Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Firenzik 15-04-2008 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <<<GanzeR>>> (Post 2002517)
I mówi mi to osoba ktora przesiedziała pół roku w depo ^^ takze nie napinaj sie, bo to ze teraz jestes po za depo wcale nie oznacza ze tam nie wrucisz ^^, bez Vision jestescie zerem, mam nadzieje ze Katrila wkoncu zrozumie z kim trzyma...wsumie napewno tak bedzie jak nas zabraknie takze łap boxa w depo puki wolny.

LOL czlowieku... nie bede wymagal od ciebie inteligetnych wypowiedzi ale chociaz staraj sie pisac jak czlowiek... Nieumiejetnosc poslugiwania sie jezykiem polskim wskazuje iz
a) jestes jeszcze dzieckiem (jestes usprawiedliwiony w kwestii ortografii ale nie wypowiadaj sie w tematach doroslosci..)
b) jestes "dorosly" tylko zamiast uczyc sie to na*******ales w jebana gre i teraz chcesz wszytkie swoje smutki wylac na forum...
Badz co badz czlowieku ogarnij sie bo jestes zalosny...
@Diabelek
mialem moze okazje siedzec z toba na vencie na PANDORI ;>
POZDRAWIAM =*

ELVL 15-04-2008 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pro_Evo_Mastach (Post 2002452)
@ELVL

Juz od dluzszego czasu sie nie wypowiadam i patrze na twoje zalosne posty, jedno zdanie : ZAL MI CIE DZIECKO . Nie bede nic wiecej pisal, poniewaz kolega up (Owenikk) dobrze cie podsumowal.

Ty nie mow do mnie jak do ojca psia flegmo , btw jestem od ciebie starszy ;>

ELVL 15-04-2008 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <<<GanzeR>>> (Post 2002517)
I mówi mi to osoba ktora przesiedziała pół roku w depo ^^ takze nie napinaj sie, bo to ze teraz jestes po za depo wcale nie oznacza ze tam nie wrucisz ^^, bez Vision jestescie zerem, mam nadzieje ze Katrila wkoncu zrozumie z kim trzyma...wsumie napewno tak bedzie jak nas zabraknie takze łap boxa w depo puki wolny.

jestes pizda i tyle :) napinaj sie dalej na forum zmiekla ci pyta kolego idz na*******aj w wowa , ignored.

Slovik 15-04-2008 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 2002801)
Ty nie mow do mnie jak do ojca psia flegmo , btw jestem od ciebie starszy ;>

A to ze starszy to nie znaczy, że mądrzejszy. Twoje txt są żałosne i każdy zaczyna to zauważać

Mistrzunio_IIII 15-04-2008 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 2002805)
A to ze starszy to nie znaczy, że mądrzejszy. Twoje txt są żałosne i każdy zaczyna to zauważać

^ To samo tyczy sie Ciebie kolego ;p

martynkAA 15-04-2008 15:02

slovik to jak z ta dyska nie odpowiedziales !

DuRi_Zmc 15-04-2008 16:49

@ELVL

wole isc na dysko z dziewczyną niz z takim plebsem :/

ELVL 15-04-2008 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc (Post 2003123)
@ELVL

wole isc na dysko z dziewczyną niz z takim plebsem :/

Z hot Trzynastką na szkolną biesiade max :/

Larryxxxxx 15-04-2008 17:12

lisek oni wiedzą lepiej, przyzwyczaj się ; d

neotheo 15-04-2008 17:22

@up
Zes przyje**al teraz tekstem... A co to ma do rzeczy ?

Larryxxxxx 15-04-2008 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neotheo (Post 2003176)
@up
Zes przyje**al teraz tekstem... A co to ma do rzeczy ?

to że ty i twoi koledzy macie 11 lat i większość dorosłych użytkowników tego forum sra na to co napiszecie x)

neotheo 15-04-2008 17:56

'Konwersacja' na forum :

- wole isc na dysko z dziewczyną niz z takim plebsem :/

- Z hot Trzynastką na szkolną biesiade max :/

Odpowiedz laryxa :

lisek oni wiedzą lepiej, przyzwyczaj się ; d

wtf ?

Doroslych uzytkownikow ? Jesli ty sie za takowego uwazasz po niedawnym otrzymaniu swojej legitymacji szkolnej, to naprawde masz o sobie wysokie mniemanie :]

<<<GanzeR>>> 15-04-2008 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ELVL (Post 2002803)
jestes pizda i tyle :) napinaj sie dalej na forum zmiekla ci pyta kolego idz na*******aj w wowa , ignored.

Spoko, jeszcze mnie zobaczysz koleżanko, a co do tego ignored to który raz mi to mówisz? Tak w ogule to knaga ci w pysk spasiony brudasie.

Mówisz ze to ja sie napinam na forum, huahauhau zobacz ja tylko cisne po tobie a ty udzielasz sie co każdego postu chyba tylko po to zeby zwrucić na siebię uwagę zakompleksiona ofiaro dziurawej prezerwatywy.

player01 15-04-2008 18:22

jak bardzo irytujaca jest predkosc dzialania tego forum...

player01 15-04-2008 18:23

up
po pierwsze kup sobie slownik
po drugie to co mowisz to nie jest smieszne ale debilne bardzo mnie to smuci ze tak sie napinasz na necie i pokazujesz jak maly masz mozdzek idz w kacik i zwal sobie ;-)

Pall_Mall 15-04-2008 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <<<GanzeR>>> (Post 2003261)
Spoko, jeszcze mnie zobaczysz koleżanko, a co do tego ignored to który raz mi to mówisz? Tak w ogule to knaga ci w pysk spasiony brudasie.

Mówisz ze to ja sie napinam na forum, huahauhau zobacz ja tylko cisne po tobie a ty udzielasz sie co każdego postu chyba tylko po to zeby zwrucić na siebię uwagę zakompleksiona ofiaro dziurawej prezerwatywy.

Jak ta ortografia dla Ciebie taka trudna to zainstaluj sobie mozille i nie
kalecz naszego języka błaźnie

A tych twoich dziecinnych tekstów już nawet nie komentuje bo aż brak słów

ELVL 15-04-2008 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez player01 (Post 2003273)
up
po pierwsze kup sobie slownik
po drugie to co mowisz to nie jest smieszne ale debilne bardzo mnie to smuci ze tak sie napinasz na necie i pokazujesz jak maly masz mozdzek idz w kacik i zwal sobie ;-)

Trzeba podkreslic ze tylko na forum :)

@laryxx~

wiem juz to kiedys tez pisalem :D

Yiubhurden 15-04-2008 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mistrzunio_IIII (Post 2002855)
^ To samo tyczy sie Ciebie kolego ;p

Odezwal sie =]

Master of Puppets 15-04-2008 20:25

chcialem komus cos odpisac ale potem bylo jeszcze tyle postow ze zapomnialem co chcialem napisac ;/

player01 15-04-2008 21:03

moze ty nic nie masz do powiedzenia?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37.