Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

OWRZ 10-07-2008 08:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 2171003)
Ej to jest fajne :<

on jush zablysnol a ty nie wiec won! jest tylko 1 krul foróm nie mosze byc wiencej!
i to nie jest osrana morgana to iridia. Hcesz se pozdrofic kómpli z morgany to ic na foróm morgany yol!

wyliż dupe jemu dokładnie. ups zostawiłes jeszcze troche nie wylizanego, na co czekasz ? żal.. :baby:

propo pozdrawiania... jak nie wiesz o.c.b więc zamknij swój pyszczek i nie pie**** dzieciaku

Massterralph 10-07-2008 11:01

No wylizalem i jestem fajny nie? :cup::cup::cup:

dzieciaczq to se mozesh do starego muffic :< mam jush cale 14 lat!

OWRZ 10-07-2008 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 2171222)
No wylizalem i jestem fajny nie? :cup::cup::cup:

dzieciaczq to se mozesh do starego muffic :< mam jush cale 14 lat!

szkoda na Ciebie marnować czasu :) długo sobie nie pograsz na tym servie to Ci powiem... :D to już tylko kwesta czasu.nara

symeon_flamowywacz_forum 10-07-2008 11:50

............................

symeon_flamowywacz_forum 10-07-2008 11:54

hej :king: iridii

Firgasto 10-07-2008 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OWRZ (Post 2171255)
szkoda na Ciebie marnować czasu :) długo sobie nie pograsz na tym servie to Ci powiem... :D to już tylko kwesta czasu.nara

HAHAHAHAHAHAHAHAH! Powiedz coś jeszcze pls...

Massterralph 10-07-2008 17:04

Cytuj:

cisne juz 2,5 roku z przerwami i co? mam hunta i co? i nic. nikt o mnie nie pamieta :< moglem jebac pg wystarczyloby ze bym se pacca zakupil. Wiec nie mow mi ze se tu nie pogram bo matka juz sie pyta dlaczego spadam z krzesla...

Vincento_Vampire 10-07-2008 17:28

Cytuj:

hehehee a ja myslalem rze takich jak ty to jurz nie ma a tu prosze park jurajski dinozałry wruciły:cup::cup::cup:

witam i pozdrawiam fanuf forumowego krula czyli mnie i z tej okazji mam dla was opowiesc oturz zastanawialem sie ostatnio kto jest moim najwienkszym ałtorytetem i doszedlem do wniosku ze jestem nim ja sam a czemu to wam opowiem puzniej bo teraz nie mam czasu wracam do młodzierzowego osirodka adaptacji społecznej gdzie niby chcom mnie leczyc niby haha ale bendzwały mnie wyleczyc z retardostwa heheheheheheX(X(X(

Wasz szczerze,
Shane

~

Pimol 10-07-2008 21:23

Cytuj:

HAHHAHAHAHHAHAHAHHAA
myslisz ze jestes retardem z morgany zrobisz z kolegami chary na iridii i bedziesz rzadzic? no bez kpin

Kaks 11-07-2008 01:57

Cytuj:

No po prostu mistrzostwo hahahahaha :D

Tristan_da_Sworder 11-07-2008 09:15

Cytuj:

Tobie juz podziekujemy, ciao

Panicz 11-07-2008 15:15

Cytuj:

hahaahhaahahah

owned :)

wszystko wskazuje na virona rowiesnika.......

Morseton 11-07-2008 18:50

HAHAHAH rozjebal mnie koles :D obuchowy mistrz lat 9 " ktory zabiera glos w temacie "Update 8.2-zmiany"

"Po tym uptade dobrze mi się expi na cyclops na dole od thais jest ich teraz bardzo dużo i nowe tunele dorobili.A jak sie idzie z thais na dól lewym wyjściem to dochodzicie do mostku przejdźcie przez niego i troche na dól i na prawo jak zobaczycie pajęczyny to jeszcze trochę idźcie i będzie zejście w dół.Na dole są 2 tarantula jak wyjdziecie z podziemi na prawo też jest dziura z 1 tarantula."

kolejny tekst poziomu virona :

" Nom fajny up a Ja już widziałem nowego potwora "Wisp" nawet walczyłem z nim padł na 2 hity ale mnie upił "

HAHAHA viron to twoj kolega? xD Hahahaha wstyd ze gramy w taka sama gre ;] A btw jak tam wojna? Wyplaciles sie?

OWRZ- Oto Wrog Robiacy Zamieszanie ... temu panu juz podziekujemy.

Vincento_Vampire 12-07-2008 11:25

hmm a morze ten owrz to taki nowy ja teraz udaje pszygupa a puzniej trysnie jakimis spoczko rzarcikami i mnie zdentronuzijeB):(

Wasz szczerze,
Shane

~

Maly'john 12-07-2008 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Panicz (Post 2173689)
hahaahhaahahah

owned :)

no wiesz co rozczarowales mnie....

jezdzic po vironie?? odczep sie od niego bo sie przejade do ciebie ziom na ta wies gdzie mieszkasz;)

Patryk_94 14-07-2008 15:02

Cytuj:

wez na tą morgane idz dalej grac x_@

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Panicz
hahaahhaahahah

owned

nom masz racje all wskazuje na tego mirona vyste

Firgasto 14-07-2008 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patryk_94 (Post 2178610)
all wskazuje na tego mirona vyste

Taki żarcik czy brak wiedzy? Bo ja już czasem nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Patryk_94 14-07-2008 18:29

@ej ty na górze
ironia plx ?

LordUnitery 14-07-2008 22:45

Elo Elo 5 2 0 drodzy Iridijczycy

Elo,
Otóź moje pytanie do was czy gra tutaj dużo Polaków (niemiecki serwer to pewnie tak ale wole sięgnąć rady profesionalistów)i czy dużo pk i pa?

Cial ;*

LordUnitery 14-07-2008 22:46

Sry

Zapomniałem dodać ze mam zamiar zacząć grać jeżeli wszystko pojdzie po mojej myśli ;p:cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50.