![]() |
Cytuj:
|
Elo all
Miałem 74 Vampa i tam na prawo od miasta vampów jest taki npc nazywał sie "LarVa" zagadałem do neigo cos tam i mnie zaminil w człowiek a:S i niemoge do niego nic powiedziec :S jak teraz stac sie znowu vampem na tym samym lvl itd. plx o odpowiedz :paladyn: |
Cytuj:
Zrobic nowego Vampa :P poniewaz nie ma na to rady ;) pzdro ;D |
Ja mam takie pytanie czy jest jakas polska strona o tej grze gdzie jest dosc sporo informacji. Z gory ty B)
|
z tego co ja szukalem to jest tylko chyba forum
moze i sa jeszcze strony ale nie znalazlem forum to www.darkeden.fora.pl dawno nie sprawdzalem wienc moze nie chodzic |
@up
A do tego to forum moje jest ^.^ Taaa...może i jest troche info. Ale skarbnicą wiedzy o DE to jestem ja :) |
no fajna gierka i se pykam... mam 37lvl vampa i pytanie... czy to moja wina ze co około godzine mam disconnecta:faceoff: :o
|
LoL nie graj na international de to gówno jest same SH graj na china de lepsze jest.
|
Th jest darmowe. Jak płącisz to więcej masz. Jak nie płacisz to nie masz tego, że w weekendy ci exp 5x szybciej leci :P
www.darkeden.in.th/en Zapraszam na TH, GG: 2232732 |
Yo Okrutny, powiedz mi dlaczeho uruchamiajac DE TH widze tylko serwer Transylvania? Zadnego Blooda o ktorym pisales w watku o DE TH? moze to przez brak tych dwoch latek? tylko ze pierwsza nie daje sie uruchomic a ta druga ma blad CRC przy rozpakowaniu......
|
Odpowiedziałem ci w innym temacie.
|
Pomóżcie!!
Co mam zrobić?
Jak wchodze na www.darkeden.com to wyskakuje mi: Cytuj:
pomóżcie!!! |
cuż żadna stronka nie chce mi się wczytać ani darkeden ani darkeden/en ja to mam szczęście.
@down Ten link też nie działa :P |
http://en.darkeden.com Już ją tu gdzieś podawałem.
|
...
Fajna gra wyglada jak diablo ]8) Jest jakas Polska stronka gdzie pisalo by co trzeba zrobic, gdzie isc po zalogowaniu? Bo gralem w to, troche temu i nie wiedzialem co robic.
:baby: NOOB PLXXX ! :baby: |
ok to ja teraz zapytam mam 3 postacie vampa na int i dex oraz 2 slayerów echant i gunner. echant ma 26/27 i zupelnie nie wiem gdzie expic gunner tak samo vamp tez ma 32 a chcem szybko dobic 42 zeby miec niewidke no wlasnie czy ktos moze polecic gdzie expic vampem oraz tymi slayerkami(odrazu mowie ze kanaly pod gildiami oraz perona odpadajo za duzo vampow)
|
Siema, a mi ta stronka nie chce działać... Nie wiem czy jakieś złe ustawienia firewall mam czy co... Próbowałem też ściągnąc klienta z www.darkeden.in.th/en
ale nie można do końca ściąbnąc bo jakiś błąd a jak ściągam partiami to w niektórych archiwach jest błąd... Wie ktoś skąd moge ściągnąć dobry klient? |
wiem ze to moze dla niektorych wydac się noobowate i wyjde na idiotę ale co tam
prosił bym zeby ktos kto wie gdzie znajde sh i gdzie znajdę instrukcję jak go zainstalowac niech mi ten ktos przesle to na pw bo tutaj to moglo by sie skonczyc warnem @edit oczywiscie chodzi mi o de globalny a nie china czy tajland |
Graj uczciwie i bądź z tego dumny albo poszukaj w google.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00. |