![]() |
Ehh tu Cie zmartwie ale chara juz raczej nie odzyskasz, im wczesniej to zrozumiesz tym lepiej. Wiem ze smutno, 139 ms piechota po ulicy nie chodzi. Mysle ze zrobia Ci niezla zrzute w gildii i bedziesz mogł sobie szybko zrobic podobna postac. Teraz z kasa mozna wszystko w Tibii ;P A i nie zapomnij zeby ktos kto ma inva wyjał z domku cały stuff.
chociaz dla mnie tymi "dobrymi" są Duski i im kibicuje to jakos niecieszy mnie takie cos =/ pzdr. |
Cytuj:
|
Duskiness zostało przerzedzone hackami, Vision będzie deletami. 1:1
Szkoda że Furora się tak sk.rwiła... A w Vision pewnie wszystkim skoczyło ciśnienie, kto następny? |
Cytuj:
elokumatydzieciaku.pl |
Cytuj:
pozatym nie wszystko stracone, pamietacie akcje jak pewien 150~ palek zostal zrookowany przez wydanie nowego rk przez cip soft na podrobiona kopie paszportu? cip soft przeprosil za blad i postac zostala przywrócona. teraz moze tez tak bedzie : ) |
Cytuj:
ZLEJ BALETNICY NAWET RąBEK U SPóDNICY PRZESZKADZA. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A i powiedz mi co to firewwal? @KAPUSTA To nie był przypadek Paladinki?;) |
Cytuj:
|
Miss ;d <10>
|
Mam wrażenie że zaczyna się ostatnia faza tej wojny.
Do Vision doszedł też Anubis co było oczywiste już jakiś czas temu, po tym jak po sprzedaniu go nagle zaczął się bardzo szybki exp. Nikt o tym nie wspominał wcześniej więc wspominam. |
Cytuj:
teraz fragi bedziemy liczyc w deletach? |
na furorze nie ma sharow i noobow, sa tylko kicki lagi (niektorzy sa nawet celowo pingowani niczym nasa przez adminow ;o), najebani pk, boty, trojany, snifery ktore same sie sciagaja (albo sa dodawane jako bonusik od windowsa)
@khaz o wlasnie o paladinke mi chodzilo thx ;* :P |
Cytuj:
|
Kto ?
Cytuj:
Character Information Name: Anubis Sex: male Profession: Druid Level: 10 Szybki exp ojjjj szybki |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poprostu drugi owner mnie haknal, moze byc? MAM ZDJECIE HELLRAISERA XD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
chyba sie ze wkurzyl ze padl ; p @down x2 rs czyli 6 unjustow ;p |
Cytuj:
Btw 5 unujustów jednego dnia to ban, dziwne mam 5 unjustów i nie mam bana xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |