Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

nebulanoob 20-11-2007 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sunze (Post 1756198)
Przydupas ktory atakuje , trapuje , kupuje pacce (egyp+mecixo!11) pomaga vu(mysli ze kiedys nastapi taki dzien ze wejdzie w ich szeregi)

Wiec skoro nas atakuje razem z vu to dlaczego nie powinnismy dodac takiego osobnika do frag listy gdy zaliczy "dentke"?

Jesli wam pomaga banda zwana manhhatanem która trapuje strzela sd itp itd to dalczego ich nie dodajecie do fragów ? Hmm... bylo by 350+ do 50 paru ?

Sunze 20-11-2007 19:12

Co Ty wogule wiesz o wojnach i o akcji na noob charach?
NA PIERWSZEJ STRONY FRAG LISTY MASZ ZASADY DODAWANIA FRAGÓW ! JEDNA Z NICH MOWI :

* We will only consider
frags of characters above level 70 .. characters with a level lower than that won't be added to this list

* Frags are members of war guilds or any
character that helps them in the battlefield either by attacking or just by trapping

N/C

PS. JEZELI VU BY ZROBILO SOBIE KILKA NOOBÓW I BY ZABILO KOGOS OD NAS FRAG TEZ NAPEWNO ZOSTAL BY DODANY.

Zlotyelvas89 20-11-2007 19:30

Ta...ale chudy nigdy nic niemowil ze jego guild jest neutral poprostu chcial zebrac all rl ziomkow z bukowy chorzowa razem, i udalo mu sie to.:baby:

Sunze 20-11-2007 19:57

Interesujace

Zlotyelvas89 20-11-2007 20:28

xD hehehehehe

Bosy_Wiesniak 20-11-2007 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Finix (Post 1756024)
Na tzn opena bylismy ustawieni :D

Tylko super fajowi gracze z Lh nie ucieszyli nas swoja obecnoscia mimo ze to oni zaproponowali tzn OPEN'a :D

Ustawieni byliscie, ale sam wiesz jak to jest starzy zawsze znajda cos do roboty. To krowe wydoic to bydlo napoic, pamietasz jak ostatnio sie mijalismy, jak zbierales krowie kupy bo stary zakładał hodowle pieczarek? Widzisz wtedy tez byles offline i nikt Ci tego nie wypomina. Czasami trzeba ojcom pomóc.
Nastepnym razem umowmy sie na niedziele. ok?

Finix 20-11-2007 23:14

Oj ale mi pojechales...Wez bo sie zalamie.

Jestes zalosny i tyle.

Masz kompleksy bo taki wiesniak jak ja zabral Ci sens zycia ?

Nie znize sie do twojego poziomu i nie bede Ci ubliżał. Wracaj do rodziny jesli sie jeszcze nie rozpadla.

Bosy_Wiesniak 20-11-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Finix (Post 1756662)
Oj ale mi pojechales...Wez bo sie zalamie.

Jestes zalosny i tyle.

Masz kompleksy bo taki wiesniak jak ja zabral Ci sens zycia ?

Nie znize sie do twojego poziomu i nie bede Ci ubliżał. Wracaj do rodziny jesli sie jeszcze nie rozpadla.

Nie chciałem ci pojechac. Miałem przeciez juz byc wolny i moj sens zycia nie utracony, jakbym smiał ci sie naprzykrzac. Sorry, ze mi sie wymskło to o tych krowich plackach, zupełnie zapomniałem, ze to publiczne forum. DRODZY TIBIJCZYCY TO NIE PRAWDA, ZE SPOTKALEM FINIXA JAK ZBIERA KUPY KROWIE DO HODOWLI PIECZAREK. ON SIE TYLKO SCHYLAŁ BO GO STOPA SWEDZIAŁA!
Teraz lepiej? Jestem wolny? Powiedz please.
Ja zapłace ok?
Co do mojej rodziny to rozpadła się, a raczej wisi na włosku. Zona sie dowiedziała o brudnej marcie. Wiesz, teraz przechodze kwarantanne.
Wszystko byloby znakomicie, ale ta glupia wysypka i nie to nie była wysypka od snikersow tylko zwykly syf jakis...

August 21-11-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sunze (Post 1756225)
Co Ty wogule wiesz o wojnach i o akcji na noob charach?
NA PIERWSZEJ STRONY FRAG LISTY MASZ ZASADY DODAWANIA FRAGÓW ! JEDNA Z NICH MOWI :

* We will only consider
frags of characters above level 70 .. characters with a level lower than that won't be added to this list

Jesli piszesz do pana nebulanoob to napewno o wojnach wie on wiecej od ciebie i napewno walczy lepiej od ciebie.

Co do 2 punktu
Liczycie ich jako fragi, ale na opena z nimi boicie sie wyskoczyc dziwne, ale wtedy na ank my na pustyni stalismy bez nikogo poza gildi, stali tylko na ank i mieli powiedziane ze jak przybiegna to wpierdol. Wiec niewiem oco tak placzecie, ale bylo minelo niewyszliscie trudno nieprzezywajmy juz tego.

Btw. Czasami liczycie takiego fragi co nawet tych ludzi nieznamy xD

fakir18 21-11-2007 02:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ola_Petrov (Post 1754161)
jeeezu ku*wa chryste kloc sie kloc tylko zobacz co sie dzieje paleczke przejął wizz i gauwart bo to oni najlepiej grają na tym serwie i niech ktos powie ze to nie prawda:) a te twoje chwalebne Vu no masz racje tylko zapytaj Refferona ile to on uhow nosi na wojnie :D8o

Hmm tak sie sklada ze wczoraj ten TWOIM zdaniem boski gauwart z dwoma kolegami chcial mnie ubic. Nawet zrobili ladnego trapa. I kiedy exiwowalem GHoo~~ powiedzieli ze im nic nie zrobi.
Po 10 sec wypier*** .
Wiec gdzie ta jego boskosc??

Kapitan Chrupek 21-11-2007 02:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fakir18 (Post 1756900)
Hmm tak sie sklada ze wczoraj ten TWOIM zdaniem boski gauwart z dwoma kolegami chcial mnie ubic. Nawet zrobili ladnego trapa. I kiedy exiwowalem GHoo~~ powiedzieli ze im nic nie zrobi.
Po 10 sec wypier*** .
Wiec gdzie ta jego boskosc??

w000 bo Ty jestes pr0...
Tobie zawsze wszystko wychodzi i jestes doskonaly... nie pochodzisz od Adama i Ewy tylko prosto z nieba spadles... Stworzony do gry w TIBIE!!!

fakir18 21-11-2007 03:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapitan Chrupek (Post 1756909)
w000 bo Ty jestes pr0...
Tobie zawsze wszystko wychodzi i jestes doskonaly... nie pochodzisz od Adama i Ewy tylko prosto z nieba spadles... Stworzony do gry w TIBIE!!!

Nie poprostu z tych 2 swe robicie niewiadomo kogo i ze jak dolaczyli go wojny to juz LH wygra. Chyba sie przeliczycie ;D

Kazdego mozna zabic wizza i gauwarta tez sie to dotyczy

Ola_Petrov 21-11-2007 03:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapitan Chrupek (Post 1756909)
w000 bo Ty jestes pr0...

hahahaha own3d XD

Sunze 21-11-2007 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1756760)
Jesli piszesz do pana nebulanoob to napewno o wojnach wie on wiecej od ciebie i napewno walczy lepiej od ciebie.

Co do 2 punktu
Liczycie ich jako fragi, ale na opena z nimi boicie sie wyskoczyc dziwne, ale wtedy na ank my na pustyni stalismy bez nikogo poza gildi, stali tylko na ank i mieli powiedziane ze jak przybiegna to wpierdol. Wiec niewiem oco tak placzecie, ale bylo minelo niewyszliscie trudno nieprzezywajmy juz tego.

Btw. Czasami liczycie takiego fragi co nawet tych ludzi nieznamy xD

My boimy sie wyskoczyc?
dajcie nam 2 godziny ustawimy sie z przydupasami na open i zobaczymy kto bedzie góra.

Kapitan Chrupek 21-11-2007 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fakir18 (Post 1756914)
Nie poprostu z tych 2 swe robicie niewiadomo kogo i ze jak dolaczyli go wojny to juz LH wygra. Chyba sie przeliczycie ;D

Kazdego mozna zabic wizza i gauwarta tez sie to dotyczy

Ale Ciebie sie nie dotyczy... jestes immortal, albo jedziesz na kodach - GodMode i wio .. no clip tez uzywasz??
Dzieki swe LH ma o wiele wieksze szanse niz wczesniej. Zreszta skad wiesz ze sie przelicza(przeliczymy) WOJNA SIE JESZCZE NIE SKONCZYLA... Go Go White Rower

Boytano 21-11-2007 16:33

Niejaka Olo Petrov jak już nie masz co pisać to po prostu nie pisz.
Jeśli seryjnie Cie nie kocha mama, to jednak głupia nie jest :D

Ancient900 21-11-2007 16:46

@Ola
Widzę że rośnie konkurencja w spamowaniu ;<<< :baby::baby::cup::cup:;(;(:cup:X(X(:cup:B)B):D

Lotress 21-11-2007 16:55

I wygrasz bo bajeczny krul demonuw nie umie spamowac :<

Lotress 21-11-2007 17:08

Bansuj bansuj a moze przegonisz geniuszow spamowania Elvasa i Ole.

A no i pozdrowienia dla gildii Zip Sklad - Ekipa macierzysta szykuj sie lepiej na mistrzowski melanz _/

Waw 21-11-2007 17:51

Ktoś mówił o jakimś openie?
Gdzie i kiedy?
Jak coś to koma xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39.