![]() |
Cytuj:
|
@Up
Bo to Elom jest. Jeszcze brakuje tylko zeby wpisal sobie przy name pro by Fast'molt bo jego debilizm nie zna granic. |
Pewnie niedlugo bedzie biegal z "Friend to Rikser" jak ten poprzedni pajac.
|
Cytuj:
Pajac Cię zrobił ; )) |
Elom ale ty masz zajebisty comment na tibia.com. Wcale nie jest bez sensu (przynajmniej pierwsza czesc) masz zajebisty talent do rysowania wzorkow i w ogole jestes zajebistym ziomem. Wpadnij do nas do szczecina na wodeczke!
|
@gotic
gz 666 postu w temacie! |
Cytuj:
Może lepiej Ty , wpadnij do Grudziądza ; ] |
Cytuj:
Elom, Ty to jesteś urek, dałeś dupy płacąc Romowi, bo FAG wróci i juz sobie nie pograsz... |
Cytuj:
"Człowaku" FaG nie wróci ; ))) Mhm.. Fag mnie około 2 miechów straszy że padne... Jakoś dziennie jestem zalogowany ok 5h (czyt: hydry) I jeszcze chłopacy z Fagu nie wpadli ; )) Ojj.. coś nie słowni jesteście :( |
Wiesz dzieciaku szkoda moze im zrobic pz locka na tobie ?
a ty zbieraj na tych hydrach kase bo jeszcze sie nie wyplaciles suave :) twoj czas niedlugo nadejdzie , nie zapomnij o blessach jak te pajace z romu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pewnie za kazdym razem jak FAG massloga robi to masz srake ze ch*j ;> |
To nastepna openka bedzie na tiquandze bo rozpocznie sie od wbica skula na elom tice jak bedzie siedzial na hydrach :D
|
dajcie filmik albo ss jak do tego dojdzie ... :D
Chodź on i tak pewnie nie nosi uhów tylko ihy na expa bo mniejsze "Łaste" |
on lata z manasami i sie leczy exura. przynajmniej tak kiedys mowil teraz moze nosi z bp uhow
|
On chce byc jak Valhiru xD
|
Cytuj:
ale się uśmiałem. Już widzę eloma i te jego paj boh buhahhahahahahhahahaha btw. Oglądał już ktoś Shreka The Third. |
Cytuj:
@Sting Kiedy na wodeczke? Tym razem do Dabia:D @Cromak Zrobione juz CS Tibia? @Edit, Elom Wiesz gdzie ja mam twoj zasrany grudziadz? |
Elom, jak to jest dawac dupy na 2 fronty, pucujesz sie gildi ktora wygrywa i myslisz ze jestes elo? ciekawe co zrobisz jak fag wygra wojne bo wtedy pucowanie juz Ci nie pomoze ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |