![]() |
[quote=Kurzep;1646220]No więc:
4) Połowa ¶wiata się z nas ¶mieje? Hmm, zrobiłe¶ co¶, żeby to zmienić? Bardzo bym sie ucieszyl gdyby tak byloi za kazdym razem jak jestem w innym kraju to zawsze w superlatywach gadam;) i bylem na wieluu wymianach miedzy szkolnych w liceum poznalem wielu ludzi i wielu ludzi poznaje polske z dobrej strony, tylko osly posly senatory pchaja nasza sala reputacje w bagno;) ale sry za offtopa :). |
I na tym filmiku widac lekka przewagę pallka nad sorcem pomimo tak duzej straty lvlowej jesli 60~ rp umie dobrze grac spierdoli przed 120~ msem...
|
Cytuj:
zalosne |
To oczywiste ze pomagali poco podawali vialki ? bo stracili manasy co nawet Polo enmo pisze " jakby ci nie dawali manasow juz dawno byl bys trupem" albo pisal Fert do Plan Edson " szykuj manasy" Fert mardo nie zagral fair
|
pamietajcie ze to fert mardo wybieral miejsce na duel nie dosc ze wybral sobie fajne kanaly gdzie latwo moze trafiac z visa ;] to zagral nie fair bo mialo byc bez ue, nie chce nikogo posadzac ale wydawalo mi sie ze dostawal manasy poniewaz wywalal backpacki z pustymi vialkami, pewnie dlatego bo nie mial capa na nowe manasy ;] wiec jak ja to mowie ELO RAP
|
dla mnie oboje jestescie frajerami, bo fert oszukiwal, a nie powinien, skoro zgodzil sie na taki duel, a ty wykorzystujesz update palkowy, bo przed upem bys nawet nie wpadl na pomysl duelu z nim gdyby mial cie orac z sd po 350 i ue po 600
|
Fert zgodził się na duel więc zaakceptował zasady, pu¶cił UE bo miał kupe w gaciach...
Fajne było to bezprzypałowe podchodzenie po manasy xD |
Fert to uber mastah pvp.....dla mnie to Ciota.....fert wiesz co to honor?
|
Cytuj:
prawda jest taka ze mag teraz nic niemoze sam wiem to po sobie bo solo niejestem w stanie zabic 40 ek ale to juz wina cip-ow a nie kto jakie ma pvp,pvp liczylo sie 3 lata temu gdy niebylo to puste wciskanie h-keyow a magowie mieli dmg takie na jakie zaslogiwali(przed mana update) |
Cytuj:
Koles co sie nie rozpisal to OeMGie o.0 ale masz racje @topic dzieje sie cos wogole na tej arcani czy dalej pz camp? slyszalem ze pewne osoby chca sie wyplacic ale nie wiem na ile to prawda |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. to nie jest twój main xd chyba |
Jego............ Ormo power.
|
to moj mainnnnnnnnnnnnnnnnnnnn charrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr roz*******am ta postacia kazda osobe na swojej drodze xD ORMOOO POWERRR
|
Cytuj:
jak mialo byc bez ue? pokaz mi moment w ktorym sie zogdzilem na taki warunek , ty postawiles warunki, a ja sie zgodzilem na to co mi odpowiadalo. bez ue... to tak jakbym ci powiedzial nie bij ze spirow etc lol |
no beli widac kto tutaj szuka zadymy ;) bo chyba zle przeczytales posta notopa, proponuje ci jeszcze raz go przeczytac, nawiazac do ostatnich paru update i potem ewentualnie sie wypowiedziec
|
17:42 Wiglaseek [124]: nie mam jkurwa i nie w*****aj mnie
17:42 Wiglaseek [124]: mam 2 mf n a sobie;l;p 17:42 Wiglaseek [124]: uzywam softow ciekawe do kogo to było:> i po co akurat wtedy o mfach:] Gz oziris, wygrałes tego duela^^ Fert... popularna na tym forum fraza mówi wszystko - żal.pl |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. nie <spacja> istnieje |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |