![]() |
Małpa Pacz
Soul Eater za duży a cienie Heartless są do dupy, wiem co mówę, gramy w ta samą grę. A Moc Riku nie wygląda za dobrze, zagraj lepiej do końca w 1 lub CoM (na GBA, emulatory rox) i zrób Riku Replica. Hawajsca spódniczka roxior! xD |
@up
Eeeee tyle ze ja nie sugerowalem sie tymi efektami z gry (no poza ta aura heartlesow)... Pozatym zrob Soul Eatera mniejszego. Ja zrobilem takiego bo z mniejszym wygladalby kijowo. |
Mam takie małe pytanie: czy gdybym użył tego do fake'a, to bardzo mocno mnie zjedziecie?
http://img383.imageshack.us/img383/6665/cwewiw5.png @down też racja ;\ |
AHahahgasghasahshgadhgahgdhdsasdhasfaygfgerfgeugu.
Nie no. Z krzesła spadłem. A tak serio, to już prędzej to Cię rozjedzie niż my :3 |
@Mr.Pszczola
A mi się podoba :D Masz dobry pomysł zrobić "opancerzony wóz" ;] Chociaż ta studnia tam nie pasuje to ogólnie fajnie to wygląda Xd |
Tak, jak Sezu. Mi sie ten wózek podoba, tylko wypieprz tą studnię, popraw klapę, bo brzydka i będzie super. : D
@down Nie pierd*l, dzieciaku, bo mnie takie brednie do szału doprowadzają. =.= |
A ja się nie będę podlizywał jak Glannath i powiem ze mi się nie podoba niewiem czemu może gdybyś przemalował na jednolity kolor to moze i by sie podobalo.
|
Wóz roxi.
P.s. Ave Satan! |
Pszczoła@
A co to jest? Bo jeśli moi poprzednicy zgadli to ten wóz opancerzony: -jest drewniany (?) -ma gigantyczny komin (czy co to jest ) -widziałem o wiele gorsze rzeczy. Oj, tak. |
Moj 1st gif.
http://img357.imageshack.us/img357/8...nagashifo2.gif Niewiem tylko czemu grafiki wygladaja tutaj tak nieladnie ;< @down W Easy Gif Animator to robilem. Podczas robienia all bylo ok, dopiero po zapisaniu sie tak zpitolilo ;/ |
@up
Mi się podoba ale: -zawolno biegnie, mogles dac wiecej krokow i szybciej lub poprostu szybciej -rękami macha szybko i tak chyba powinno byc. Oglnie nawet fajnie. Wogóle nietylko u ciebie cos z grafiką, na tym forum cos sie stalo. |
Jeżeli chodzi o szybkość to raczej ja bym ustawił na "12" jeżeli pracujesz w EGA.
|
Dobra wywalilem EGA i zainstaluje Coffee Gif Animator. Moze sie uda, albo pobawie sie z formatem zdjec...
@edit Sry za maly offtop ;< @down Pod kazdym gimpem? Czy tylko tym najnowszym? I pozatym czy jakosc gifu jest dobra czy wyszla by tak samo jak ten moj? |
Najlepszy jest gimp - oszczędzasz i czas i nerwy. (i miejsce na dysku)
jak chcesz to każda kolejna klatka animacji może mieć jakość identyczną jak BMP ;] daj mi tło i 2 kolesi to pokaże Ci prymitywną animacje-walkę zrobioną w gimpie ;] |
Pacz ,Fajne :)
|
Raczej tego nie zobaczymy -.-
@edit Jeśli chodzi o mój post to Didek dał coś takiego: c:\documents and Settings\ewa\obrazy\mag.bmp |
Mój 5 gifek:
http://img75.imageshack.us/img75/1617/deszczykxy6.gif W całości robiony w GIMPie. Może się trochę ładować, więc czekajcie cierpliwie xd @edit: To miganie to piorun >_> W podglądzie było trochę wolniejsze = lepsze... |
@up
Jeżeli to białe to miała być błyskawica to mi sie nie podoba, bo dałeś po prostu biały ekran. Mogłes dać rozjaśnioną tą lokacje zamiast białej "kartki" :/ A deszczyk nawet fajny. @edit: Szybkośc jest dobra tylko ten piorun/błyskawica... ;/ |
@X-zero
Fajne! Podoba mi sie ten efekt blyskania. Reszta to normalka ;P |
Hmmm deszcz ladnie wykonany. Ten blysk moze malo orginalny ale jest ok. Brakuje mi jeszcze jakiejs kaluzy czy cos. Fajnie by wygladala calosc gdyby jeszcze byly te kaluze a na nich spadajacy deszcz ktory tworzy okregi ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |