![]() |
Aztec był z FFU kiedyś, Tico'nio to Aikau~(nigdy nie robił PA), barinas nie przejdzie do FTP to po pierwsze, a nawet gdyby to zyskamy kase od nich, szybciej i łatwiej pokonamy FTP, a potem Barinas będzie huncone :D. Ale z tego co wiem to nie przyjmą innych. Tichubiru~ też długo nie pogra ;].
|
Nie nie nie...
Poprostu to jest tak : Pipao/Uncle/Viollator mają passy do prawie wszystkich członków gildi.. Np Tico'Nio - Hacked by viollator oddał chara.. Lavis - Ftp zajebało mu rla poczym nie okazało mu szacunku jako członkowi tej samej gildi i oddał chara... Tchubiru - Dostał hunta od ftp i zaczął walczyć , z tym że , pierw myślałem że po war dostanie odemnie chodźby ale spoko kolegą tera jest więc jak coś go obronie ; - ) @All To nie był Mass Log tylko Counter Mass Log. ;) |
Juz wiem kto to jest DarkKZ ale jak obiecalem nie moge powiedziec...
|
FTP dalej jest tak mało inteligente jak było... xD
|
@Doskonaly
xDDDD Napisz czasem do mnie jak bedziecie pkowac :p @Potus Co to ma znaczyc ? ;s "ciekawe na kim"(Dawergo to napisal) @Down Mozliwe... :P @2x Down Nie placz:P |
@Darkkz
O to że Faim Tana ma bana to daw zapytal na kim był:evul: |
@2x up
Nie twoja sprawa, potus wie o co chodzi, ty nie musisz. |
Na noob charze ale bylem dopiero od polowy i loot nie dopisal tak jak ostatnio(boh) tym razem bylem za wolny na nich chociaz troche ich poblokowalem-> lericka/actyva a pozniej nie moglem wejsc do domku bo byly bomby rzucone i bym padl:D a oni tam tych wszystkich rsow klepali
|
FTP: duże lvl, dużo ludzi -----> "0" pvp, "0" zgrania. Potrafią aby zrobic mass loga w 20 osób na jeden 100 lvl. Nie potrafią wykorzystac swojej przewagi.
|
Cytuj:
Jesli chodzi o to ze ich duzo to nie wiem czy dobrze xD Mozliwe ze poprostu jest ich za duzo, nie moge sie zgrac -> gdzie kucharek szesc tam nie ma co jesc shashahhsahhsa xDDDD |
Cytuj:
|
03:15 You advanced to magic level 40. :cup:
|
Cytuj:
|
@Down
To nie byla prowokacja :D Dalej chesz sprzedac tego msa? |
@DarkKZ
Znowu bezsens, nie prowokuj do kłótni, nie rób next offtopu. |
Co Lavis robi w SA?! X(
Niech jeszcze cale FTP przejdzie -.- |