![]() |
Nie ma problemu.
|
Name: Seq The Master
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 174 World: Titania Residence: Venore Aug 11 2007, 11:34:40 CEST Killed at Level 175 by Vaxefuve and by Chris di Gothia Ekheem....????? o.O |
Cytuj:
|
Dokładnie :D
Oi panie pontoniasty :D :D :D |
Hehehe dobre dobre :D moglibyście troszkę dokładniej powiedzieć o co poszło ? xd Podobno Seq znowu coś do Skocza i Saperowej sapał? Widziałem filmik z jego dedzikiem :P , jak na jego lvl to troche dziwne to było xDD Co do trwającej wojny to jestem całym sobą za gildia Oven ponieważ ci zasrani Hiszpanie robią tylko syf na tym serwerze :)
@ All Owens Powyrzynajcie tych wszystkich śmieci w pizde a Corteza to najlepiej do Rooka :D |
Czy moze ktos wytlumaczyc czemu Seq zginal od ''swoich''??
Bylbym bardzo wdzieczny, ale pewnie to tajemnica ;( |
Padl bo zasluzyl i juz :P
I przestal on byc "swoim" jakis czas temu :P |
Cytuj:
Vilum ma przyjechać sam, Wy mu pokażecie w grupie.. cwaniaki xD Założę się o złote kalesony, że jesteście twardzi w pysku tylko. Co do deada Seqa - gadaliśmy o tym nie raz. Mówiłem Ci, jeśli nie Ty ich to oni Ciebie. |
Tylko Seq ma teraz przejebane, Bolterek go nie chce, a Holy jebnie mu paymenta pewnie :) Miedzy mlotem a kowadlem ja to sie zwyklo mowic.
|
Debilizm.... Jak tak mozna... Fsssss....>.>
|
Cytuj:
Co do Pontona to padł bo sie zrobił frajerem i już nie potrzebuje nas kolegów bo ma swoją jedną koleżankę, która jak widać zapewnia mu wszystko : O Pozdro Pontonowa > : O |
Czy masz na myśli Dominike przez którą huntowaliście nas wszystkich ? xd Jeśli tak to dołączam sie do pozdrowień :P
|
Oi pokusilo XD
Pozdro dla all graczy nudy troche ale Piec Jest Rozgrzany :P |
Cytuj:
|
Ja tam mam mieszane mysli co do zabicia Seq... ; o ale stalo sie
|
Seq died part 2.
|
Cytuj:
|
Kirshna died part 1. szkoda ze nie od nas :(
|
Śmieszne.
Mam nadzieję Sequ, że widzisz teraz, jak bardzo miałem rację w naszych kilku rozmowach. I to jest tylko kwestia czasu co do reszty z was. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |