![]() |
Rekord chyba tego forum :D
700 postów w niecałe 20h w jednym temacie :D Super :D Co do wyrównania to mi się zrobił niesamowity mętlik w głowie, ciekawe co powie na to MDW czy EO :D . Idę trenować mojego knighta :D |
Cytuj:
|
nie doczytałem, nie będzie mógł walczyć broniami dwuręcznymi
Cytuj:
|
Wszyscy magowie placza ze beda po 40 z visa walic a przewaznie maja po okolo 50 lvlu a tu wyraznie jak byk pisze:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja zazdroszcze knightom bo te bronie zajebiscie wyglądają ^^^ szkoda, że będę mógł je tylko w domq trzymać =P
|
Brak Czarow
Więc tak w tibii jestem druiden na samerze i sorcem na emperze... moim zdaniem wiosenna aktualizacja jest bez sensu ponieważ pogorsza 2 profesje które odnosza najwieksze sukcesy, np: Mateusz Dragon Wielki przeciez on jest druidem napewno mu sie to nie spodoba mysle tez ze bedzaie coraz mniej druidów i sorcererow, ponieważ nie bedzie im latwo grać i nie bedą mieli z tego przyjemności a to sie liczy dobra zabawa, a co za tym idzie ze ich nie bedzie po pierwsze: bedzie coraz mniej run do kupowania. Po drugie nie bedzie uh makerów czy uherów i hydra hunt nie bedzie taki prosty czy jakies inne polowania... Na tym chyba skończe, lez gdybym chcial mógłbym pisac i pisać... Prosze zróbcie chociaż jakieś czary dla druta i sorca. Nie pogarszajcie ich. Proszeo pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. :) :D :P
|
mości Derolu
"wieśniacko" powiadasz ? może i wieśniacko, ale wg mnie narzucanie z góry zakazu używania broni to idiotyzm, tworzenie swojego własnego sposobu gry to jest właśnie plus rpg a nie to że każdy char z danej profesji wygląda tak samo, używa tego samego i robi to samo jeśli mam takie halo że chcę sobie w wolnej chwili pofistować albo pobić szczura warhammerem, to zabranianie mi tego to jest oględnie mówiąc "żenujące" -------------------- Daramaniacs Rox !!! |
To oznacza ze mag odczuje różnice z visa dopiero od 70-80 lvl? :D :D :D
|
ZAMKNIJCIE TEN TEMAT DO NICZEGO NIE PROWADZI TYLKO DO KLOTNI 13 LETNICH SORCOW WYZYWAJACYCH INNYCH !!! bo teraz zeby cos osiagnac beda musieli sie wysilic zeby cos osiagnac ! do tej pory wzieli rozdzki i jazda ! aby wyzszy lvl ;) teraz postoja pod depo i po skilluja mlvl :):)
I NAPRAWDE ZAMKNIJCIE TEN TEMAT JUZ !!!! NIC ZNIEGO NIE BEDZIE OPROCZ KLOTNI I SPOROW !!! |
Cytuj:
|
Mam pytanie kiedy dokładnie będzie ten Uptade ?? B)
|
Cytuj:
a jak teraz wam odbieraja to czego nie przemysleli to wy placzecie :) nie pasuje ci to rb knighta i zacznij nim skilowac:) masz problem naprawde |
Ja się zastanawiam jak teraz Knight, Druid lub Sorcerer zrobią anni...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A knajt i palek to nie profesja do używania czarów. Jak można tego nie kumać.. :| |
ehhh Derol - więcej fantazji !!! Tbia to nie jest mordęga.
|
M.I.O.D.Z.I.O brak slow moze teraz w top 20 expa w calej tibii nie bedzie 0 knightow i 0 palkow oj przepraszam pominolem jednego knighta maniaka (hail sero \o/) ktory wbil 5,8 kk expa w jeden dzien i pewnie mial takiego waste ze bym na jego miejscu sie zalamal xD ale teraz nie ma bata
Total has joined the party xD czas powymiatac starym kiną xD |
Rycki wybierajac ta postac wiedzieli na co sie decyduja
Expi sie nimi latwo ale wolno ;p Ja mam Maga na 100lvlu ledwo wyrabiam z kasa a co dopiero jak bede bic mniej Tak naprawde to dobrze ze wprowadzaja nowe bronie dla ryckow ale niech niezmniejszaja sily magicznej cala ta gra zaczyna sie robic nawet pod wzgledem grafiki jak "flyff" |
Takie pytanie do kilku/kilkunastu osob w tym temacie: Gdzie wy widzicie te "nowe rozdzki w pierwszym poscie"?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |