![]() |
|
|
chuj ze raz tylko bylem na tsie jak Petro robil Annihi ;)
i nie pierdol ze rok nie ma neta bo kto jeszcze we wrzesniu expo na*******al, pozatym Polska nie Kambodża, Xespoz nie Rumun, neta zawsze idzie zalatwic a i jego tez przeciez stac btw pozdrow beatke w lozku o ile spicie razem |
no ja mam z kim spac :D a ty to cale zycie Pani raczkowska :D
|
Cytuj:
Edit: Oxyron Feb 18 2009, 02:23:54 CET Killed at Level 121 by Brojek and by Yuroq lvl 13 wbił fraga na 121 :D |
Cytuj:
|
|
@Gensty
" SMIERC KONFIDENTOM!!! :] "Nie lvl nie pieniadze tylko przyjazn sie liczy" " Ludzie wolą Cię wydupcyc i Cię sprzedac, ale cóż :) Jako że wiem co sie tam u was na vt dzieje dzieki naszemu "Szpaj" moge juz stwierdzic ze wojna niedługo dobiegnie końca. Czekamy czakamy na następny ruch :P Ale jeżeli zapłacił byś mi troche mógłbym Ci wydac konfidenta ;) <nie robie tego z przyczyn materialnych!> |
Sam po sobie żeś pojechał :baby:
|
Cytuj:
ja ci zaplace :D tylko musze miec 100 % pewnosci ze wydasz tego wlasciwego a po 2 ciezko cos zrobic jak sie ma smiecia na vt |
Cytuj:
|
A z kąt on ma wiedzieć ze mówisz prawdę ze jest Szpej w Dr ? moze go wg niema
|
Cytuj:
|
hehe dobre:D
|
jestem w kamikaze :) jak mi go wydasz to sie dogadamy , a ja go wysle na wyspe nowych.
|
:o
http://forum.hunted.pl/showthread.php?p=82138#post82138 Name: Huggarn Sex: male Profession: Elite Knight Level: 230 World: Pandoria Residence: Venore Guild membership: Dominus of the Gloria Victis Banished: until deletion because of account trading or sharing Apropo czy to nie jest Orzech (Taifun Devilry)? |
Tia to on ;)
|
baj baj orzech ! niech teraz tatus zadzwoni ... moze odzyskasz chara :D:D:D
|
Oro Liberty Bay:
Efreo Sir Wir Maria Frezer <<< HAHAHAHAHAHA :D Belix Sacrum Talakim :d Creuex Naraxiz Kto jeszcze? |
Hannibal Verin
Feb 19 2009, 01:36:22 CET Killed at Level 164 by Tritii and by Demon Nocy Naraxiz Feb 19 2009, 02:12:58 CET Killed at Level 200 by Talakim and by Ai Shinayo |
|
efreo haahah jak sie przyczail kolo okienka i spi xd
|
Future Feyd, Rester, Naraxiz, Hanibal Verin,
Talakim, Cichy Xersemo, Ai Shinayo, Demon Nocy, Iperator, Helethus, Aqo, Belix Sacrum, Maria Frezer, Sir Wir, Efreo, Lady Toffina, Wiley Nikez, Motoxmanka, Creuex, Aurix Vantie. tyle ja wypisalem, nie jestem pewny czy wszystko |
Zwidek wszystkiego naj naj z okazji twojego swieta SMACZNEGO !
|
Khazul ty masz farta chuju! =)
|
Ale się dziś najem pączków panowie.
DR nie ma już po co praktycznie akcji robić skoro na praktycznie każdej w dupę dostają, |
Cytuj:
|
Wszystkim życzę smacznego.
<mniam> (pół roku czekałem na ten dzień :D) |
Ja tam nie czekałem, sam przyszedł
|
Zwidek Wszystkiego Najlepszego :* SMACZNEGO !
|
Wreszcie tlusty Cwiortek wszystkim zycze smacznego :) sam spadam do babci wiadomo ona robi najlepsze paczki. Jeszcze raz smacznego:)
|
Zescie sie uczepili tych paczkow tak samo jak pryszczy ymego i tatuazu youena. Ide wlasnie kupic paczki, z jakim nadzieniem lubicie :D ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sprobuj w jakiejs cukierni paczek przedzielony jak ptys tylko zamiast tego kremu co w ptysiu jest to jest budyn kozak |
Standartowe paczki z roza
Pryszcze szyma maja sie nijak do tatuazu youena heh XD |
Cytuj:
No i jeszcze wciołem z ajerkoniakiem z polewą czekoladową, a z budyniem nie ;( (chyba sam se z budyniem zrobie [sory, że obleśne, ale śmiechowe ^^] No ale nie ma tego złego, przybyło mi z 2.5k kalorii (licząc 1 pączek za 400kcal) :D:D8o |
Cytuj:
daj pączka :baby: |
Daj paczka BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
Laaaaaaaaaaaaaaap Paaaaczkaaaaaaa
|
Cytuj:
No to macie pączka ludziska od Yakky'ego :> http://www.paczekdlaciebie.pl/371717 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29. |
|