![]() |
|
14:56 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Borgo. borgo hacked czy konczy z gra ? |
Cytuj:
to chyba jego account, stary owner czy szarer z nebuli go zalatwil dla kasy ? :D |
Borgo ma depresje po deadzie ?
|
Cytuj:
tak kurwa to jego accout ty debilu pierdolony , wyjdz i nie wracaj "hkbw" ladny acc numer 4 owner go shakowal a nie 2 |
Cytuj:
Borgo nie sharowal to po 1. Ze starym ownerem sie dogadal. Zrobil to sam i chwala mu za to. <3 |
moze to byc tez cos z erigu :o
lmfao axio robisz z siebie idiote, dziekuje Ci z calego serca za to, ze mnie w tym wyreczasz : ) |
Cytuj:
hahahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahaha hhahahaha :D:D:D |
00:54 You lose 425 hitpoints due to an attack by Iwax.
00:54 Iwax [71]: exevo gran mas vis ""come on mother fucker evrybody has to die,cmon mother fucker everybody has to die! Chyba Hacked jak probowalem go powstrzymac wylapalem z UE =/ Po pewnej chwili 00:56 Iwax [64]: this is what heppens when you carea bout youyr fucking friends |
@up
pewnie to spowodowalo jego rokowanie sie Jun 23 2007, 00:27:10 CEST Killed at Level 73 by Sabagust and by Gerlimo |
Cytuj:
|
taer mowiles ze update w piatek a tu dupa :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ taer
tak, wazne, bo lev to nie wszystko. moze i mial swoj 70 lev od 2 lat, ale co z tego ? Finer od kiedy go znam wbil nawet nie 10 lvli a wciaz go szanuje, don foozie wbil w krotszym czasie jakies 80 lvli(60-140) a jest dla mnie nikim. @ axio BR? PL? |
a suv jest gejem i nie wazne ile lvli wbije :D
|
Cytuj:
|
Ogarnijcie sie, powiem tak, mam wielu znajomych jesli chodzi o ta gre, i lvl nie jest wazny. Znam paru 10lvl ktorym nie chce sie grac po 5h dziennie ale sa zajebistymi rozmowcami za to. Wielu 90 lvl ma problemy z jezykiem polskim i tresci, ktore przekazuja sa poprostu.. gownem.
|
a no zapomnialem dodac :S suv pedał polske sprzedał : (
@Up dokladnie . ja mam akurat sklonnosci do rozmow z ludzmi i czesto gadalem z jakims 10 lvlami i niektorzy byli bardzo wporzadku |
hyh no wiesz pephy nie zawsze;] czesto do ludzi ktorych prociles nie odpisywales a do 10lvla odpisales? chyba ze Ci wzucal ^^ a moze teraz sie zmieniles:D i juz nie jestes w gronie "YEA IM HLVL I NIE PISZE Z NOOBAMI NA 50LVLU!" ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:41. |