![]() |
Ten problem był zawsze po update'ach bynajmniej wszystkei, ktore pamietam zawsze wprowadzaly taki blad. Jednak zawsze z czasem mojal.
|
a mi to nikt nie pomoże ?:(
|
@@ Xeth@@
sprawdz czy serwer na ktorym grasz stoi http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=whoisonline z tego co mi wiadmo all juz lazi wykonaj operacje logowania pare razy pod rzad ( to mi wczoraj pomoglo wbilem sie po 2-3 logowaniu )jesli nie uda ci sie polaczyc odinstaluj i zainstaluj tibie ponownie najlepiej w innym folderku na innej partycji |
Te update naprawde fajnie wygląda. Najfajniejsze są nowe wyglądy niektórych itemów :)
Do czego służy ten Quests pod Stop i nad Options? Klikam a tam pusto. A tyle questów wykonałem...:confused: |
@ Buu6
Nie działa, mimo że zrobiłem wszystko według Twoich wskazówek...:o |
:/ w takim razie zaloz topic w innym dziale moze tam ktos ci pomoze :s gdzies dzisiaj widzialem podobny problem i zostal jakos rozwiazany nietety nie moge go znalezc :/
dzial:inne |
Troll detected!
Cytuj:
BTW: Czy ktoś wie, gdzie respi się Nomad? Widziałem tylko respawn na południe od Darashii, a słyszałem, że gdzieś respi się ich masa. Muszę jakieś udupić :evul: |
Mi sie nie podoba ten update... ;( Bo nie mam juz kompletnie gdzie expic... Powodem jest to, ze przed Dark Cathedral sie respią 2 GS'y... i nijak nie mam szans przejsc... (znaczy ja nie wiem dokladnie czy sie respia bo ja tylko 1 raz tamtedy przechodzilem z kolega... on na szczescie uciekl a ja pobieglem w druga strone[inaczej dead])... Tak wiec ja jestem na NIE... ;(
|
rada
Da sie spokojnie pojsc na DC bez walki z GS tylko musisz sie trzymac blisko rzeki.;) :crusader:
|
bylo paru smialkow idacych blisko rzeczki i wpadli w pajeczynke gs-a :d ja sam idac blisko rzeczki wpadlem na 6 tarantul ;)
|
Mam pytanko
Może dowiedzieliście się od tego Grubcia w czerwonym wdzianku o name Santa jakiś przepis na ciasto bo zwykle mi sie już nuudzi >.<??:>
|
Mikołaj
BTW: Co dostaliście od tego grubego, czerwonego przewalacza??
Ja 10 pomarańczy. xD |
Raz szedlem z katedry do miasta i spotkalem GSa X( ponieważ juz niemialem UH wiadomo co sie stalo... juz tam nie chodze i chyba tylko dwarfy zostaly dobre do expienia...:o
|
tibia nie działa, mam pacca ale według mnie update jest jednym wielki badziewiem zrobionym na szybcika byle zeby byl dlatego wali mnie to :P
|
Mi się podoba update :D duuuuuuuuuuuuużo nowych potworków i w ogóle jest supcio xD
P.S czekamy na nowe i leprze udpety :P:baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
|
Już
A ja myślałem, że wstrzymają się jeszcze chociaż z tydzień... ;P
Ale tak wogóle to nieźle się prezentuje... Cóż może Honera... ;P |
Gdzie bank?
A tak wogóle.. to gdzie ja mam szukać tego banku co go otworzyli na rookgardzie?
|
Update szybciej niz mozna bylo sie spodziweac:p :p Szkoda ze test server taki krotkiX(
|
Bank
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10. |