![]() |
|
Cytuj:
a) jestes jeszcze dzieckiem (jestes usprawiedliwiony w kwestii ortografii ale nie wypowiadaj sie w tematach doroslosci..) b) jestes "dorosly" tylko zamiast uczyc sie to na*******ales w jebana gre i teraz chcesz wszytkie swoje smutki wylac na forum... Badz co badz czlowieku ogarnij sie bo jestes zalosny... @Diabelek mialem moze okazje siedzec z toba na vencie na PANDORI ;> POZDRAWIAM =* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
slovik to jak z ta dyska nie odpowiedziales !
|
@ELVL
wole isc na dysko z dziewczyną niz z takim plebsem :/ |
Cytuj:
Z hot Trzynastką na szkolną biesiade max :/ |
lisek oni wiedzą lepiej, przyzwyczaj się ; d
|
@up
Zes przyje**al teraz tekstem... A co to ma do rzeczy ? |
Cytuj:
|
'Konwersacja' na forum :
- wole isc na dysko z dziewczyną niz z takim plebsem :/ - Z hot Trzynastką na szkolną biesiade max :/ Odpowiedz laryxa : lisek oni wiedzą lepiej, przyzwyczaj się ; d wtf ? Doroslych uzytkownikow ? Jesli ty sie za takowego uwazasz po niedawnym otrzymaniu swojej legitymacji szkolnej, to naprawde masz o sobie wysokie mniemanie :] |
Cytuj:
Mówisz ze to ja sie napinam na forum, huahauhau zobacz ja tylko cisne po tobie a ty udzielasz sie co każdego postu chyba tylko po to zeby zwrucić na siebię uwagę zakompleksiona ofiaro dziurawej prezerwatywy. |
jak bardzo irytujaca jest predkosc dzialania tego forum...
|
up
po pierwsze kup sobie slownik po drugie to co mowisz to nie jest smieszne ale debilne bardzo mnie to smuci ze tak sie napinasz na necie i pokazujesz jak maly masz mozdzek idz w kacik i zwal sobie ;-) |
Cytuj:
kalecz naszego języka błaźnie A tych twoich dziecinnych tekstów już nawet nie komentuje bo aż brak słów |
Cytuj:
Trzeba podkreslic ze tylko na forum :) @laryxx~ wiem juz to kiedys tez pisalem :D |
Cytuj:
|
chcialem komus cos odpisac ale potem bylo jeszcze tyle postow ze zapomnialem co chcialem napisac ;/
|
moze ty nic nie masz do powiedzenia?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |
|