![]() |
Widać ze polacy sa w czyms dobrzy :] (Mateusz ma teraz ponad 300 lvl)
|
@UP
SUPER, Polacy są dobrzy jak graja w Tibie. Normalnie powód do dumy i ustanowienia nowego święta. |
Cytuj:
|
Coś MDW nie gra Sero go dogoni 8o
|
[CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR]
[CHAR]Seromontis[/CHAR] porownajcie |
Troche to dziwne bo seromontis napisał, ze odchodzi z powodu upu a lvlki wbija.
Co do mdw to on dziennie wbijal ok 3-3,5 mlna expa a zaras po upie wbil 0,35mln Lecz niby co by sie tu martwic, co z tego ze on wbije lvl? Pomyslcie na dluzsza mete i zauwazcie ze ceny g legow mpa mms poszly w gore, a o softach nie wspomne(chociaz to nie jego zasluga) Uwazam ze ten up nie jest az taki zly poniewaz profesje magiczne byly zbyt silne. Wbijanie 7 mln expa w 16H(8h tyle gral ponoc w 1 dzien a lvl w 2 dni )to przesada , on gral hmm tera juz nie wiem strzelam... 2,5 roku gdzie wyprzedzil eo ktory mail pierwszy 200 lvl. Nie ktorzy sadza ze nie potrzebine pogarszali postacie magiczne ale cipsoftowi chodzi o to zeby gra nie byla zbyt latwa i ze huncenie demonow itp. solo nie bylo oplacalne. Dobra ide sie uczyc bo jak narazie to przez 3 h sie mobilizuje @edit zobacz ile wbila sero, nie tyle co mdw przed upem :) |
.
Cipsof przesadzil oslabiajac magow i umacniajac ryckow i pallkow. Rozumiem, zeby oslabic drutow i sorcow ale na chooy wzmacniac postacie nie magiczne. Pbolty za 6 gp 8o bez komentarza.
Zreszta skutki tego "wyrownania profesji" ( buhhuahhahauhhau ) widac na erig.net ;S Ale jedno jest pewne - tak nie zostanie ;) |
Moim zdaniem dobrze ze wzmocnil palow malo ich w swiecie :( sam zaczele tydz temu pala wbijac i ehh szkoda mowic
no MDW nie gra ale trudno sie dziwic praca studia ehh kazde go to czeka Ja niechce :baby: |
Cytuj:
|
[CHAR]Tripida[/CHAR]albo [CHAR]Seromontis[/CHAR] nie jestem dokladnie pewien
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie myslalem ze wypowiem sie w tym temacie :F
Cytuj:
|
A widzieliście jego opis na tibia.com ?
Cytuj:
|
OMG >.<
Skasować post! |
@up
Wydałeś na siebie wyrok inteligencji tego forum :P |
Cytuj:
|
zal mi by bylo wydawac kasy na to zeby dobic 342lvl. :S
|
Zalosne jak bylo update dla najtow to Mateusz mial na tibi.com w comencie ''podrowienia dla wszystkich ktozi juz w to niegraja'' a teraz sie dowiedzial ze bedzie druid mial super extra mocne czary to powraca
BOOOJCIE SIE LUDZIE MDW POWRACA HAAAIL! <beka>:baby: |
Cytuj:
Wytłumacze Ci jak dla małego trollka Masz najwiekszy lvl w całej grze w ktora gra 50 tys. ludzi.. jest update .. Twoj char jest do dupy... wkurzasz sie .. Twoi wszyscy koledzy z ktorymi sharujesz nudzi sie strzelanie z sd w demony z hotkeysa... NAGLE Drut robi sie kozak nowe czary itp moze nowe questy, ... juz weszło cos do małej główki makówki? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:45. |