Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

_Tegax_ 04-10-2007 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1679061)
Zdanie zaczyna sie z dużej litery matole. ;)

Jakbys nie zauwazyl to cytowalem twoją wypowiedz dzieciaku z niedorozwojem.
Chyba lepiej wyglada to ,ze zdanie jest napisane z malej litery na poczatku ,niz 10 błędów ort ,inter w jednym zdaniu.

Gdybym mial czas i checi znalazlbym bledy w kazdym Twym poscie ;) np w Twym ostatnim poscie zapomniales przed "matole" przecinka :baby:

Wogole z takim poziomem nie udzielaj sie na forum i nie ublizaj po stokroć inteligentniejszym ludzia ;D bardzo mozliwe ,ze nie zrozumiesz mego postu ,ale staralem sie pisac jasno wedlug twojego poziomu ,nawet znakow polskich rzadko kiedy uzylem."arystokrato"

Siggurdius 04-10-2007 08:38

my tu gadu gadu, a gra toczy sie dalej

Warmaus Oct 04 2007, 06:34:11 CEST Killed at Level 106 by Marchosias
and by Alethea Levon

Pavvulonik 04-10-2007 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1679142)
Chyba lepiej wyglada to ,ze zdanie jest napisane z malej litery na poczatku ,niz 10 błędów ort ,inter w jednym zdaniu.

Gdybym mial czas i checi znalazlbym bledy w kazdym Twym poscie ;) np w Twym ostatnim poscie zapomniales przed "matole" przecinka :baby:

Wogole z takim poziomem nie udzielaj sie na forum i nie ublizaj po stokroć inteligentniejszym ludzia ;D bardzo mozliwe ,ze nie zrozumiesz mego postu ,ale staralem sie pisac jasno wedlug twojego poziomu ,nawet znakow polskich rzadko kiedy uzylem."arystokrato"

Posty na tibia.pl moge pisac jak mi wygodnie nie musze stawiac znakow iterpunkcyjnych.Przyczepiles sie do mojej pisowni tylko dlatego ze jak nazwalem cie zlodziejem to nie wiedziales jak napisac riposte wiec przyczepiles sie do ort.Mowiac ze jestes zlodziejem mialem racje i ty dobrze o tym wiesz panie hiper super wyksztalcony matole.A i jeszcze jedno okresliles mnie mianem dziaciaka z niedorozwojem zapewniam cie ze nim nie jestem i wiem ze ty tez nie.Nazywajac mnie tak to wlasnie ty znizyles sie do poziomu podstawowki.Czasem milczenie jest zlotem wiec nie bende komentowal dalej twoich postow chyba ze bardzo mnie obrazisz.

Ninjastic 04-10-2007 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1679197)
my tu gadu gadu, a gra toczy sie dalej

Warmaus Oct 04 2007, 06:34:11 CEST Killed at Level 106 by Marchosias
and by Alethea Levon

trzeba miec motywacje albo naprawde zryty mozg,zeby o 6 rano robic akcje

abarth 04-10-2007 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ninjastic (Post 1679324)
trzeba miec motywacje albo naprawde zryty mozg,zeby o 6 rano robic akcje

O czowieku ale ty masz problem:baby:
Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje B)

Btw Pavv ~ ładnie mu pojechałeś, jestem z ciebie dumny:]

Ciri the Witcher 04-10-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez abarth (Post 1679450)
Kto rano wstaje tymu Pan Bóg daje B)

Idiota dumny z jeszcze wiekszego idioty. No no...

abarth 04-10-2007 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 1679497)
Idiota dumny z jeszcze wiekszego idioty. No no...

buhahah odezwał się "MastaH"

Freddd 04-10-2007 17:49

Ludzie to jest temat "Wojna. Punishers vs Wanted" a nie "Powyzywajmy sie nawzajem" jak tak dalej bedzie to temat zamkna :(

jed 04-10-2007 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1679142)

Skoro już zaczynasz mu wytykać błędy, to chociaż sam pisz poprawnie. Jeśli tego nie potrafisz, to po co się za to zabierasz?

Co do Twojego hackowania... Jaki widzisz cel w okradaniu i niszczeniu postaci innych użytkowników? Skoro już taki świetny z Ciebie informatyk i jesteś tak bardzo obeznany w tajnikach hackerstwa, to powinieneś wiedzieć, że normalny hacker wkrada się dla własnej satysfakcji i nie czyni innym szkód. Poza tym mógłbyś pisać choć troszeczkę skromniejsze posty...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1679306)
Posty na tibia.pl moge pisac jak mi wygodnie nie musze stawiac znakow iterpunkcyjnych.Przyczepiles sie do mojej pisowni tylko dlatego ze jak nazwalem cie zlodziejem to nie wiedziales jak napisac riposte wiec przyczepiles sie do ort.Mowiac ze jestes zlodziejem mialem racje i ty dobrze o tym wiesz panie hiper super wyksztalcony matole.A i jeszcze jedno okresliles mnie mianem dziaciaka z niedorozwojem zapewniam cie ze nim nie jestem i wiem ze ty tez nie.Nazywajac mnie tak to wlasnie ty znizyles sie do poziomu podstawowki.Czasem milczenie jest zlotem wiec nie bende komentowal dalej twoich postow chyba ze bardzo mnie obrazisz.

W regulaminie jest jasno napisane, że, jak to określiłeś, dla Twojej wygody nie musisz używać polskich znaków w wypowiedziach. Nieużywanie znaków interpunkcyjnych jest czystym błędem, a na forum należy pisać poprawnie. Poza tym jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia i chcesz jedynie obrażać innych użytkowników, to lepiej zachowaj milczenie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez abarth (Post 1679450)
Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje B)

Pojechał mu w jaki sposób? Według mnie jego wypowiedź była co najmniej żałosna...

Co do wojny... Wanted gratuluję kolejnego fraga. Jak widać ostatnio Punishers sobie nie radzi. Miejmy nadzieję, że niedługo się to zmieni, bo jak tak dalej pójdzie, to wojna będzie nudna i mało atrakcyjna. xD Haha...

Pozdrawiam! :)

Raul de Azura 04-10-2007 18:33

Nvm. ;]

_Tegax_ 04-10-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1679306)

he ty sie czepiasz tego ze nie zaczynam zdania z wielkiej litery , a ja sie czepiam twego krytycznego poziomu ortografi : ) proste ?

@Raul
Nie wiesz ktory z braci psize te posty wiec sie nie udzielaj : )

Qashutia 04-10-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1679713)
he ty sie czepiasz tego ze nie zaczynam zdania z wielkiej litery , a ja sie czepiam twego krytycznego poziomu ortografi : ) proste ?

@Raul

Bardzo, bardzo na temat. Skoro to jest topic o wojnie Punishers vs Wanted, a Ty nawet nie grasz na azurzę więc nie wypowiadaj się Tutaj, tymbardziej w celach uzasadnienia ,omuś błędów ort itp... ;)

Siggurdius 04-10-2007 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 1679652)
pierdo*le czytac co wy tu piszecie. przeciez wszystko to jeden wielki szajs.

a tegax to faktycznie skromny jest ale na forum nie trudno udawac kogos kim sie nie jest.

on po prostu ma talent do sciemniania i oszukwiania :p

Pavvulonik 04-10-2007 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1679713)

@Raul

Panie filologu ortografii a nie ortografi ;)

@Sigg
Na tibia.com piszą ze powstała jakaś nowa neutralna gildia z Kartalem itp.Wielki szef puni~ pisze że nie ma zamiaru ich ruszac a wanted co zrobi ?

_Tegax_ 04-10-2007 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1679732)
on po prostu ma talent do sciemniania i oszukwiania :p

ahahah odezwał sie wielki fighter forumowy azury. gra niby 1,5 roku a pierwszy raz bierze udzial w wojnie.

@ps.
Gram na azura i to nie byle kim ; )

Ciri the Witcher 04-10-2007 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1679903)
ahahah odezwał sie wielki fighter forumowy azury. gra niby 1,5 roku a pierwszy raz bierze udzial w wojnie.

@ps.
Gram na azura i to nie byle kim ; )

Cos mi sie wydaje, ze on tutaj nieco dluzej gra. Pamietam jeszcze jak na 35 lvlu nie potrafil 30 msowi zblokowac dsa na tombie. Spierdolil przez teleport i wio do ankh depo. A biedny Johny musial dsa zsolowac :P.

_Tegax_ 05-10-2007 19:45

ta, a w niedziele koniec kariery

Siggurdius 05-10-2007 20:11

nie kreuje sie na zadnego fightera forumowego czy cos, po prostu powiedzialem ze potrafisz niezle sciemniac i tyle.

co masz na mysli w poscie wyzej? :p

_Tegax_ 05-10-2007 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1680822)
nie kreuje sie na zadnego fightera forumowego czy cos, po prostu powiedzialem ze potrafisz niezle sciemniac i tyle.

co masz na mysli w poscie wyzej? :p

w niedziele sie dowiesz..

Alleran 05-10-2007 21:39

Widzę, że forum zbacza trochę z kursu, więc trzeba je naprostować :p
Dzisiejszy frag : Oct 05 2007, 17:43:17 CEST Killed at Level 109 by Xhue
and by Stofieballofie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15.