Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Prywatny test server otwarty! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133761)

Woreq 16-06-2007 12:26

Ide stąd bo wasza głupota mnie przeraża.

Bless

Zbyszek_Czarodziej 16-06-2007 12:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saints (Post 1488939)
ja uważam że sorkowi i drutowi powinni obniżyć dmg max 30%... bo 50% to trochę za dużo,
co do ulepszenia knightów to bardzo dobry pomysł, bo lamy z nich było przeokropne :D

a co do niektórych wypowiedzi że np. sorc powinien dostawac wiecej hp...
punkty za lvl:
sorc: 5hp + 30mana + 15cap = 50
knight: 15hp + 5mana + 20cap = 40
sorc dostaje 10 ptk więcej niż knight
wiec zamknijcie mordy że sorką trzeba dodać hp bo wcale tak nie jest !
ogólnie powinni zmniejszyć dostawana manę do 20 !

/EDIT
lepiej módlcie się żeby nie odjęli tych ptk od many bo tak pyskujecie że na miejscu CripSoft specjalnie bym odjął...

wyjdz i niewracaj p; i czekaj na upa

Saints 16-06-2007 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Woreq (Post 1488949)
Ide stąd bo wasza głupota mnie przeraża.

Bless

i co chciałeś nam przekazać tym postem ?
myślisz że będziemy płakać ?
ty to byś chciał żeby dodali różdżki które mają demona na 1 hit, to by ci sie podobało... mógłbyś szybko expic i kozaczyć do innych profesji kto ty nie jesteś

maciejd14 16-06-2007 12:36

siemka mam kilka pytan odnosnie update

od ktorego lvl Guardian Hally - przeszukalem caly post nigdzie niema napisane

czy nowe czary dla knighta pacc czy facc

jakies nowe axe jak sa to jakie staty ?

piszcie plx

zoom 16-06-2007 12:37

@up
Ku.r.....wa

Poczekasz zobaczysz........

Evanosix 16-06-2007 12:38

Kłócicie sie tu jak dzieci,jeszcze nic nie wiadomo jak będzie,a wy już skomlecie.

Przecież to TEST SERVER,i napewno zmienia coś na nim,może i mnie troche update dobił,ale nie zamierzam konczyć gry profesją magiczna...

I napewno bede grał nadal drutem,może i zarobie teraz jak nigdyś palle na desercie i siowaniu.

Co do czego ta gra to rozrywka a nie jakiś waste.Giniesz to giniesz,spójrzcie racjonalnie to nie real life tylko graaa.

Dregar 16-06-2007 12:38

Dobra nazekacie, a teraz pomyslcie jak sorc expil 2 lata temu? do 25 lvl byla to folda albo jakies trole czy cos, a potem czekalo go expienie z hmm ktorych nie mozna bylo kupic w sklepie, expienie sorcem bylo trodne, paladyn byl najlepsza profesja, a sorcami grali tylko ci co potrafili i lubieli, po upie 2005 pojawily sie hordy sorcow ze wzgledu na ich PG, ci co grali sorcami dla przyjemnosci beda grac dalej ci co grali dla PG skoncza grac nimi :) plz tibia 7.5

Carlo 16-06-2007 12:39

Wie ktoś może z tsa od którego lvla będzie avenger???

EDIT: Skazi nie panosz się tak, bo nie masz powodów. Czytaj sobie 70 stron tematu. Tak się powinno zachowywać tylko w sytuacjach, gdy temat wałkowany był już tysiąc razy

Saints, dzięki za odpowiedź.

Saints 16-06-2007 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carlo (Post 1488984)

jeśli dobrze pamiętam to na pierwszej stronie pisze :D
80 lvl trzeba

skazi 16-06-2007 12:48

Cytuj:

NIE NIKT NIE WIE X(

SZUKAJ!!!

Szafa 16-06-2007 12:52

@up od 75

Boże ja was ludzie nie rozumiem, jak wprowadzili łamiące się speary ludzie przeżyli, jak z upa na upa udupiali paladynów to ludzie nie płakali tak jak teraz. Wprowadzili tibia easy mode(sorc/drut) ludzie nie płakali, ale teraz jak chcą to zmienić to nikt się pogodzić nie może, i dobrze! podbiegało do mnie 2 sorców na tym samym lvl albo i mniejszym i mnie na combo zdejmowali, to teraz zmiana. Te zmiany nie są znowu też takie boskie, zamiast z bełta i hmma uderzę tylko mocniej bełtem.

Soulmann 16-06-2007 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DominiQ137 (Post 1488875)
(...)
co do druidow...wszyscy lamentujecie ze zabieraja wam-DRUIDOM ale przecierz druid kocha nature nie jest agresywny on kocha pomagac ludziom
(...)

Szkoda, że Tobie za młodu żaden druid na mózg nie pomógł, już jest za późno.

Goldscorpion 16-06-2007 12:53

Cytuj:

EDIT: Skazi nie panosz się tak, bo nie masz powodów. Czytaj sobie 70 stron tematu. Tak się powinno zachowywać tylko w sytuacjach, gdy temat wałkowany był już tysiąc razy

Saints, dzięki za odpowiedź.

To w takim razie mamy na 10 stron tematu 10 razy pisac od którego lvl jest Avenger?

Salarigoth 16-06-2007 12:56

Ja sie modle zeby wszystko bylo dla pacc np d lance 60 + Pacc bo juz mnie wkur***** teksty typu" TO DLA FACCCCCC XDXDXDXD DXDXDD DXD DX DX D XD XD DXD XDX D XDD DXD XD D X " to kup se pacc -.-

Premm 16-06-2007 12:58

Do jasnej anielki, przestańcie już gadać o upgradzie pallów i kinów oraz o pogorszeniu stanu sorca i druta!

To już szczyt wszystkiego, dopiero test server a wy już mówicie o wprowadzeniu takich zmian w życie tibijskie...

Co zrobią to zrobią, to ich "działka".

Może zamiast tego byście porozmawiali o dodaniu nowych terenów?

skun__ 16-06-2007 13:01

Wiem ze to mały off ale cóż, albert02 dał link niby do ss ale to była jakaś stronka z gladiatorem czy coś w tym stylu. Takie mały pytanie, czy to nie jest keylogger albo jakieś inne gówno ??

http://img180.imageshack.us/img180/889/testaservasum

Soulmann 16-06-2007 13:02

Cytuj:

ja uważam że sorkowi i drutowi powinni obniżyć dmg max 30%... bo 50% to trochę za dużo,
co do ulepszenia knightów to bardzo dobry pomysł, bo lamy z nich było przeokropne :D

punkty za lvl:

lepiej módlcie się żeby nie odjęli tych ptk od many bo tak pyskujecie że na miejscu CripSoft specjalnie bym odjął...

Jesteś idiotą. Od kiedy sorc dostaje 15cap/level?

EDIT:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DominiQ137 (Post 1488943)
80 MS kontra 200 EK
no bez jaj...przed update jak bylo? 80 MS kontra 80EK byl bez szans...jedno UE i lezy...

Kolejny mądry inaczej. Sorc 80lev UE w człowieka ~350-400.
80 EK - 1300 hp
1300 - 400 = dead? Omg, wyjdźcie trochę na dwór i przewietrzcie główki.

/EDIT

TibiaToDno 16-06-2007 13:07

Cytuj:

punkty za lvl:

/EDIT

xDDDDDDDDDDDDD hail PL!
Mam do Ciebie pytanie ... wyszedłeś kiedyś z rooka ? ^.-
mag: 5 hp + 30 mana + 10 cap = 45
kina: 15 hp + 5 mana + 25 cap = 45
pally:10 hp + 15 mana + 20 cap = 45 pacanie

Ale mam dla Ciebie i dobra informacje. Zgadzam się ,że pomysł z dodawaniem większej ilości hp dla maga jest pomysłem poronionym ,i jego autor jest prawie takim cymbałem jak Ty .

Nie obniżą magom siły o 50% ani o 30% jestem prawie pewny ze będzie to sporo mniej .

mateusz_-14 16-06-2007 13:11

@up

Ja mam kilka pytań jak dopłynąć lub jak dojść do Svargrondu?
Można tam sie dostać każdym statkiem który jest w mieście?
Jaki ten kontynent jest duży?. Ile będę musiał wydać kasy żeby sie tam znaleźć?
Czy na nowym kontynencie będą nowe questy? Ile wysp jest wkoło Svargrondu??

szpundzio 16-06-2007 13:14

jeśli mieliby hp podwyzszyc magowi, to powinni tez cos knightowi i pallowi many wiecej dac bo weszlo wiecej czarow i bedzie na co wydawac mane

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34.