![]() |
|
I tak każdy wie, kto zostanie sportowcem roku 2009
Gibs>100% potencjału wszystkich innych ;/ |
Bolid sam nie pojedzie, ktoś musi nim pojechać.
Ogólnie zgadzam się z definicją tą: Sport – według nauki o wychowaniu fizycznym: rozmaite formy aktywności fizycznej i umysłowej, podejmowane dla przyjemności lub współzawodnictwa. Od "zwykłej rekreacji" ma go różnić przestrzeganie szeregu reguł obowiązujących w danej dyscyplinie. To jest sport, według "mas", każda dyscyplina nie odrazu byłą sportem, dopiero po czasie nadawane jest jej to miano, przez "ekspertuf" i tym podobnych. I OFICJALNIE sportem takie F1 jest. Inna sprawa dla kogo- Jedni podporządkują się definicji, i przyznaniu takiemu F1 miano sportu (motorowego), a inni, którzy mają inne poglądy poprostu nie zaakceptują tego "siedzenia za kółkiem" jako sport. Ogólnie ja tam nie mam zdania czy Kubica powinien tego sportowca nr.1 dostać czy nie... dla mnie te wyobry, rankingi itd. są raczej rankingiem popularności, niekoniecznie bycia dobrym sportowcem. Wisi mi to poprostu. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
a silnik kto wymyślił? muminek?
|
Nie lubię tłumaczyć łopatologicznie. Go away.
|
Heh tak samo mozna o pilce powiedziec.
Teraz produkuja rozne korki, zeby pilka sie lepiej trzymala, celniejsze strzaly oddawac itp. Takze tez korzystaja z roznych lepszych, gorszych sprzetow. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pomijając dyskusję o giętkich tyczkach i o tym co to sport, przybyłem się wyżalić.
CHELSEA!! :( Nie ma to jak zremisować u siebie z 3 ligowcem, grając w 90% podstawowym składzie. Wielki kryzys w CFC. A ja od początku powtarzam, Scolari wyr*****aj... |
Ja nie wiem, tak ciezko bylo zostawic Granta?
Chelsea ma problem jako klub w odniesieniu sukcesow, bo watpie aby udalo im sie to ze Scolarim. Jakby pogłebić nieszczęście to jedyny trener, ktory ew. przyszedlby do Chelsea to Mancini. |
Cytuj:
|
no i pieknie
Real Madryt C.F 1-0 Villarreal iHala Robben! iHala Casillas! Athletic Bilbao 1-1 RCDEspanyol de Barcelona /moglo być lepiej! ale dla Pericos dobre i to : ) |
A Barca 3-1 :|
czemu :|? bo sędzia powinien odgwizdać spalonego Icemana. Nie lubię jeśli ktoś wygrywa niesprawiedliwie. Nawet jeśli jest to mój ukochany klub. Wiem, że zwycięstwo i tak by wywalczyli, ale bramki, których nie powinno być, nie cieszą. |
Powiedz to Chelsea, która w 07/08 na SB w meczu z Arsenalem zdobyła dzięki nim 3 punkty.
|
Cytuj:
Nie przesadzajmy w ani jedną ani w drugą stronę. |
Cytuj:
A ta 'akcja' toure <3 @up lol, czyli wg Ciebie rękawice chronią przed złamaniem ręki? Wg mnie to jest głównie po to, aby chwyt był pewniejszy;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Twoje umiejętności zależą od budżetu ?
Ej no, sorry, ale nawet najlepsze korki z Ronaldo nie zrobią porządnego zawodnika. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |
|