![]() |
Ide stąd bo wasza głupota mnie przeraża.
Bless |
Cytuj:
|
Cytuj:
i co chciałeś nam przekazać tym postem ? myślisz że będziemy płakać ? ty to byś chciał żeby dodali różdżki które mają demona na 1 hit, to by ci sie podobało... mógłbyś szybko expic i kozaczyć do innych profesji kto ty nie jesteś |
siemka mam kilka pytan odnosnie update
od ktorego lvl Guardian Hally - przeszukalem caly post nigdzie niema napisane czy nowe czary dla knighta pacc czy facc jakies nowe axe jak sa to jakie staty ? piszcie plx |
@up
Ku.r.....wa Poczekasz zobaczysz........ |
Kłócicie sie tu jak dzieci,jeszcze nic nie wiadomo jak będzie,a wy już skomlecie.
Przecież to TEST SERVER,i napewno zmienia coś na nim,może i mnie troche update dobił,ale nie zamierzam konczyć gry profesją magiczna... I napewno bede grał nadal drutem,może i zarobie teraz jak nigdyś palle na desercie i siowaniu. Co do czego ta gra to rozrywka a nie jakiś waste.Giniesz to giniesz,spójrzcie racjonalnie to nie real life tylko graaa. |
Dobra nazekacie, a teraz pomyslcie jak sorc expil 2 lata temu? do 25 lvl byla to folda albo jakies trole czy cos, a potem czekalo go expienie z hmm ktorych nie mozna bylo kupic w sklepie, expienie sorcem bylo trodne, paladyn byl najlepsza profesja, a sorcami grali tylko ci co potrafili i lubieli, po upie 2005 pojawily sie hordy sorcow ze wzgledu na ich PG, ci co grali sorcami dla przyjemnosci beda grac dalej ci co grali dla PG skoncza grac nimi :) plz tibia 7.5
|
Wie ktoś może z tsa od którego lvla będzie avenger???
EDIT: Skazi nie panosz się tak, bo nie masz powodów. Czytaj sobie 70 stron tematu. Tak się powinno zachowywać tylko w sytuacjach, gdy temat wałkowany był już tysiąc razy Saints, dzięki za odpowiedź. |
Cytuj:
80 lvl trzeba |
Cytuj:
SZUKAJ!!! |
@up od 75
Boże ja was ludzie nie rozumiem, jak wprowadzili łamiące się speary ludzie przeżyli, jak z upa na upa udupiali paladynów to ludzie nie płakali tak jak teraz. Wprowadzili tibia easy mode(sorc/drut) ludzie nie płakali, ale teraz jak chcą to zmienić to nikt się pogodzić nie może, i dobrze! podbiegało do mnie 2 sorców na tym samym lvl albo i mniejszym i mnie na combo zdejmowali, to teraz zmiana. Te zmiany nie są znowu też takie boskie, zamiast z bełta i hmma uderzę tylko mocniej bełtem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja sie modle zeby wszystko bylo dla pacc np d lance 60 + Pacc bo juz mnie wkur***** teksty typu" TO DLA FACCCCCC XDXDXDXD DXDXDD DXD DX DX D XD XD DXD XDX D XDD DXD XD D X " to kup se pacc -.-
|
Do jasnej anielki, przestańcie już gadać o upgradzie pallów i kinów oraz o pogorszeniu stanu sorca i druta!
To już szczyt wszystkiego, dopiero test server a wy już mówicie o wprowadzeniu takich zmian w życie tibijskie... Co zrobią to zrobią, to ich "działka". Może zamiast tego byście porozmawiali o dodaniu nowych terenów? |
Wiem ze to mały off ale cóż, albert02 dał link niby do ss ale to była jakaś stronka z gladiatorem czy coś w tym stylu. Takie mały pytanie, czy to nie jest keylogger albo jakieś inne gówno ??
http://img180.imageshack.us/img180/889/testaservasum |
Cytuj:
EDIT: Cytuj:
80 EK - 1300 hp 1300 - 400 = dead? Omg, wyjdźcie trochę na dwór i przewietrzcie główki. /EDIT |
Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDD hail PL! Mam do Ciebie pytanie ... wyszedłeś kiedyś z rooka ? ^.- mag: 5 hp + 30 mana + 10 cap = 45 kina: 15 hp + 5 mana + 25 cap = 45 pally:10 hp + 15 mana + 20 cap = 45 pacanie Ale mam dla Ciebie i dobra informacje. Zgadzam się ,że pomysł z dodawaniem większej ilości hp dla maga jest pomysłem poronionym ,i jego autor jest prawie takim cymbałem jak Ty . Nie obniżą magom siły o 50% ani o 30% jestem prawie pewny ze będzie to sporo mniej . |
@up
Ja mam kilka pytań jak dopłynąć lub jak dojść do Svargrondu? Można tam sie dostać każdym statkiem który jest w mieście? Jaki ten kontynent jest duży?. Ile będę musiał wydać kasy żeby sie tam znaleźć? Czy na nowym kontynencie będą nowe questy? Ile wysp jest wkoło Svargrondu?? |
jeśli mieliby hp podwyzszyc magowi, to powinni tez cos knightowi i pallowi many wiecej dac bo weszlo wiecej czarow i bedzie na co wydawac mane
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |