Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Grzegol 21-05-2007 09:44

Przypomne pare nicków ludzi schakowanych przez Vision:

Tryku, Magrami, Cat Nabu, Pavodi, Bafee etc.

Gdyby nie to że ich już nie ma Vision mogło by tylko pomarzyć o graniu na tym serwerze ;) Uczciwe? sami oceńcie :p

DNX 21-05-2007 10:06

Co do hakow ciag dalszy... Kolek el'baq z 126 na 111 Vick Minos odwiedzil kumpli na roku Feliana z 108 na 84 Lady moki- itemy w plecy i jeszcze paru sie znajdzie przypominam ze kolkowi poszlo 2x set +z 6-7kk w itemach i forsie

Wiec pingowanie to kropla w morzu...X(

YhychybaTy 21-05-2007 10:19

Tak, zdecydowanie Vision gra nie fair i to ich zgubi za jakis czas. Zawsze bede sercem i duchem z Duskiness. Oni nie robia takiego PA oraz szanuja niskie lvle odpisujac im. Nastepnym razem Duski nie beda juz walczyc na warunkach Vision. Zastanawia mnie jedno NG czy Black Proxy Bocik?:]
Visiony jestescie zalosni !!!

Lubie_orzechy 21-05-2007 10:30

Z Czipsu...
Z Czipsu...
Z Czipsu...
Z Czipsu...
You see a dead human. You rez~~ Czipsu...

Plx xD BlackD Proxy według mnie...
Identycznie jak na Berylii tylko ze KH to nie takie ~~...

:)

Wuzwar 21-05-2007 12:23

nawet jeśli to był 2-sd'kowy bot to chciałbym zwrócić uwagę na to, że wyraźnie widać bota duskiness na filmiku z widoku zwidka,a już dużo wcześniej było o tym mówione... vision się ustawiało na pustyni mogli tam przyjść przecież... a nia fair grają oba teamy nie ma sensu wyróżniać kto jest bardziej evul chociaż żeby być uczciwym wyszło by na vision... a o tych noobach ludzie darujcie se byly juz battle bez noobow i duskiness przegrało...

neutral.forum.fighter 21-05-2007 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1442365)
mhm a qel sie sama zrokowala, barles dostal z dupy deleta etc~

a co przez nas dostal delete?
zasluzyl widocznie na to

Vuxiu 21-05-2007 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FebroV (Post 1442358)
taaak... duszki to frajery bo pingoja.
A Vision? Chyba nie ma żadnych sposobów tego typu:( Aaaa... Tylko hakowanie:p Ale co tam zrokować 150ek wielkie mi rzeczy( i jeszcze tam kilka innych osób),duszki to dopiero hu** bo pingują! LoL

hacki byly przez sharowanie acc, sharowali konta wiec nalezalo im sie.

@lubieorzechy

gdzie ty widzisz z czipsu?

Bert 21-05-2007 13:23

Mysle ze chodzi mu o osobe ktora wg niego byla liderem uzywajac bota czy jakos tak... I to "Z Czipsu" ma chyba oznaczac to zeby walic w Czipsa itd. Mam nadzieje ze dobrze zrozumialem i wytlumaczylem bo co do tych botach to nigdy nie mialem go "w reku" :P

neutral.forum.fighter 21-05-2007 14:05

@MarS

Vision wygralo 1 open a ty znow wrociles na to forum i zaczynasz pierdolic glupoty ze az sie sluchac nie da i znow przez takich ja ty sa glupie niepotrzebne klutnie

i mam wyjebane na to co mi powiesz bo pewno znow jebniesz jakies idiotyczne tlumaczenie
na tym forum tez juz mnie nie zobaczycie bo za 2 dni znow temat zostanie zamkniety

Milten 21-05-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1442365)
mhm a qel sie sama zrokowala, barles dostal z dupy deleta etc~

lol skoro dostał delete to jak widać za coś, a dla Qel się należało żeby jej zrokować postać, w końcu to ona pierwsza zrookowała Magrami'ego

Widzialem_Bota_Cien 21-05-2007 15:47

szkoda ze na nie padł [CHAR]Iperator[/CHAR] podczas trapa na gierarze (czy jakos tak) ale słodko było...
Tak z ciekawości która to była godzina o.O ze sie nie załapałem?

KLIKNI \/

Kumulus 21-05-2007 15:59

mmm... 69 strona <sexy>

Aiven 21-05-2007 16:11

Może nie taki warty uwagi frag, no ale zawsze frag. W dodatku tak, to nasz kochany forum fighter..

Tutti Frutii
May 21 2007, 13:39:45 CEST Killed at Level 76 by Zwidek and by Tarrin Kerrax

Grzegol 21-05-2007 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1442538)

Skoro tak to całe Vision powinno zostać schakowane :p

Axx 21-05-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1442538)

@lubieorzechy

gdzie ty widzisz z czipsu?

śmieszą mnie takie teksty,hacked =sharing.
Jeszcze jak wygłasza to jakiś "nubek z tibia.pl kibicujacy duskom" to ok, ale nie gracz majacy nie wiadomo jakie mniemanie o sobie, i oczywiscie sam nie sharujacy:)

FebroV 21-05-2007 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Widzialem_Bota_Cien (Post 1442693)
szkoda ze na nie padł [CHAR]Iperator[/CHAR] podczas trapa na gierarze (czy jakos tak) ale słodko było...
[/url]

Dlaczego chciałeś żeby padł? lol A tak wogule to właśnie dlaczego gierara złożyliście?

Atahun 21-05-2007 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FebroV (Post 1443034)
Dlaczego chciałeś żeby padł? lol A tak wogule to właśnie dlaczego gierara złożyliście?

Bo gierar to rl vision ?
pomysl zanim zadasz pytanie

Vuxiu 21-05-2007 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bert (Post 1442550)
Mysle ze chodzi mu o osobe ktora wg niego byla liderem uzywajac bota czy jakos tak... I to "Z Czipsu" ma chyba oznaczac to zeby walic w Czipsa itd. Mam nadzieje ze dobrze zrozumialem i wytlumaczylem bo co do tych botach to nigdy nie mialem go "w reku" :P

no tak, z nick to komenda do bota, walczymy u nas z kolesiami ktorzy tylko zzzz i ping potrafia, ale gdzie na ktorym filmie widzicie zeby byl jakis "z czipsu" rofl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Axx (Post 1442908)
śmieszą mnie takie teksty,hacked =sharing.
Jeszcze jak wygłasza to jakiś "nubek z tibia.pl kibicujacy duskom" to ok, ale nie gracz majacy nie wiadomo jakie mniemanie o sobie, i oczywiscie sam nie sharujacy:)

mial haka bo dal passy dla ady co nie? wiec w tym przypadku hack bo sharowal konto. ja nie sharuje, skad taki pomysl rofl

QuanChi 21-05-2007 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1443055)
Bo gierar to rl vision ?
pomysl zanim zadasz pytanie

Wyluzuj, mógł przecież nie wiedzieć : )

FebroV 21-05-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez QuanChi (Post 1443419)
Wyluzuj, mógł przecież nie wiedzieć : )

Ta z kąd miałem wiedzieć że to jest rl demthes,ptaaq,efreo i chyba jeszcze kogos:p
Ale w vision jeszcze nie jest i podobno nie będzie:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49.