![]() |
Lairfasgdsfg
|
@Nadrill
Tia, pytaj ;) Szkoda, ze nie mam PS'a 3 ;( |
|
heavenly sword
Nikt nie może zgadnąć więc oddaje |
Nie, po prostu wymyśliłeś sobie jakąś nieznaną grę.
IMO nie ma sensu dawać takich anonimów(mi ta gra wygląda na jedną z wieeeelu RPG wychodzących na konsole). Powinny być przy takich tytułach podane podpowiedzi. |
Vanguard, Archlord albo FF. I nie dawajcie już gier na konsole, nie każdy ma.
@Nadrill Może jakiś Shadow Of The Colossus? |
Cytuj:
Nie każdy lubi RTSy Nie każdy radzi sobie z FPPami Nie każdy łapie się na dolną granicę wiekową danej gry Nie każdy ogarnia RPGi Nie każdy szuka freewarowych gierek po sieci Nie każdy ma kasę na super-hity i ściąga tylko freewary Nie każdy ma szybki net i gra tylko w offline Nie każdy ma tyle czasu, żeby dojść do odpowiedniego etapu z którego był robiony screen Widzisz już głupotę w tym co napisałeś? edit: 666 odpowiedź ;-) |
666 była moja, a nie zauważyłem ;)
A BTW to większości z tych gier, co tu były to nie mam/nie miałem/mój komp nie pociągnie, a wiem co to są. PS3 ma jednak mniej osób, a o ile gry z konwersji jeszcze się rozpoznaje, to jakieś lejry... A o granicy wiekowej to nie wiem o czym mówisz, bo sprzedawcy na to leją. :) Ale nie róbmy offtopa. |
Moze assasin's creed ??
|
Zgadłem zagadkę Nadrilla i oddałem kolejkę więc niech ktoś zada a nie odpowiadacie na nieistniejący screen albo offtopujecie.
|
http://foteka.pl/full/5e53203ede3fe9...76dc211f40.jpg
Pełna nazwa pl0x! @Ryba bul-bul: Tak, dawaj! @Down: Zła nazwa. |
Twierdza Krzyżowiec?:>
@Down Tak się składa, że hmm... to to samo?:D @Up Czemu Ryba, skoro ja byłem pierwszy?-.- |
Stronghold : Crusader
Ja to znam pod taką nazwą ; p @up Bo oryginalnie to się tak nazywa. |
Stronghold:Crusader.
|
Cytuj:
|
Ryba, twoja kolej...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hmm szkrin; http://foteka.pl/mini/66777814a18442...99c6a1bf37.jpg dałem dla ulatwienia w taki sposób ; p |
Grocix, wrzucaj screena.
|
The Sims: Zwierzaki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |