![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
zabic heretyka, jak mogl usunac higurashi. Przecie to jest rox, zwlaszcza gdy wszystko sie wyjasnia to juz czujesz ta moc. Wacznij, tylko uminekoo omijaj z daleka bo to syf kila i mogila |
Druga seria była tak żałosna, że to masakra. Co z tego, że wszystko wytłumaczyła, skoro wiało od niej kapą na kilometr?
Ci wszyscy hero of justice... ARGH |
@eerion
mozliwe ze tak bylo, ale ogolnie seria mi sie podobala, chodzi o calosc, bo za bardzo to nie pamietam bo gdy ogladalem bylooooo dawno, jednak ta tajemniczosc miala klimat.. dla mnie gowno z seri higurashi to bylo to ova co to bez krwi bylo i nudne bylo jak sam nie wiem co... |
Prawda jest taka, że im mniej wiedziałem o "logicznym wytłumaczeniu serii", tyn przyjemniej mi się oglądało.
Słyszeliście o banzaifm? Radio tematyki anime online: strona http://www.banzaifm.pl/news.php online http://banzaifm.pl/player-online.php @edit Choć jeszcze nie spotkałem się z utworem, którego nie słuchałem ;-). |
Uznałbym drugą serie za świetną gdyby nie właśnie ci wielcy bohaterowie, jak widziałem grupkę dzieciaków rozwalającą "wyszkolone"(jak to wszyscy mówili) jednostki, to nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać. Plus wpadanie w bezsensowne pułapki typu 4 kolesi wyciągniętych liną za nogę na obszarze 10m2, albo 3 gości powalonych beczką wystrzeloną z gałęzi. To całkowicie spieprzyło serie i nie wiem jak ludzie mogą ją uznawać za arcydzieło.
|
Głupoty gadacie. Wystarczy spojrzeć na Rike i Hanyuu i już wiadomo czemu Higu jest arcydziełem. Do tego dochodzi jeszcze niezwykle realistyczna mimika postaci.
http://i621.photobucket.com/albums/t...oopdaWhoop.jpg Czy patrząc na Mion, nie widzicie w wyobraźni własnej matki która znalazła kolejną parę brudnych skarpetek? Nippah~! Corgar Frizz |
Ja mam zdrowych genetycznie rodziców ;P, no offense
|
hmm, czujecie ten zapach ??
To zapach flejmu ktory juz nadchodzi ^^ @ dobra idem ogladac bler wiedzma projekt 2 poniewaz anime juz mnie nudzi, wiec odrzucam je na pare dni... |
Jako że robi się dość wesoło, powinienem chyba pewne rzeczy powiedzieć z góry, jako że do tej pory tylko Grocix i Frizz mieli o sprawie pojęcie:
Jakiś czas temu poprosiłem Droma o interwencję w sprawie M&A, związaną z akcjami moderatorskimi Gimlosa. Poprosiłem wówczas, żeby opieka nad tematem przypadła mnie personalnie, ze względu na specyficzną atmosferę tutaj, którą jak myślę, lepiej od Gimlosa wyczuwam. Ale to wszystko nie znaczy, że każdy flame i offtop jest od dziś(a w zasadzie juz chyba ze dwa miesiące) dozwolony. Posty takie jak Juzefka o dymie będą nadal karane i usuwane, bo po pierwsze primo, regulamin nadal obowiązuje, a po drugie primo, wypada mi się z obietnicy wywiązywać. Sugerowałbym mieć to co napisałem na uwadze, bo są na tym forum rzeczy gorsze niż Rayza i jego tentacle ;) |
oi oi... czuje groze xD
Ale maly flejmik i tam cieniutki offtop chyba nikogo nie gryzie mr opiekun m&a thread gangrelu III mały... Zreszta gdyby nie byloby offtopu i flejmu to ten temat by upaaaaaaaaaaaaaaaaaadl dawno temu w odleglej galaktyce. |
Eeee tam. Dobrze dawkowany offtop nigdy nie zaszkodzi. :)
@Ergo Odcinek 19 był bardzo dziwny, nawet na tą serię. Ale 20 za to był ciekawszy. :) |
Cytuj:
Tak też więc! Nawet jak jesteś nubas z inglisza totalny (w co wątpię, i to się tyczy wszystkich juzerów tego tematu), to powinieneś sobie poradzić. Łatka "zangielszczająca" zrobiona przez Witch Hunt jest dobra - nie maszli tam żadnych piekielnie trudnych słów czy konstrukcji zdaniowych. Wi end |
Za dużo pozycji w Want to Watch i znów nie mogę się na nic zdecydować, a trochę czasu na oglądanie znów mam. HELP! :D
|
Cytuj:
@Higurashi Bhahahaha jest zaje... a wy sie nie znacie,nooby :< @Frizz co do mimiki...współczuje. @Gangrel a spotkałeś mne w RL? Pacz_ nadal ma traume po ty jak mnie spotkał... [drocze sie tylko : p ] @Anime 11 eyes: 8 odc - cudo ^^ to zakończenie było epickie.. Kamisama Kazoku: po 4 odc. bedzie tak samo chyba nudne jak Kurokami.. |
Tak długo czekałem, marzyłem, a nawet modliłem się... I wreszcie jest! Anime z Hatsune Miku, a dokładniej jej mrocznym alter ego Black Rock Shooter! Narazie wypuszczony został tylko 1 trailer, do tego jest jeszcze piosenka od której się to wszystko zaczęło.
Teraz rozumiem co czuł Tompciu, gdy zobaczył trailer pełnometrażowego FSN ^^ Trailer http://www.youtube.com/watch?v=EWSeS...eature=related Piosenka http://www.youtube.com/watch?v=OLzOr...eature=related Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Frizz
Ja czekam razem z toba, a trailera ogladam juz ktorys raz z rzedu. Swietnie sie prezentuje akcja, na owym filmiku! Miku, przybywaj jak najszybciej! ;< |
Higurashi się ogarnia jak obejrzysz Kai.
Ja bym chciał znaleźć grę Umineko, bo na podstawie anime nic nie wyciągniesz. :F (Obejrzałem Strawberry Panic i 4 sezony Maria-sama ga miteru. OH! Jak ja uwielbiam te shojo-ai :F) |
Cytuj:
@Nari wiadomo : D,ale bez prądu to ciężko fajny melanż zrobić~~... |
@Rayza
Jak jest z kim, to i bez prądu się da ;p @Ouran High School Host Club Szkoda że to tylko 26 epów, akurat to jedno z anime które powinno być ze 2 razy dłuższe. Nippah~! Corgar Frizz |
Nieeee! Cos trzeba z tym zrobic. Od wczoraj zaczely mi sie ferie, a ja nie robie nic w tym celu.
Zwracam sie o pomoc z mobilizacja, do ogladania animcow i tu pojawia sie pytanie - z czym zrobic dzisiaj nocke? :D Kandydatem nr. 1 jest Shakugan no Shana, natomiast w drugim narozniku stoi niedokonczona seria Melancholy of Haruhi bla bla bla... A wiec... Czekam na sugestie, bo zaraz wykituje z nudu. >.> |
Shana czy Haruhi? Obejrzyj obie, albo rzuć kością K6.
Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Racja, w do Warszawy nie dotarły jeszcze takie nowinki technologiczne jak świeczki.
Paczuś, rzuciłem za ciebie kostką. Więcej wyrzuciła Shana, ale po doliczeniu AC, rzutów obronnych i bonusu za specjalizację Haruhi wygrała przewagą 32 punktów. Nippah~! Corgar Frizz |
No ja akurat się za Shanę biorę. Cóż zobaczymy... =d
|
Cytuj:
@Pacz Haruhi. Ledwo co doczołgałem się do pierwszej części Shany. O ile sama postać napalonej czerwonookiej i czerwonowłosej dziewczyny jest dosyć fajna, to seria wieje nudą i schematycznością. Drugiej serii nawet nie tknąłem. Nie polecam tego anime, zwłaszcza jeżeli się nudzisz. Btw. faktycznie nudne te ferie. |
Cytuj:
How to make Flame War in M&A thread? "Haruhi ssie" |
@Ghernie
School Days jest magiczną kwestią w tym temacie. Mówiąc "Haruhi ssie" możesz jedynie w krótkim czasie powiększyć sobie odbyt :) Nippah~! Corgar Frizz |
Emmm... Lepiej nie
School Days? A co w tym niby takiego specjalnego? |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Nari&Frizz
Znajdźcie sobie jakąś dziewczynę, one mają wbudowane więcej opcji w tym zakresie. @Higurashi No jeśli tak mówicie, to doglądam to do końca. |
@Haruhi
Ubóstwiałem parodię Pheonix Wright'a z odcinka 8. @Higu/Umi Marzy mi się manga Umineko wydawana w Polsce. @School Days Jedno z moich ulubionych. Chciwie chciałem wiedzieć jak najwięcej i zchrzaniłem sobie zabawę czytając spoilery. Ah...ostatnio z Kashkiem na ten temat rozmawiałem. OGARNIA KTOŚ KAMPFERA? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Nari i reszta Ok, w takim razie biore sie za dokanczanie Haruhi. A szkoda, bo w Shanie podobala mi sie kreska z ogladanych wczesniej AMV. W sumie to moze sobie poczekac, nic jej sie nie stanie. ^^" @top Nawet bym sie nie odwazyl stwierdzic, iz School Day to arcy dzielo. I tak juz mam przesrane u Rayzy, a wlasciwie to moj odbyt, a kwestie religijna miedzy Kira, a Haruhi tez sobie odpuszcze, bo niewiadomo co tym razem odwala ci cudacy od SOS Brygady... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Jakieś długometrażowe anime, które zrozumie osoba na ogół nie interesująca się m&a plx xD @down Ergo Proxy jest odcinkowe... Mi chodzi o długometrażowe, czyli "tylko jeden długi odcinek który wszystko wyjaśnia" ; ] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |
|