![]() |
najzabawniejsze jest to ze jeden z drugim myślicie ze jestescie dowcipni elosze
|
Yyy... OK :confused:
|
@HIghlander
Najlepsze jest to że skończyłeś się na temat wojny wypowiadać. |
mhm nie kompromituj się
|
Dobra ty nie kompromitujesz siebie postami o wojnie to ja też nie będę się kompromitował.
|
[BL]HIghlander[/BL]
Dobra przestan sie kompromitować to my nie będziemy sie kompromitować jeśli ty nie będziesz sie kompromitował to bez kompromitacji nie będziesz mógł z kompromitować siebie. Rozumiesz ? :] |
a ty zrozum, ze pisanie poprawnie nie boli
nie lubie poprawiac komus pisowni, no ale jak takis kozak |
Cytuj:
|
z kompromitowac
nie uwazam sie za poloniste, ale chyba jest to normalne ze polak powinien pisac poprawnie po polsku |
Cytuj:
|
hektor chyba jednak powinieneś rzadziej udawać chorego by unikać szkoły
nie znam twego motywu postępowania, ale błaźnisz się chłopie jak dorośniesz, pukniesz sie w głowe to moze zrozumiesz jakim byles imbecylem elosz |
2 posty i znowu nic o wojnie...czym to może być spowodowane??
|
tym ze nic sie nie dzieje? =D
|
Cytuj:
@Hybris Po twoich postach można sie domyslec ze po 1 klasie podstawówki jest ci ciężko. :o |
Cytuj:
|
@hektor
ok, wskaz mi moje bledy, zapewniam cie ze duzo bys nie znalazl co do wojny, na pewno mamy wieksza wiedze niz ty, nie grasz na elysii a miotasz sie jak gowno w trawie. przestan pisac, bo mi sie niedobrze robi od tego lizania dupy i popisywania sie swoja jakze przeogromna wiedza moze to ty jestes mag'abe? nie byloby to dla mnie zdziwieniem, obaj prezentujecie podobny poziom postow |
Cytuj:
|
i tu takze sie mylisz, chuja o mnie wiesz, a z moich postow raczej niczego nie wyczytales
poza tym, nie uzywam zwrotu "elosz". potwierdza to tylko jak ciezko ci idzie kojarzenie pewnych faktow |
Cytuj:
Apr 17 2008, 12:58:31 CEST Killed at Level 70 by Elivines and by Firiux i elaro wbił lvl do tego o.0 na pewno nic? |
pisalem to przed tym fragiem :p
a czy elaro wbija lvle raz na tydzien chowajac sie na goromie to mam wyjebane jajko xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:34. |