Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Vuxiu 26-02-2007 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fuwapiwu (Post 1288897)
Jak nie lognie. Nemtor lognie jezeli tylko jest w domu zajmnie mu to 5 minut a przypadku gdy jest poza domem max 10 min. Jak powiedzial rzuci wszystko i przyjdzie na tibie. A no i jeszcze 3ci i 2gi owner gloomego i piechtolota tez beda na 100 % xDDD

odezwal sie 2gi czy 3ci owner rona?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fuwapiwu (Post 1288897)
17:21 Nemtor [234]: soon cafe..... 17:21 Nemtor [234]: 10 pcs 17:21 Nemtor [234]: wait andcry;]

OMG ACC TRADE ??!?!?!?

ROOXXADNO!!!11111Oneoneone (masa wannabe)

a to w olecku nie ma 10 osob ktore sa w CO?

@hupe
nie wyjdziecie na open - ok. ale myslac ze maslogami wygracie to bez slow. no pomysl chwile, wbijacie 1-2, a nawet niech bedzie i 5 razy na tydzien, zakladamy ze zabijacie za kazdym razem cel i loga walicie bez padania. ale nas jest kolo 60 osob czyli 55 osob zdobedzie exp a nie straci kasy tez nie braknie bo zrzucic sie 5k na tydzien czy wziac z kasy gildii to np a exp stracony 1 dnia odrobia w 2-3 kolejne. w sumie fajnie by bylo openy pojechac jakie jeszcze ale i tak na wmv dlugie rec mi starcza :)

Colo_2006 26-02-2007 16:10

14:52 You see Eternal Nemtor (Level 1). He has no vocation.
Widac za kim jest ten nowy uzytkownik gry.:cup:

Vuxiu 27-02-2007 16:34

oficjalny wmv do znalezienia w dziale filmy czy jakos tak~

Colo_2006 27-02-2007 18:10

dzieki za info B) B)

Jiibav 28-02-2007 06:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1289948)
odezwal sie 2gi czy 3ci owner rona?

a to w olecku nie ma 10 osob ktore sa w CO?

@hupe
nie wyjdziecie na open - ok. ale myslac ze maslogami wygracie to bez slow. no pomysl chwile, wbijacie 1-2, a nawet niech bedzie i 5 razy na tydzien, zakladamy ze zabijacie za kazdym razem cel i loga walicie bez padania. ale nas jest kolo 60 osob czyli 55 osob zdobedzie exp a nie straci kasy tez nie braknie bo zrzucic sie 5k na tydzien czy wziac z kasy gildii to np a exp stracony 1 dnia odrobia w 2-3 kolejne. w sumie fajnie by bylo openy pojechac jakie jeszcze ale i tak na wmv dlugie rec mi starcza :)

my poprostu obralismy Wasza taktyke, bedziemy kontynuowac sneaki przez rok a nastepnie poprosimy jakas gildie o pomoc ;]

scorp 28-02-2007 07:58

Jibav, nie badz taki naiwny ;) Wiesz ze wiekszosc Aldory jest z CO+aliases ;-)
Wiec przez rok duzo ludu zrobi wiekszy lvl z co i dalej nie bedziecie mieli szans =]

pozdro

roXen 28-02-2007 08:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp (Post 1293248)
Wiec przez rok duzo ludu zrobi wiekszy lvl z co i dalej nie bedziecie mieli szans =]

pozdro

oł yes gogogo let's keal someone on non pvp seWer xD Scorp pisz cos na tibia.com bo juz nie ma sie z czego smiac ;| Wszystkie twoje poprzednie posty juz mi sie znudzily

btw.
aliases?
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Didek Boys 28-02-2007 13:55

scorp gowno wiesz 3/4 osob ktore znam chce isc do em lub im pomagac wiec...
nie wiesz nie pie*** ;]

Piero 28-02-2007 15:21

Cytuj:

pozdro

Odezwal sie Mr.Iknoweverythingaboutpvpworlds xD

scorp 28-02-2007 16:05

@piro~
Buraku miałem wiekszy niż twoj 106lvl na pvp wiec sie nie odzywaj masta pvp niby kogos zabiles na tej wojnie? wes bo mi cie zal czlowieczku niczego nie osiagneles w tibii a pierd*** takie glupoty, wez idz sie popatrz w lustro i niestety ujzysz swoja 'piekna' twarz , pozatym o aldorze wiem wiecej niz ci sie wydaje ;)
@Didek Boys
jezeli chca isc to czemu nie pomoga? boje sie co...smutne ;'( Jezeli 3/4 serva woli em to czemu nie bedize z nimi? wtedy chyba bedize 1000 osob na 120~?
@roXen
tak jak mowilem, jestes low i zerowiec ..nawet na twoje slowa nie zwazam uwagi
co do tego co pisalem na tibia.com , a z czego mogles sie tam smiac? to ze nie umiesz nic napisac w jezyku angielskim?

dobry sorry za offtopa ale lubie sie klocic z dziecmi tibii.pl

Vuxiu 28-02-2007 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1293441)
scorp gowno wiesz 3/4 osob ktore znam chce isc do em lub im pomagac wiec...
nie wiesz nie pie*** ;]

malo ludzi znasz. a przynajmniej malo 80+, reszta plebsu z mniejszym lvlem niech zazcnie pg to zaraz bedzie mialo hunta jesli nie jest za CO/BoD

Ankel 28-02-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1293240)
my poprostu obralismy Wasza taktyke, bedziemy kontynuowac sneaki przez rok a nastepnie poprosimy jakas gildie o pomoc ;]

My dobrze wiemy ze otium dolaczy.B)

Piero 28-02-2007 17:38

[quote=scorp;1293573]@piro~
Buraku miałem wiekszy niż twoj 106lvl na pvp wiec sie nie odzywaj masta pvp niby kogos zabiles na tej wojnie? wes bo mi cie zal czlowieczku niczego nie osiagneles w tibii a pierd*** takie glupoty, wez idz sie popatrz w lustro i niestety ujzysz swoja 'piekna' twarz , pozatym o aldorze wiem wiecej niz ci sie wydaje ;)

A wiec, jak Ty to powiedziales 'buraku' ingerujesz w sprawy nie swojego swiata, strasznie sie przy tym wymadrzajac. Moze dla Ciebie nic nie osiagnalem, bo nie mam 120+ na non pvp, ja swoj cel w tibi osiagnalem, wbilem 100 i to mi starczy, sa w tej grze rzeczy wazniejsze niz lvl, itemy itd, ale pewnie nigdy tego nie zrozumiesz. A co do wojny to sam nic nie osiagnalem, ale z moja gildia mamy juz 54 fragi, wiec przemysl jeszcze raz co napisales. I mozesz wyzywac mnie dalej, pokazujesz tylko Twoja inteligencje, no coz, nie moge napisac nic z sensem to powyzywam, nie? x)

P.S to moze podasz swoj name z aldory, skoro tak dobrze znasz ten swiat, bedziemy mogli zobaczyc jaki byles wspanialy.

scorp 28-02-2007 18:41

@up
Brawo za wbicie 100lvla , coz za wyczyn ;) Pozatym sie nie wymadrzam tylko mnie w*****a jak taki koles jak ty do mnie mr.allknow itd
pozatym

A co jak podam nick bo mnie zhuntujesz? ;) noooo plx xD
Pewnie huntujesz ludzi za kogos poglady, no ale to juz nie moj problem
Dla mnie jestes low i zawsze nim bedziesz

pozdro

p.s umiesz cytowac posty? :<

Neaniver 28-02-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp (Post 1293903)
@up
Brawo za wbicie 100lvla , coz za wyczyn ;) Pozatym sie nie wymadrzam tylko mnie w*****a jak taki koles jak ty do mnie mr.allknow itd
pozatym

pozdro

1. Wystarczy, że w tej rodzinie ja umiem cytować.

2. Ćwierć-inteligencie, nie widziałem, żeby Piro huntował kogokolwiek za poglądy.

3. Co Cię wkvrwia (obawiamy się wulgaryzmów czy jak)? Mnie wkvrwia nazywanie kogoś burakiem zupełnie bezpodstawnie.

4. Jedni chcą mieć 100 fista, inni grają knightami i walą z aksa, co złego jest w osiąganiu 100 lvla? Sam tego nie zrobiłem, traktuję to jako swego rodzaju wyczyn.

5. Ech, nawet w kapciach jesteś niższy niż jego "low"

Pozdrawiać nie będę, bo po co?

Mihash 28-02-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1293591)
malo ludzi znasz. a przynajmniej malo 80+, reszta plebsu z mniejszym lvlem niech zazcnie pg to zaraz bedzie mialo hunta jesli nie jest za CO/BoD

A może to tobie się wydaje że znasz ich dużo? Jestem też ciekaw jak lojalny będzie ktoś, kogo zmusicie do popierania was groźbami itd.

Piero 28-02-2007 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp (Post 1293903)
@up
pozatym

pozdro

Thx, dla mnie to jest wyczyn, a to wyrazenie jak to ujales mr.allknow wychodzi z Twoich postow tutaj i tibia.com wiec nie czuj sie urazony jak ktos do Ciebie tak powie. Rowniez nie huntuje osoby za wypowiedzi na forum, jak to wiekszosc z CO&Allies wrecz uwielbia robic.

P.S Dla Twojej informacji umiem cytowac posty, tam usuwalem reszte Twojej wypowiedzi, wiec przez przypadek usunalem tez zamkniecie do quote.

Jiibav 01-03-2007 00:39

Cytuj:

pozdro

naucz angielskiego a pozniej go uzywaj. Jesli nic nie wiesz o aldorze to sie uspokoj

roXen 01-03-2007 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp (Post 1293573)
@roXen
tak jak mowilem, jestes low i zerowiec ..nawet na twoje slowa nie zwazam uwagi
co do tego co pisalem na tibia.com , a z czego mogles sie tam smiac? to ze nie umiesz nic napisac w jezyku angielskim?

Właśnie z tego się lubie pośmiać, że udajesz człowieka inteligentnego a gubisz się pisząc cokolwiek xDDD W sumie troche racji masz, mało smiechu tam na tibia.com było, bardziej określiłbym twoje "posty"/"wypowiedzi"/"wypociny" mianem ŻALU

PS.
gówno wiesz o moim angielskim :)

scorp 01-03-2007 08:04

@Jibav
O tobie myslisz ze nic nie wiem?A moze grasz na mytherze...wizak.... co ci sie przypomina? ;-)
@Roxen
ja tam tylko pisalem, co moze jakis 59 palek zrobic w wojnie gdzie jest duzo 150+lvli dostal by ue od nemtora i by lezal chlopak a na forum mysli ze kozak...

Dobra luzik, nie chce mi sie wiecej na wasze marne posty odpowiadac ;-)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21.