![]() |
|
:D Neztas po dzisiejszym dniu powinieneś sobie uświadomić z jaka drużyną masz do czynienia :D Nie padłeś bo może to nie było nam dane ale co sie odwlecze to nie uciecze ;] . Malo nas malo nas bylo na neztasaaaa. Pozdro :* 67 lvl jeszcze troche do 8 lvl'a mi zostalo :P Watch out.
Fajnieeeee byloo krejzolki i jakies mlodziezowki morgany aaaaaa bija :/ Ide spac mam was w pogardzie jak to kakej mowi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@winc prosba zmien awatar bo jadlem jogurciq i wszedlem na forum i zobaczylem twuj awatar i prawie rzyglem plz |
@Firgasto
napisz do mnie na gg 7238397 albo pm |
morze jakis war co
|
Cytuj:
jak nie to nie bedzie autografu;/;/ |
JA MAM i chce autograf :PPP dasz mi ?
|
Cytuj:
|
ok kiełek zasłużyłeś :D za to błyszczenie inglishem i znowu przegrałem :/ pewnie pimol powie "yOU fAIL" :/
|
mam nagrany swój występ na MŚ przyj3bów zarejestrowany przez TVP Debil i podziele sie!
http://pl.youtube.com/watch?v=ysaaGcS4JPE pozdro winc! |
|
;] <looooooooooooooooooooooooool>
|
wowowowowowowowowowowow kielk na tibianews wowowowowowowowo ale czas heheheh jazda na maksa:cup::cup::cup:8o8o8o8o8o8o8o8o
Wasz szczerze, Shane ~ |
lol, gdybys mi nie napisal to bym sie nie dowiedzial xd
|
hehe witam czytam sobie dzis o update i co widze rze demon legzy som wienc czym prendziej logam na tibie i pytam eweranor czy ma jurz drugom pare a ten muwi rze gupi rzarcik no wienc jurz nic nie wiem jak to jest bo podobnierz mial tych leguw na backpacki rze arz musial spzedawac je u npc H.L. na outlaw kamp za 84 gp :confused::cup::cup::cup:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Quwa a ja slyszal ze demon legi zdrozeli i ha.el kupuje za 96 gp,i winc demonowe spodenki mozna zdobyc u krulowej w karlin nie wiedziales!?!?
|
dawno mnie tu nie bylo. chcialem pozdrowic cala rodzine, bongo ( adama ch..a i reszte), krola iridiiii i mojego new frienda VV . 8o
metek co z toba??;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
weźźź człowieku pisz normalnie bo to co teraz robisz jest nie fajne ;/ chcesz zabłysnąc na tym forum robiąc z siebie kompletnego idiote ? jak narazie Ci sie to udaje. Pozdro graczom z Morgany. Ku lepszej Iridii :) |
Ej to jest fajne :<
on jush zablysnol a ty nie wiec won! jest tylko 1 krul foróm nie mosze byc wiencej! i to nie jest osrana morgana to iridia. Hcesz se pozdrofic kómpli z morgany to ic na foróm morgany yol! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:13. |
|