![]() |
Cytuj:
|
Co Ty wogule wiesz o wojnach i o akcji na noob charach?
NA PIERWSZEJ STRONY FRAG LISTY MASZ ZASADY DODAWANIA FRAGÓW ! JEDNA Z NICH MOWI : * We will only consider frags of characters above level 70 .. characters with a level lower than that won't be added to this list * Frags are members of war guilds or any character that helps them in the battlefield either by attacking or just by trapping N/C PS. JEZELI VU BY ZROBILO SOBIE KILKA NOOBÓW I BY ZABILO KOGOS OD NAS FRAG TEZ NAPEWNO ZOSTAL BY DODANY. |
Ta...ale chudy nigdy nic niemowil ze jego guild jest neutral poprostu chcial zebrac all rl ziomkow z bukowy chorzowa razem, i udalo mu sie to.:baby:
|
Interesujace
|
xD hehehehehe
|
Cytuj:
Nastepnym razem umowmy sie na niedziele. ok? |
Oj ale mi pojechales...Wez bo sie zalamie.
Jestes zalosny i tyle. Masz kompleksy bo taki wiesniak jak ja zabral Ci sens zycia ? Nie znize sie do twojego poziomu i nie bede Ci ubliżał. Wracaj do rodziny jesli sie jeszcze nie rozpadla. |
Cytuj:
Teraz lepiej? Jestem wolny? Powiedz please. Ja zapłace ok? Co do mojej rodziny to rozpadła się, a raczej wisi na włosku. Zona sie dowiedziała o brudnej marcie. Wiesz, teraz przechodze kwarantanne. Wszystko byloby znakomicie, ale ta glupia wysypka i nie to nie była wysypka od snikersow tylko zwykly syf jakis... |
Cytuj:
Co do 2 punktu Liczycie ich jako fragi, ale na opena z nimi boicie sie wyskoczyc dziwne, ale wtedy na ank my na pustyni stalismy bez nikogo poza gildi, stali tylko na ank i mieli powiedziane ze jak przybiegna to wpierdol. Wiec niewiem oco tak placzecie, ale bylo minelo niewyszliscie trudno nieprzezywajmy juz tego. Btw. Czasami liczycie takiego fragi co nawet tych ludzi nieznamy xD |
Cytuj:
Po 10 sec wypier*** . Wiec gdzie ta jego boskosc?? |
Cytuj:
Tobie zawsze wszystko wychodzi i jestes doskonaly... nie pochodzisz od Adama i Ewy tylko prosto z nieba spadles... Stworzony do gry w TIBIE!!! |
Cytuj:
Kazdego mozna zabic wizza i gauwarta tez sie to dotyczy |
Cytuj:
|
Cytuj:
dajcie nam 2 godziny ustawimy sie z przydupasami na open i zobaczymy kto bedzie góra. |
Cytuj:
Dzieki swe LH ma o wiele wieksze szanse niz wczesniej. Zreszta skad wiesz ze sie przelicza(przeliczymy) WOJNA SIE JESZCZE NIE SKONCZYLA... Go Go White Rower |
Niejaka Olo Petrov jak już nie masz co pisać to po prostu nie pisz.
Jeśli seryjnie Cie nie kocha mama, to jednak głupia nie jest :D |
@Ola
Widzę że rośnie konkurencja w spamowaniu ;<<< :baby::baby::cup::cup:;(;(:cup:X(X(:cup:B)B):D |
I wygrasz bo bajeczny krul demonuw nie umie spamowac :<
|
Bansuj bansuj a moze przegonisz geniuszow spamowania Elvasa i Ole.
A no i pozdrowienia dla gildii Zip Sklad - Ekipa macierzysta szykuj sie lepiej na mistrzowski melanz _/ |
Ktoś mówił o jakimś openie?
Gdzie i kiedy? Jak coś to koma xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |