![]() |
Cytuj:
<10 znakow> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
" Jun 25 2007 -
Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will be offline for a few hours to launch this year's summer update!" :) hail apdejt http://youtube.com/watch?v=DQ2vSwgTPtw dzisiaj wyczailem fajny filmik na jutubie ;o |
Aa... to zwracam honor gigoro :p
|
to jest war DPFT&SF&INCOSTAM&KUPA&ORMO vs. TP'owcy
|
Jutro update to ciekawe jak wtedy będzie wyglądało starcie :-) bedek teraz pokaże klasę i będzie nabijał fragi :p
|
tiuso sie poddał , wiec już raczej nic nie będzie , chyba ze jakieś nocne masslogi
|
Gratzzzz dla panow z DPFT i SF... Btw. Gdzie kozaki lindlay i reszta wawy?? xD
|
:s
Cytuj:
|
To już nie te czasy że servy powstawały jak grzyby po deszczu. Wogóle niektóre servery są niemalże puste więc wątpię by powstały, ale nigdy nie wiadomo czym zaskoczą nas :)
|
Poraz kolejny Gz dla panow z dpft
NO i ( UWAGA!!) tym razem tez dla panow z Sf |
Cytuj:
|
koniec ;] gratulacje dla lukiego, alunira, damoona i netherila, jedyne osoby ktore zasluguja na respekt na tym serverze.
|
To Co Wkoncu Juszh Po War??
|
hehe, aż mi ich zal, nawet miesiąca nie powalczyli ;s
|
Jak widać to tak :) Ciekawe ile osób będzie wtedy grało na arcani po update bo z tego co widać i słychać to sporo osób zamierza deportować się...pożyjemy zobaczymy ;-)
|
Szpiegów od chuu....Szkoda, bo myślałem, że DPFT wygrało bez takich sztuczek, ale cóż - to też element taktyki. Myślałem, że wojna będzie ciekawsza, ale może następnym razem...
|
gz dla obu stron,dla dpft&sf za wygrana,podstep etc. a dla ttt za to ze postanowili zrobic cos po swojemu i sprobowac przejac serv (przyznam na poczatku mialem stracha ze ttt wygra ) trzeba pozegnac pare charow,papa gl irl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |