![]() |
Nie ma wystarczających skilli - są tylko wystarczający gracze.
Każdy może trenować do znudzenia , lub padaczki ( padaczkos pospolitus - występuje u ludzi , którzy już padają już na sam widok tibi. ) Ja ostatnio zrobiłem knajta... na 8 lvlu zrobiłem 45/45 , 2 mlvl. Potem poszłem nieco sie pobawić (przez kumpla) zrobiłem 13 lvl odrazu... (30 min expa). Potem zaczołęm trenić do 60/60 , i wczasie treningu zrobiłem 14 lvl. Mam tera 4 mlvl , 14 lvl i 60/60 skille. Dalej sie nie rozpisuje, ale powiem że dojscie do tych skilli zajelo mi 2 tyg -.- ... super wynik hrhr... (powiem , że sporo sie ucze) Kuniec. |
ja na 43lvlu mam skille 71/69.Słabo ale ostatni troche szybciej rosną bo zaczołem znowu trenować.
|
Może już ktoś podał tego linka, może nie ale macie:
http://home.classicnet.net/tibianlibrary/averageeq.html tu jest przeciętny eq i skille na lvl. |
Ja mam skile po 55 (sword/shielding) czy to dobre skile na 13lvl i do kiedy mi te skile starczą?
|
Cytuj:
ja na 13 lvl mialem 60/60 ^^ ale twoje tez moga byc |
btw wysokich skilli
Nova 66 lvl knight 103/102 :P Polak z Tego forum^^ A po co ktos odswierzyl temat to nie wiem -.- |
Ja na 13 lv mam 50/50 :)
|
Ja na 16lvlu knighta miałem skille 55/55 :cup: myśle że są dobre
|
małe pytanie:
który lvl i jakie skille aby pójść spokojnie na draga?? (do tego jakie straty w uh?) a i na 20lvl i skille 59/58 to good jest? i na co łazić?? :P k,thx,bye. |
odnoszę wrażenie czytając poniżesze posty, że co niektórzy chcą znać złoty środke jak w ciągu godziny zrobić skille np. 50/50.
Powiem krótko: takiego środka nie ma. jak knoś chce mieć w miarę interesujące skille to trzeba trenować. Samym expieniem się tego nie zrobi. Obecnie mam rycka na 27lev i żeby nabić kolejny skill to muszę spędzić jakieś 8h na treningu. przy expieniu zajęło by to pewnie z 4 levele :( Uważam, że wszystko można pogodzić, tzn trenig, kaska i exp, trzeba tylko grać z głową i szanować każdy grosz :) |
z takimi skillami możesz sobie cyca i mino guarda rozwalic, ale wez hmm. solo z dragiem to min. 67/67 i dobre wypozarzenie i plecak uhow.
|
Ludzie!
Nie rozumiem wielu ludzi na tym forum...
I po co ta gadka o skilach jakie powinny byc na danym lv?? Kazdy powinien miec takie skile jakie mu sa potrzebne do zabicia potworów, na których expi i zeby nie mail za duzych strat w uhach!! Jedni na 15lv będą mieli skile 80/80 i bedą biegac na guardy, inni na 40lv 60/60 i beda siedziec an rotach... Skile nie sa od niczego zalezne. KAZDY MA TAKIE SKILE JAKIE CHCE I NA JAKIE GO STAĆ! knight 30lv skile 68/68 4mlv (hakneli mnie :( ) Arcania |
Cytuj:
Ja miałem druida 20 lv skille 19/22, więc nie jest to nic dziwnego ponieważ u druida skille praktycznie nie lecą do góry a jeśli zmieniasz typ broni to shielding jest wyższy. A co do tego co będzie na wyższym levelu to powiem ci nic ! Skille będziesz miał max. 22/24 może, bo na wyższych levelach uciekasz i bijesz za pomocą run więc przy tym skille club/shielding nie rosną. @Topic: Ja mam 9 lv knightem skille 38/37 (w axe) . Zamierzam zrobić 40/40 i lecę na roty do 13~15 lvlu i znowu skille do 55/55. Później 18~20 lvl i trenuje do 65/65. Później na guardy zrobić jak najwyższy level i na gsy jako bloker. Skille to sprawa każdego który gra postacią. Jeśli będziesz chciał możesz na 8 lvlu zrobić skille 70/70, a możesz także na 20 lvlu mieć 50/50. Wszystko zależy tylko i wyłącznie od CIEBIE !! Jeśli chcesz blokować potwory to największe skille i oczywiście 4 mlvl. A jeśli samotnie expić to jeśli sie ci się nie znudzą roty to możesz na nich bez skilli dobrych nawet 200 lvl zrobić. |
Knight 16lv
Ja na 16lv mam skile 42/35 mi sie wydaje ze sa one slabe, ale tak wolno leca ze SZOK!!!!!!!! Powiedzcie jakie skile sa dobre na 16lv ????
|
Cytuj:
|
Ja mam pytanie jakie sa dobre skille dla knighta na 11 levelu?
mam 32/32 :] |
ja tez mam cienkie skille , mam 13 lvl i 60/60 4 mlvl ( trenuje do 75/75 )
|
Ja na 18 lvl mam 57/54 :P:P i sie ciesze
|
czy skile 46 / 42 są dobre jak na 14 lvl i pół ? Plz napiszcie :crusader:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |