![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
To że było nas zdecydowanie wiecej nie miało nic do rzeczy, także i z mniejszą siłą dalibyśmy radę, a błąd jaki popełniliście to taki, że w swojej zadufałości nawet nie pomyśleliście aby poświecić jedną postać, 84 ED Marica Keraer aby móc wylogować bezpiecznie. |
Cytuj:
Niemialoby nic do rzeczy ? Hehe szczerze watpie ze skonczylo by sie to takim wynikiem jakby bylo np 18 vs 18. xD |
Cytuj:
|
Bardzo spoko byl ten ostatni open battle tyle zwrotow akcji itd. hehe oby tak dalej ;)
Spoko by bylo jakbyscie jeszcze kiedys wyszli na openke w innym miejscu niz pomiedzy ab i carlin. Rozumiem ze krazy nad wami jakies fatum walki na pustyni ale niepamietam kiedy my ostatni wygralismy pomiedzy ab i carlin a jednak przychodzimy sie tam bic mimo ze wygrywamy poki co ta wojne ;) |
Cytuj:
tiaaaa płaczemy, mamy doła a do tego tniemy się oraz rwiemy włosy z głów Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba jednak nie tylko tam ... |
bo jak DL walczyl na ank gdzie dostawal w dupe po kilkanascie razy to byli noobami, teraz sa noobami bo nie chca tam walczyc. troche konsekwencji w toku myslenia...
|
o Fagaro juz w domu ?
i o czym ty mowisz mi nie brakuje konsekwencji (chyba ze to nie bylo do mnie ale jakos mi sie wydaje ze bylo) DL zawsze bylo noobami bo korzystaja z noob charow zamiast mainow w open. I tak to jest tylko moje skromne zdanie i go nie zmienie :) PS do Rede nic nie mam tylko mogli by troche inaczej to zalatwic niz dochodzic do DL w ktorym tez jest jedna osoba z tych pk-s |
ciagle jestem na wakacjach, ale na forum moge spokojnie sie zalogowac z czyjegos pc. co do dl, nie chodzi o to ze jakos specjalnie ich kochamy, ale nie mozemy pozwolic by ludzie z night bili nas secondami a na mainach zgrywali przyjaciol. kilka razy bylo tak ze bilismy kogos z pk plx, pojawiala sie ekipa z night i zaczynali nas bic "bo on nie jest od pk plx tylko od nas i macie go zostawic" a potem ten sam noob char nas napier~ w grupie z reszta pk plx.
|
to chyba ktos ze zlymi informacjami ci to powiedzial oni wtedy poszli bic ludzi ktorzy byli w Warm Up i mysleli ze jak gildia jest dissband to wszyscy o nich zapominaja i jest ok
|
a skad wiesz o jakiej sytuacji mowie? fakty sa takie, night chronilo pk plx, pk plx nas bilo a night nie pozwalalo nam kontrowac. mysmy sie do ich wojny nie mieszali, oni do naszej tak, wiec wyjscie bylo tylko jedno
|
Cytuj:
|
bede dopiero w weekend, ale napewno sie odezwe.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale ja nie mowie o secondach. wiec jak mnie na*******a main char z night to chyba mam prawo mowic ze night sie miesza
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |