![]() |
Przypomne pare nicków ludzi schakowanych przez Vision:
Tryku, Magrami, Cat Nabu, Pavodi, Bafee etc. Gdyby nie to że ich już nie ma Vision mogło by tylko pomarzyć o graniu na tym serwerze ;) Uczciwe? sami oceńcie :p |
Co do hakow ciag dalszy... Kolek el'baq z 126 na 111 Vick Minos odwiedzil kumpli na roku Feliana z 108 na 84 Lady moki- itemy w plecy i jeszcze paru sie znajdzie przypominam ze kolkowi poszlo 2x set +z 6-7kk w itemach i forsie
Wiec pingowanie to kropla w morzu...X( |
Tak, zdecydowanie Vision gra nie fair i to ich zgubi za jakis czas. Zawsze bede sercem i duchem z Duskiness. Oni nie robia takiego PA oraz szanuja niskie lvle odpisujac im. Nastepnym razem Duski nie beda juz walczyc na warunkach Vision. Zastanawia mnie jedno NG czy Black Proxy Bocik?:]
Visiony jestescie zalosni !!! |
Z Czipsu...
Z Czipsu... Z Czipsu... Z Czipsu... You see a dead human. You rez~~ Czipsu... Plx xD BlackD Proxy według mnie... Identycznie jak na Berylii tylko ze KH to nie takie ~~... :) |
nawet jeśli to był 2-sd'kowy bot to chciałbym zwrócić uwagę na to, że wyraźnie widać bota duskiness na filmiku z widoku zwidka,a już dużo wcześniej było o tym mówione... vision się ustawiało na pustyni mogli tam przyjść przecież... a nia fair grają oba teamy nie ma sensu wyróżniać kto jest bardziej evul chociaż żeby być uczciwym wyszło by na vision... a o tych noobach ludzie darujcie se byly juz battle bez noobow i duskiness przegrało...
|
Cytuj:
zasluzyl widocznie na to |
Cytuj:
@lubieorzechy gdzie ty widzisz z czipsu? |
Mysle ze chodzi mu o osobe ktora wg niego byla liderem uzywajac bota czy jakos tak... I to "Z Czipsu" ma chyba oznaczac to zeby walic w Czipsa itd. Mam nadzieje ze dobrze zrozumialem i wytlumaczylem bo co do tych botach to nigdy nie mialem go "w reku" :P
|
@MarS
Vision wygralo 1 open a ty znow wrociles na to forum i zaczynasz pierdolic glupoty ze az sie sluchac nie da i znow przez takich ja ty sa glupie niepotrzebne klutnie i mam wyjebane na to co mi powiesz bo pewno znow jebniesz jakies idiotyczne tlumaczenie na tym forum tez juz mnie nie zobaczycie bo za 2 dni znow temat zostanie zamkniety |
Cytuj:
|
szkoda ze na nie padł [CHAR]Iperator[/CHAR] podczas trapa na gierarze (czy jakos tak) ale słodko było...
Tak z ciekawości która to była godzina o.O ze sie nie załapałem? KLIKNI \/ _______________ http://www.allegro.pl/item197373107_...rora_4_50.html |
mmm... 69 strona <sexy>
|
Może nie taki warty uwagi frag, no ale zawsze frag. W dodatku tak, to nasz kochany forum fighter..
Tutti Frutii May 21 2007, 13:39:45 CEST Killed at Level 76 by Zwidek and by Tarrin Kerrax |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeszcze jak wygłasza to jakiś "nubek z tibia.pl kibicujacy duskom" to ok, ale nie gracz majacy nie wiadomo jakie mniemanie o sobie, i oczywiscie sam nie sharujacy:) ____________________ 45-moj numer buta,chcesz to sie baw |
Cytuj:
Dlaczego chciałeś żeby padł? lol A tak wogule to właśnie dlaczego gierara złożyliście? |
Cytuj:
pomysl zanim zadasz pytanie |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale w vision jeszcze nie jest i podobno nie będzie:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |