóle używać spearów? Na takich Dragonach etc. 4 kratki zasięgu to za mało . Czy pozostają mi tylko bolty? W Mintwalin ze spearami nie wychodzi(sprawdzałem) . Zanim dobiegne do Mino Maga taroche hp stracę . |
Royal paladin, 45 lvl, skile 74 / 50
Gdzie będę miał w miarę dużo expa/h? |
Polecam Tomby na Ankrahmun. Dużo expa, dużo loota. Pozdrawiam.
|
na czym expić?
mam knighta 23 lvl, 3 mlvl, skille prawie 58/58
eq: knight armorr, guardian shield, plate legs, crimson sword, devil helmet, scarf, leather boots. Na czym expić wydajnie i tak żeby dużo zarobić? z góry ty za odpowiedzi |
tym razem to ja wywale z grubej rury bo moj kumpel mi nie wierzy....gdzie mozna expic 12 lvl NAJTTTT xD skile jak na razie 40/39 i wciaz rosna bez pacc ale poprosze o expowiska rowniez dla pacca bo zaraz mu dojdzie.eq to :crown armor,platinum amulet,crusader helmet,knight legs,medusa shield,boots of haste.posiada rowniez bright sworda ale ze wzgledu na lvl jak na razie posluguje sie serpentem.gdzi emoze expic z pacc i bez pacca? ;)B) @cicho pomylilo mi sie raczej przy pisaniu ;p ;d najcik xD
|
Up@ az nie rozumiem, pall=skill 40/39 (czego) + serpent/bright sword i
eq raczej dla knighta? Jestes niezlyy. |
pomocy na czym expic 58 ek eq to boh club ring platinum amulet cruseder helmet crown armor knight legs demon shield sapphire hammer
|
knanibal idz na tortoise land (tortoise,thornbag tortoise i blood craby,no i niestety od zajebania toadow ;/) tam zlapiesz troche expa a przy dluzszym huncie leci ladnie lvl i na kase tez sie nie narzeka =]
|
Witam. Gdzie moge iść najtem na 40 lvlu ze skillami 75/75 na faccu:)? Eq mam bardzo dobre.
|
guardy i zbieraj na pacc.mozesz expic na guardach tez ale lepiej idz na dragony
|
23 Druid !!!
Witam gdzie mam isc expic z druidem na pacc 23lvl (druid robiony nie ze wzglendu na up-date). Eq to: Crown Helmet , Knight Armor , Plate legs , Zwykle buty , 3 rózga dla Druta , Dragon shield.
Posiadam skill shield 19 mlvl22 i mam 2 bp MP (mana point). Sorry za błedy spieszylem się. :baby: . |
up
Tomby, rotwormy na darashi, gdzie expic 30MS z 40MLVL czy jest jakies miejsce gdzie bede expic oplacalnie z GFB bo nakupilem tego a teraz nie mam gdzie z tym expic |
mam pytanko
gdzie zbierać kasę druidem 28 lvl 15% do 29 32mlvl facc eq b robe lub k armor dark helmet dragon shield zwykłe butki i wszystkie rody ewentualnie mogę robić lotbagi |
Gdzie mogę expić na lvl 35 ze skillami 72/70
Eq: Crown Armor Crusader Helmet Vampire Shield Fire Axe Knight Legs Fur BootsB) |
Witam !!
Gdzie mogę expić ?? Druid Facc lvl - 32 mlvl - 36 EQ - Blue Robe, Fur Boots, Plate Legs, Crown Armor, Scraf, Guaradian Shield, Terra Rod\Necrotic Rod |
Elo all
Mam pytanie gdzie expic 43Ms z 40mlv Eq;blue robe,demon shield,fur boots,woi,crown helmet,scarf. |
71 ek, 76/75 (wiem lipa ale moja sprawa, trenie po świętach) No więc gdzie expić żeby było chociaż 40k/h bez wielkiego waste? Chce wbić szybko 75 lv na ave. Eq średnie: DSM, MMS, Mistic Blade, Rh, Bohy, Knight/Golden legi...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |
|