![]() |
|
Cytuj:
wyliż dupe jemu dokładnie. ups zostawiłes jeszcze troche nie wylizanego, na co czekasz ? żal.. :baby: propo pozdrawiania... jak nie wiesz o.c.b więc zamknij swój pyszczek i nie pie**** dzieciaku |
No wylizalem i jestem fajny nie? :cup::cup::cup:
dzieciaczq to se mozesh do starego muffic :< mam jush cale 14 lat! |
Cytuj:
szkoda na Ciebie marnować czasu :) długo sobie nie pograsz na tym servie to Ci powiem... :D to już tylko kwesta czasu.nara |
............................
|
hej :king: iridii
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
witam i pozdrawiam fanuf forumowego krula czyli mnie i z tej okazji mam dla was opowiesc oturz zastanawialem sie ostatnio kto jest moim najwienkszym ałtorytetem i doszedlem do wniosku ze jestem nim ja sam a czemu to wam opowiem puzniej bo teraz nie mam czasu wracam do młodzierzowego osirodka adaptacji społecznej gdzie niby chcom mnie leczyc niby haha ale bendzwały mnie wyleczyc z retardostwa heheheheheheX(X(X( Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
myslisz ze jestes retardem z morgany zrobisz z kolegami chary na iridii i bedziesz rzadzic? no bez kpin |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hahaahhaahahah owned :) wszystko wskazuje na virona rowiesnika....... |
HAHAHAH rozjebal mnie koles :D obuchowy mistrz lat 9 " ktory zabiera glos w temacie "Update 8.2-zmiany"
"Po tym uptade dobrze mi się expi na cyclops na dole od thais jest ich teraz bardzo dużo i nowe tunele dorobili.A jak sie idzie z thais na dól lewym wyjściem to dochodzicie do mostku przejdźcie przez niego i troche na dól i na prawo jak zobaczycie pajęczyny to jeszcze trochę idźcie i będzie zejście w dół.Na dole są 2 tarantula jak wyjdziecie z podziemi na prawo też jest dziura z 1 tarantula." kolejny tekst poziomu virona : " Nom fajny up a Ja już widziałem nowego potwora "Wisp" nawet walczyłem z nim padł na 2 hity ale mnie upił " HAHAHA viron to twoj kolega? xD Hahahaha wstyd ze gramy w taka sama gre ;] A btw jak tam wojna? Wyplaciles sie? OWRZ- Oto Wrog Robiacy Zamieszanie ... temu panu juz podziekujemy. |
hmm a morze ten owrz to taki nowy ja teraz udaje pszygupa a puzniej trysnie jakimis spoczko rzarcikami i mnie zdentronuzijeB):(
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
no wiesz co rozczarowales mnie.... jezdzic po vironie?? odczep sie od niego bo sie przejade do ciebie ziom na ta wies gdzie mieszkasz;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ej ty na górze
ironia plx ? |
Elo Elo 5 2 0 drodzy Iridijczycy
Elo,
Otóź moje pytanie do was czy gra tutaj dużo Polaków (niemiecki serwer to pewnie tak ale wole sięgnąć rady profesionalistów)i czy dużo pk i pa? Cial ;* |
Sry
Zapomniałem dodać ze mam zamiar zacząć grać jeżeli wszystko pojdzie po mojej myśli ;p:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |
|