![]() |
@up
Kiedy zrozumiesz że takim zachowaniem pokazujesz, iż twoja inteligencja sięga 0? @topic Tak jak to poruszono nie dawno, "Gdzie on jest kiedy go nie ma?".Chodzi o SoF'a, gdzie on może się znajdować kiedy go "znikniemy"? Przytoczę słowa "Tylko skromny człowiek może dotknąć Miecza Furii." Pytając CipFrieda odpowiada nam "I'm Humble monk." Może po zniknięciu Cip go trzyma? |
Cytuj:
|
Och.... Może od razu postawi mi herbatę u dixi?.. To tylko przypuszczenie bo kto inny na Rooku jest "Humble"?
|
Cytuj:
Cytuj:
np. jest w niemieckim a nie ma go w innych jezykach Cytuj:
Zastanow sie czy to wogole mozliwe , że sof po zniknieciu dziwnym trafem pojawia sie u jakiegos npc. @down 1 pokorny 2 skromny 3 niski 4 potulny 5 niepokaźny 6 czuły 7 upokarzać 8 poniżyć |
@up
Masz swoje kilka<naście> znaczeń słowa humble - 1 skromny 2 pokorny 3 poniżać; upokarzać OMG NIE MOGE POLICZYĆ ILE TEGO BO MI TO 3 DNI ZEJDZIE :( Słownik plx.? |
No wiec ja spytam moze troszke odbijajac od tematu xD
Ile jest ksiag na rooku i gdzie je mozna zdobyc bo chcialbym miec cala biblioteczke w plecaku i troche poczytac :P |
Biblioteka (8+) + mino hell (1? 2?) + Bear room (?)
Pacc? Nie kojarzę by się tam cokolwiek z tych rzeczy respiło... albo to zwykła skleroza ;p |
No na mino hellu znalazlem tylko ta co na stole lezala ;s
a po stronie pacc? |
Na rooku jest odkryte wszystko co sie da i nie znajdziecie nic ciekawego w książkach.
|
Cytuj:
|
czy ja pisze ze chce cos znalezc? ...
ja mam ochote poczytac i pytam gdzie znajde te ksiazki moze ktos mi w koncu pomoze? |
Według mnie jak SoF znika to poprostu znika, a nie sie teleportuje.
Mogę się mylić, ale według mnie w książkach (z biblioteki) jest historia Rookgaardu więc raczej nie znajdziemy tam nic o trójpunkcie.Ale są jeszcze książki z Mino Hell itp. :D SRY za wszystkie błędy. |
Cytuj:
Ta jak twoje Super Inteligentne Tematy? |
Cytuj:
|
Wiec w mino hell jest 1 na stole i 3 w skrzynce, lecz te ze skrzynki to sa takie same jak z bear roomu ;s
a na premium sa jakies ksiazki? bo pewnie jak jest cos zwiazane z SoF'em to na 100% musi byc cos dla pacca jakas informacja albo jakas ksiazka bo watpie zeby Cipsoft zaniedbala "lepszych graczy" tam cos musi cos byc... |
@up
Masz rację oni nigdy ich nie zanidbują :) |
Cytuj:
|
Ehh... Juz sam niewiem czy wierzyc w mozliwosc zdobucia SoFa czy nie :baby:
|
@ 2 up
Tylko ze co kolejny update to nowosci tylko dla paccu myslisz ze dlaczego skasowali aole zeby kupic pacca i blessy nabywac jakby poszukac dokladnie na pacc to pewnie bysmy cos znalezli ale przeciez nikt nie przeczyta wszystkich ksiazek z tibii ;p |
nawet jezeli cos ma zwiazek z sofem to NAJPRAWDOPODOBNIEJ jest na rooku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |