![]() |
|
@up
I tak jebiesz @Don Miałem 96 jak ty 99, i czym się chwalisz? XD Peja gz nóóbie xD |
ajjajajaja
gz dla tego czuba który dzwonił o 3.58 rano i groził mi, że w wakacje będzie mieszkał w Lidzbarku czy coś i, że poznam smak jego pięści ajajaja boje SIE! PLS NIE BIJ! 508998427 <-- jego numer jajajajaja ale debil NIE BIJ PLS ODDAM WSZYSTKO CO MAM ALE NIE BIJ!;(;(;(;(;(;(;( NIE!!!!!!!!!!! idioto jeżeli będziesz mieszkał w Lidzbarku to nie ja tylko Ty dostaniesz wpierdol ;] szkoda mi ciebie dzieciaku uprzedzać kogoś, że dostanie hahaha gz pomysłu naprawdę jedziesz Jimmy weź ze sobą wibratora :baby::baby: ehhh pajac... http://img81.imageshack.us/img81/4492/hunt1jm2.jpg |
temat ujdzie, ale czemu tu tyle kłótni? :o
do wszystkich członków gildii Vx Team (prócz Sektorka): wiecie w ogóle o co chodzi z V-X'ami? czy Sektorek nie powiedział? bo jak dla mnie to on zrobił idiotyczną nazwe, bo Wy nie należycie do V-X'ów... a z resztą... V-X'y mi zwisają i powiewają ... ;< |
Cytuj:
ty: 05 - 175h 2008-04 168h45m 2008-03 190h15m 2008-02 105h30m ja 05- 51h15m 2008-04 1h45m 2008-03 4h45m 2008-02 77h45m i czym sie tu chwalic? |
100lvl
http://img81.imageshack.us/img81/3084/100lvlednx1.jpg btw specjalnie was sprowokowałem do tego hunted dzieci co zjebały ss ;] HAHAHAHAHAHA zobaczymy jak będziecie gadać jak padnie pierwsza osoba ;] |
.
19:17 Shadow Druid of Luminera [100]: pamietaj
19:17 Shadow Druid of Luminera [100]: co moila pepe archis i bichot 19:17 Safi the Knight [104]: o? 19:17 Shadow Druid of Luminera [100]: padasz 19:17 Safi the Knight [104]: :/ 19:18 Shadow Druid of Luminera [100]: zobaczymy 19:18 Shadow Druid of Luminera [100]: jak lognie archis 19:18 Shadow Druid of Luminera [100]: i reszta mam nie wychodzic z pezeta? ;// |
edit up@wypier***** z tym keyem
coś ss szadoł ci nie wyszedŁ :(8o8o |
ładny ss shadow;]
19:11 Safi the Knight [104]: Exori Mas |
matko zobaczymy jak pierwsza osoba padnie jak będziecie gadać :):)
|
hahaha szmatolne trybuny na twoim ss:D a w daodatku pewnie jakiś paymencik za to dałeś, żeby pepe był na ssku, który i tak beznadziejnie wyszedł:D hrhrhr
|
omg
hahahaha zapytaj go czy mu coś dałem do ciebie nawet nie odpisze podobnie jak reszta ;] |
Sha DOWN
Szkoda troche tego ss :( spamowałem moj hotkey : 11:37 Shadow Druid of Luminera [80]: TEAM TO POI FALLOW ME!
Szkoda ze nawet na default nie widac advensa tylko ten wklejony przez ciebie xd ! gz nie przejmuj sie napewno to powtorzymy nie raz wystarczy ze padniesz i all sie naprawi ;] |
Cytuj:
Wydaje mi się, że wszyscy już się obawiają tego co im zrobisz. 100lvl i kozak ;] |
@up
zamknij ryja jeb*** ateisto bo cie katolicy powieszą palancie wiesz co się robi z takimi jak ty leje do zera a później topi w rzece a tak btw dla panów z ss co mi zjebali ;] powiem tak swoon gogog frost safi gogo behe http://img524.imageshack.us/img524/4245/trapds2.jpg ziomster to nie bo on expi na zółwiach ;] |
Cytuj:
|
nie pisz do mnie żydzie
|
Cytuj:
|
ajajajaja wal sie ateisto pierdo**** hahahahah byś mieszkał u mnie w mieście już byś życia nie miał by cię tempili jak zaraze :D:D:D:D
|
Haha Bichot akurat moze narobic ... to taka cipa ze ja nie moge ;d tyle razy mial mnie ubic juz ze hohoho. Lurowal mi potwory i tylko on na tym tracil wiecej niz ja :D
|
Cytuj:
@Tsundae Healer Spoko tylko nielubie jak ktos niewiedzacy cos o danej osobie lub o danej wierze albo kultóze odzywa sie niepotrzebnie. Bo moijm zdaniem kazdy ma prawo wolnego wyboru jestes Ateisto i to juz twoja sprawa a nie jakiegos tam kurwa Shadowa który malo co wie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:36. |
|