Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyrównanie profesji (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132712)

Ribery 09-06-2007 12:21

Rekord chyba tego forum :D

700 postów w niecałe 20h w jednym temacie :D

Super :D

Co do wyrównania to mi się zrobił niesamowity mętlik w głowie, ciekawe co powie na to MDW czy EO :D .
Idę trenować mojego knighta :D

Sorcer_Pips 09-06-2007 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VENAEN (Post 1474568)
Ja sie boje tyko jednego ,żeby nie było tak ,że wszystkie te nowe umiejętności będą tylko dla PACC bo wtedy gra na FACC praktycznie się nie polepszy , a nawet wręcz pogorszy !

Dla PACC będzie dużo dodanych rzeczy, może ale to powtarzam może dadzą po 2 nowe czary dla FACC, więc nic tylko PACC kupować.

SquintZebra 09-06-2007 12:25

nie doczytałem, nie będzie mógł walczyć broniami dwuręcznymi

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez derol (Post 1474559)
Bo sorc to nie postac do walki wrecz? -.-

Kurfa jak mozna nie kumać tak podstawowych rzeczy. ;(

a tobie chłopczyku chce przypomnieć ze przed wprowadzeniem różdżek i rodów każdy sorc i drut latał z mieczykiem albo innym badziewiem i co najgorsze musiał tego używać (ja akurat to lubiłem)

Voytex 09-06-2007 12:31

Wszyscy magowie placza ze beda po 40 z visa walic a przewaznie maja po okolo 50 lvlu a tu wyraznie jak byk pisze:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez www.tibia.com
Druids and sorcerers up to level 70-80 will hardly experience any changes in their gameplay

wiec nie plakac jesli macie ten 50 lvlek to dalej bedziecie bic z EXORI VIS tyle ile biliscie

Duke Dran 09-06-2007 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez derol (Post 1474588)
I to bylo glupie ze mag chodzil z dwurecznym młotem w dłoni. Wygladalo bardzo wiesniacko i malo rpg. Obecnie chodzi z rozdzkami i jest to o wiele bardziej realistyczne. I tak powinno zostac: dla maga broń magiczna a nie wrecz!

Racja. Mimo to niekiedy widzialem jak sorc czy druid siedzial sobie na rotach czy dwarfach zabijajac je z warhammera i jednoczesnie zbierajac soule, kase, jedzenie i robiac runki.

Filipeck 09-06-2007 12:34

ja zazdroszcze knightom bo te bronie zajebiscie wyglądają ^^^ szkoda, że będę mógł je tylko w domq trzymać =P

mikexmen 09-06-2007 12:39

Brak Czarow

Więc tak w tibii jestem druiden na samerze i sorcem na emperze... moim zdaniem wiosenna aktualizacja jest bez sensu ponieważ pogorsza 2 profesje które odnosza najwieksze sukcesy, np: Mateusz Dragon Wielki przeciez on jest druidem napewno mu sie to nie spodoba mysle tez ze bedzaie coraz mniej druidów i sorcererow, ponieważ nie bedzie im latwo grać i nie bedą mieli z tego przyjemności a to sie liczy dobra zabawa, a co za tym idzie ze ich nie bedzie po pierwsze: bedzie coraz mniej run do kupowania. Po drugie nie bedzie uh makerów czy uherów i hydra hunt nie bedzie taki prosty czy jakies inne polowania... Na tym chyba skończe, lez gdybym chcial mógłbym pisac i pisać... Prosze zróbcie chociaż jakieś czary dla druta i sorca. Nie pogarszajcie ich. Proszeo pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. :) :D :P

SquintZebra 09-06-2007 12:40

mości Derolu
"wieśniacko" powiadasz ?
może i wieśniacko, ale wg mnie narzucanie z góry zakazu używania broni to idiotyzm,
tworzenie swojego własnego sposobu gry to jest właśnie plus rpg
a nie to że każdy char z danej profesji
wygląda tak samo,
używa tego samego
i robi to samo
jeśli mam takie halo że chcę sobie w wolnej chwili pofistować albo pobić szczura warhammerem, to zabranianie mi tego to jest oględnie mówiąc "żenujące"
--------------------
Daramaniacs Rox !!!

xelimag 09-06-2007 12:40

To oznacza ze mag odczuje różnice z visa dopiero od 70-80 lvl? :D :D :D

Fazior 09-06-2007 12:41

ZAMKNIJCIE TEN TEMAT DO NICZEGO NIE PROWADZI TYLKO DO KLOTNI 13 LETNICH SORCOW WYZYWAJACYCH INNYCH !!! bo teraz zeby cos osiagnac beda musieli sie wysilic zeby cos osiagnac ! do tej pory wzieli rozdzki i jazda ! aby wyzszy lvl ;) teraz postoja pod depo i po skilluja mlvl :):)

I NAPRAWDE ZAMKNIJCIE TEN TEMAT JUZ !!!! NIC ZNIEGO NIE BEDZIE OPROCZ KLOTNI I SPOROW !!!

Sorcer_Pips 09-06-2007 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mikexmen (Post 1474619)
Więc tak w tibii jestem druiden na samerze i sorcem na emperze... moim zdaniem wiosenna aktualizacja jest bez sensu ponieważ pogorsza 2 profesje które odnosza najwieksze sukcesy, np: Mateusz Dragon Wielki przeciez on jest druidem napewno mu sie to nie spodoba mysle tez ze bedzaie coraz mniej druidów i sorcererow, ponieważ nie bedzie im latwo grać i nie bedą mieli z tego przyjemności a to sie liczy dobra zabawa, a co za tym idzie ze ich nie bedzie po pierwsze: bedzie coraz mniej run do kupowania. Po drugie nie bedzie uh makerów czy uherów i hydra hunt nie bedzie taki prosty czy jakies inne polowania... Na tym chyba skończe, lez gdybym chcial mógłbym pisac i pisać... Prosze zróbcie chociaż jakieś czary dla druta i sorca. Nie pogarszajcie ich. Proszeo pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. :) :D :P

Ludzi z takim podglądem jak ty są bez sensu a nie ta aktualizacja, wy byście chcieli być najlepsi i nie mów że nie będzie UH-makerów bo pewnie będą robić UHY dalej zapewniam cię, i poco piszesz że Hydra hunty będą trudniejsze? teraz knight z palkiem będzie mógł se huncić bo mocniej będą lać.

rafkow9 09-06-2007 12:46

Mam pytanie kiedy dokładnie będzie ten Uptade ?? B)

Draggy_Slayer 09-06-2007 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mikexmen (Post 1474619)

jak knighci plakali jak wam dali rozgi , szybsza mane i visy to bylo wszytskoo ok prawda :)
a jak teraz wam odbieraja to czego nie przemysleli to wy placzecie :)
nie pasuje ci to rb knighta i zacznij nim skilowac:) masz problem naprawde

WielkiSorc 09-06-2007 12:51

Ja się zastanawiam jak teraz Knight, Druid lub Sorcerer zrobią anni...

Vil 09-06-2007 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xelimag (Post 1474622)
To oznacza ze mag odczuje różnice z visa dopiero od 70-80 lvl? :D :D :D

Mniej wiecej od tego momentu zaczyna sie ludziom rozjezdzac mlvl z levelem, konczy sie na tym, ze w pewnym momencie level jest 2-3x wiekszy od mlvl i stad ta roznica o ktorej tyle sie pisze.

paluch89 09-06-2007 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez derol (Post 1474559)
Bo sorc to nie postac do walki wrecz? -.-

Kurfa jak mozna nie kumać tak podstawowych rzeczy. ;(

A knajt i palek to nie profesja do używania czarów.

Jak można tego nie kumać.. :|

SquintZebra 09-06-2007 12:59

ehhh Derol - więcej fantazji !!! Tbia to nie jest mordęga.

ToTaL-ek 09-06-2007 13:03

M.I.O.D.Z.I.O brak slow moze teraz w top 20 expa w calej tibii nie bedzie 0 knightow i 0 palkow oj przepraszam pominolem jednego knighta maniaka (hail sero \o/) ktory wbil 5,8 kk expa w jeden dzien i pewnie mial takiego waste ze bym na jego miejscu sie zalamal xD ale teraz nie ma bata

Total has joined the party xD czas powymiatac starym kiną xD

Ksiaek 09-06-2007 13:04

Rycki wybierajac ta postac wiedzieli na co sie decyduja
Expi sie nimi latwo ale wolno ;p
Ja mam Maga na 100lvlu ledwo wyrabiam z kasa a co dopiero jak bede bic mniej
Tak naprawde to dobrze ze wprowadzaja nowe bronie dla ryckow ale niech niezmniejszaja sily magicznej cala ta gra zaczyna sie robic nawet pod wzgledem grafiki jak "flyff"

salatka 09-06-2007 13:06

Takie pytanie do kilku/kilkunastu osob w tym temacie: Gdzie wy widzicie te "nowe rozdzki w pierwszym poscie"?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33.