![]() |
Cytuj:
Kod:
FT Lyon 1 - 1 Lille |
Niech to szlag :)
Real M. się spisał, niema co :) |
Tenis:
Kod:
Phau, Bjorn - Moodie, Wesley [2.40] Kod:
Benneteau, Julien - Schuettler, Rainer [1.45] Kod:
Roger-Vasselin, Edouard - Santoro, Fabrice [2.95] Kod:
Kiefer, Nicolas - Mathieu, Paul-Henri [1.75] Kod:
Radwanska, Agnieszka - Azarenka, Victoria [1.57] Kod:
Peer, Shahar - Safarova, Lucie [2.50] |
widze ze SLay chce dzisiaj wygrac :> xcD
|
Polska - Serbia 1 1.50 [Siatkówka ME kobiety (Belgia)]
Hibernian - Motherwell - 1 1.75 Arsenal (1) - Newcastle (1)-1 1.75 Aston Villa (1) - Leicester (2)-1 1.45 Tottenham (1) - M'Brough (1)-1 1.65 Lorient (1) - PSG (1)-X (tu nie jestem pewny czy obstawienie te wydarzenie) Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Tak underowo na jutrzejszy poranek, bo ladnie to IMO wyglada: Kod:
Wang Yeu Tzuoo - Roddick, A |
Cytuj:
|
Cytuj:
a) gra slabo b) Serbia to nie byle random nuby tylko jedna z najlepszych druzyn na swiecie I pokaz mi, gdzie powiedzialem, ze NA PEWNO - po prostu UWAZAM (albo nawet TWIERDZE), ze Polska nie wygra. |
Cicho Slay zna się na każdej dziedzinie sportu, każdej lidze. Polska na pewno przegra, o tak idę zmienić typ.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Sevilla - Espanyol 1 1.45
Valencia - Getafe 1 1.45 Barcelona - Saragossa 1 1.35 20zł Wygrana:51.10 |
Cytuj:
|
Dlaczego nie? Jak narazie spisuje się świetnie.
|
Cytuj:
|
Przegra dlatego, że spisuje się świetnie? Masło maślane... Weź sie zastanow co piszesz.
|
Obaj się wypowiedzieliście. Ale po co do kurwy nędzy dalej gadacie o tym samym meczu? Poczekajcie, a sie dowiecie kto miał rację.
.. |
Cytuj:
Jesli druzyna gra tak rewelacyjnie, to jest spora szansa, ze kolejny mecz przegra. Schemat Bernoulliego sie klania, przynajmniej w kwestii funkcjonowania. I tak, jasne, zdarzaja sie takie przypadki jak chocby Inter rok temu. Ale sam sobie odpowiedz, jak czesto. I dlatego zazwyczaj nie gra sie na druzyny z dluga passa meczow bez porazki/bez remisu/etc. edit: no, w koncu. Tez mnie troche nuzy takie spamowanie forum, ale nie wypada nie odpowiedziec =f |
Typy na jutro :
Kod:
Arsenal (1) - Newcastle (1) 1 edit : Slay ma racje :> Liverpool tez dobze gral ostatnie mecze i co teraz :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |