![]() |
|
|
@peia
obchodzi mnie twoj rl bo jestem jakby ci to powiedziec twoim ojczymem, twoja stara ktora uciekala do niemiec jest ze mna i dymam ja jak szmate, moze cie przygarniemy i wysle cie do auschwitz, chcesz?
|
dzieciak jestes :< po starszych tylko umiesz i wielki kogz chcesz byc zabawny ale cos ci nie wychodzi :/
|
ej tak na marginesie to przeginamy z tym najeżdżaniem na starych
Peji sprawa joł :D jak chce tak ma ;x |
okokokoko
dobra juz nie najezdzam na starych i tak kazdy wie ze twoja matka to szmata a ojciec lezy w piachu i gowno z niego zostalo, luzikkkkkkkkkkkkk
mam takie pytanie moze ktos wie jak ile razy sie nie zda, trafia sie do szkoly specjalnej? PEJA UWAZAJ BO BEDZIESZ DO KLASY Z MACIUSIAMI Z KLANU CHODZIL! ps. jestem smieszny, ciebie to nie smieszy bo to o tobie, ale zareczam ze innych tak :*** |
Cytuj:
Mylisz się ze to kogoś śmieszy.... jesteś Idiotą... bo choćby nawet to chuj ci do tego....jego sprawa i powinieneś to uszanować... ciesz się z tego ze ciebie to nie spotkało... jego życie może robić co chce. Co do ludzi chorych.... choroba nie wybiera... wiec nie widze sensu w tym ze Po nim ciśniesz. BTW. Teraz mi coś nawrzucaj jak ma ci ulżyć po tym jak cie ojciec w nocy gwałci. |
A już był spokuj to zawsze jakis palant musi to zepsuć:(
|
mefi bron peje bo on sam sie nie obroni, jesli ma troche oleju w glowie(moze ma a moze nie) to sam widzi ze brnie w slepy zaulek
ciagnie thief do thiefa ej ej ej krzychu twoja stara za*******a jestem smieszny tylko pompa bojs to nie smieszy ze ich kolege obrazam tez masz downa jak peja? slyszalem ze noge ci obcieli bo przyrosla do krzesla |
Cytuj:
Nie masz Szacunku do innych rodziców? Bo co? bo do swoich nie masz? za to ze cie krzywdzą w nocy? albo cie na*******ają? Jeśli chcesz być fajny to powiedz kim jesteś tak jak Peja powiedział... I widać ze "t"y nie wiesz co to życie... i nie wiesz jak się w nim zachować! |
,,BTW. Teraz mi coś nawrzucaj jak ma ci ulżyć po tym jak cie ojciec w nocy gwałci."
Uczy szacunku ktos co nie ma go sam do czego to doszlo ;/ A wszystko przez to ze zamiast dac dziecku zegarek/rower na komunie daje sie im modemy neostrady :(:baby: |
Cytuj:
|
Chyba proste ze jak piszesz ,,po tym jak cie ojciec w nocy gwałci" to on napisze cos na twojego czy to takie trudne do zrozumienia ? A tak btw piszemy wierzysz a nie "wieżysz" tak na przyszlosc :)
ES ES na dzien dzisiejszy :D http://img151.imageshack.us/img151/7518/19066481.jpg |
Cytuj:
Ciekawe czy gdybyś Ty był niepełnosprawny też byś tak pisał? Człowiek jak człowiek każdego to może spotkać. Więc proszę Cie zamknij jape bo jak Cie jeszcze życie nie doświadczyło to może Cie jeszcze doświadczy. Kto wie czy za rok nie doznasz udaru mózgu lub czegoś podobnego i będziesz wtedy taki jak Ci z "nizszej(dla niektórych) półki). To też są ludzie którzy niestety mają trudne życie. Ale to nie ich wina więc daj im spokuj i zajmij się sobą? Najeżdżasz kazdemu na rodzicow jak przecietny dzieciak internetu. Gwarantuje Ci, nie znam peji shadowa itd. ale są napewno normalniejsi niż Ty. Jesteś poprostu tępym idiotą.(nie nie chce Cie urazić). I zauważ że zachowuje troche "szacunku" co do innych. A teraz wiem że pocisniesz mi po rodzicach ale gwarantuje Ci mnie to nie ruszy :) Przemyśl lepiej to co robisz bo daleko tak w życiu nie zajdziesz. |
swooN! mam Dysort~;D xD wiem jak sie pisze... ale i tak pisze z blędami no i dysggraffie xD
|
widzisz cos ci nie wyszlo rozbawianie ludzi ;/ i nie pasujesz tutaj troche fajnei sie czyta fajna rodzinke masz :>
http://img44.imageshack.us/img44/904...kaniabossa.jpg http://tibiacam.tv/cams.php?id=9i8ydzepm9tgy47m |
Cytuj:
jakis ss http://img13.imageshack.us/img13/8079/prou.jpg |
Muti
Jestes Hardcorem %D ! ! !
|
@Swoon bogacz
JESTES PRZEJEBANIE BOGATY, KAZDY CI ZAZDROSCI ;* Szkoda że ćwierć mojego eq jest warta więcej niz ty zdołałes uzbierac od 1 do 110 lvl ;( |
name mojego chara?
byl moze 70lvl to wszystko nie mialem nigdy tyle czasu na tibie co peja czyli 18-23h30min safi bron peje, widac ze sie go boisz zeby cie przypadkiem jego nooby nie trapnely @wierzbis kim ty jestes? zal mi moich palców zeby do ciebie cos pisac |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kimś kto nienawidzi takich ciot jak Ty. Przez takich jak Ty świat staje się gorszy, po chuj czepiasz sie niepełnosprawnych ? Przeczytaj moj post wyzej i przemysl swoje zachowanie. Chyba że w miare kulturalnie napisany tekst, jest dla Ciebie zbyt trudny <cheap> |
Yen
Tylko ze ja nie wale piratow/2x mara i chodzilem na hunty a ty?:baby: masz czym kzoaczyc taka gra to jak na*******anie w sapera (czyt.pasjonujace)
|
@all
Wiece ze to jest gra ?? W gry sie na*******a tyle ile sie ma czasu, niewiem po CH*j sie w*******acie w czyjes zycie wkoncu to tylko gra!!! |
ey swoOn i Yen! Dobra Luź ;D
Wasza sprawa na czym siedzicie i nie klucic sie... spam z tamtym nB wystarczy... ktory juz nie wie co ODP... ^^:8o |
: *
|
On z Liveroola :<
|
Yen waj nie gjasz?
|
shadow
fajnie :)
gram troche na neranie to zrob tam chara, pff, cala twoja gildia moze zrobic to zobaczymy czy mnie trapniecie:D:D:D:D:D:D:D |
234
|
Kolejny xD
|
|
boje sie?;x juz probowali mnie ubic i im nie wyszlo, wiecej nie probowali : x
nie mow mi ze sie kogos boje skoro ty nawet nie chcesz powiedziec swojego nicku z gry, boisz sie? @swoon wiem o tym :) 170 http://img39.imageshack.us/img39/6900/uo0004p.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a jak go spytalem jakie sa laski w liverpoolu, to powiedzial ze nie wie wiec jedyne co do glowy mi przyszlo to to ze nie wychodzi z chaty w ogole ;p |
serek jak to czytasz to jebac cie i cho na hunta
|
@taddii
Ty mieszkasz W Wyhu***owie I walisz sie ze starym W dupena Stary - Chodz tu Maly Skur*** Teddii Gey - Oco Kaman Bejbe? Stary - Wyjebe cie w Zada Z 3-4 Razy I Wezniesz do Papy Fujjjjjjjjj Teddii Gey - Poczekaj Umyje Zeby bo jebie jakas Zdechla padlina :confused: Stary ^^ - Nie Pier** Tylko Chodz Fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Mija 5-6h Taddii Wyjebany, Zpie****dolony Od jebania ledwie Zywy A stary jeszcze ma zamiar sie dojebac do niego ^^ Fujjjjjjjjjjjjjjjj ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(:baby::baby::baby::b aby::baby::D:D:D:D:D:D:D |
@papcio
po ch*j spamujesz pierdołami? zajmij sie gra ... ten temat juz na psy spadl.................... zeby nie bylo to ss : http://img3.imageshack.us/img3/7587/178n.jpg |
Cytuj:
|
xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |
|