Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Eternia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=216)
-   -   Eternia. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=164681)

Nerox 08-09-2008 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mighty (Post 2261312)
Nie tyle zapedzili nas tam co sami chcielismy tam isc w innych miejscach mogli by nas wziasc z dwoch stron. Niema co ukrywac pocisneli nas i tyle. Bylo ich zdecydowanie wiecej od nas.

Blad jaki popelnilismy to to , ze niemielismy przy sobie wlasnych noob charow i nie zabilismy ich noob charow ktore odgradzaly nas po to zeby DL zdobywal jak najwiecej free space no i skonczylo sie jak sie skonczylo.

Mam nadzieje ze next time inny bedzie wynik.

I tak nie obeszlo sie bez strat z czasej strony :) Pzdro

micnur 08-09-2008 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mighty (Post 2261312)
Nie tyle zapedzili nas tam co sami chcielismy tam isc w innych miejscach mogli by nas wziasc z dwoch stron. Niema co ukrywac pocisneli nas i tyle. Bylo ich zdecydowanie wiecej od nas.

Blad jaki popelnilismy to to , ze niemielismy przy sobie wlasnych noob charow i nie zabilismy ich noob charow ktore odgradzaly nas po to zeby DL zdobywal jak najwiecej free space no i skonczylo sie jak sie skonczylo.

Mam nadzieje ze next time inny bedzie wynik.

To że było nas zdecydowanie wiecej nie miało nic do rzeczy, także i z mniejszą siłą dalibyśmy radę, a błąd jaki popełniliście to taki, że w swojej zadufałości nawet nie pomyśleliście aby poświecić jedną postać, 84 ED Marica Keraer aby móc wylogować bezpiecznie.

Mighty 08-09-2008 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez micnur (Post 2261656)
To że było nas zdecydowanie wiecej nie miało nic do rzeczy, także i z mniejszą siłą dalibyśmy radę, a błąd jaki popełniliście to taki, że w swojej zadufałości nawet nie pomyśleliście aby poświecić jedną postać, 84 ED Marica Keraer aby móc wylogować bezpiecznie.

Niemialoby nic do rzeczy ? Hehe szczerze watpie ze skonczylo by sie to takim wynikiem jakby bylo np 18 vs 18. xD

Somone 11-09-2008 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez micnur (Post 2261656)

jakby było was tyle samo co ich to nawet byście nie podeszli :) a co do tego ze mogli poświecić kogoś to sobie odsłuchaj vent recording po prostu tego nie chcieli woleli się pobawić bo to nie jest tak jak u was ze jak padacie to płaczecie i macie dola ^^

Mighty 11-09-2008 16:00

Bardzo spoko byl ten ostatni open battle tyle zwrotow akcji itd. hehe oby tak dalej ;)

Spoko by bylo jakbyscie jeszcze kiedys wyszli na openke w innym miejscu niz pomiedzy ab i carlin. Rozumiem ze krazy nad wami jakies fatum walki na pustyni ale niepamietam kiedy my ostatni wygralismy pomiedzy ab i carlin a jednak przychodzimy sie tam bic mimo ze wygrywamy poki co ta wojne ;)

micnur 18-09-2008 09:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somone (Post 2264197)
jakby było was tyle samo co ich to nawet byście nie podeszli :) a co do tego ze mogli poświecić kogoś to sobie odsłuchaj vent recording po prostu tego nie chcieli woleli się pobawić bo to nie jest tak jak u was ze jak padacie to płaczecie i macie dola ^^

tiaaaa

płaczemy, mamy doła a do tego tniemy się oraz rwiemy włosy z głów

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mighty (Post 2264276)
Bardzo spoko byl ten ostatni open battle tyle zwrotow akcji itd. hehe oby tak dalej ;)

Spoko by bylo jakbyscie jeszcze kiedys wyszli na openke w innym miejscu niz pomiedzy ab i carlin. Rozumiem ze krazy nad wami jakies fatum walki na pustyni ale niepamietam kiedy my ostatni wygralismy pomiedzy ab i carlin a jednak przychodzimy sie tam bic mimo ze wygrywamy poki co ta wojne ;)

Dokładnie trafiłeś w sedno Mati, po prostu walczymy tam gdzie mamy szansę zwyciężyć...

Somone 26-09-2008 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez micnur (Post 2271245)
tiaaaa

Dokładnie trafiłeś w sedno Mati, po prostu walczymy tam gdzie mamy szansę zwyciężyć...

Chyba jednak nie tylko tam ...

Fagaro 27-09-2008 01:15

bo jak DL walczyl na ank gdzie dostawal w dupe po kilkanascie razy to byli noobami, teraz sa noobami bo nie chca tam walczyc. troche konsekwencji w toku myslenia...

Somone 27-09-2008 23:50

o Fagaro juz w domu ?

i o czym ty mowisz mi nie brakuje konsekwencji (chyba ze to nie bylo do mnie ale jakos mi sie wydaje ze bylo) DL zawsze bylo noobami bo korzystaja z noob charow zamiast mainow w open. I tak to jest tylko moje skromne zdanie i go nie zmienie :)

PS do Rede nic nie mam tylko mogli by troche inaczej to zalatwic niz dochodzic do DL w ktorym tez jest jedna osoba z tych pk-s

Fagaro 28-09-2008 13:36

ciagle jestem na wakacjach, ale na forum moge spokojnie sie zalogowac z czyjegos pc. co do dl, nie chodzi o to ze jakos specjalnie ich kochamy, ale nie mozemy pozwolic by ludzie z night bili nas secondami a na mainach zgrywali przyjaciol. kilka razy bylo tak ze bilismy kogos z pk plx, pojawiala sie ekipa z night i zaczynali nas bic "bo on nie jest od pk plx tylko od nas i macie go zostawic" a potem ten sam noob char nas napier~ w grupie z reszta pk plx.

Somone 28-09-2008 17:42

to chyba ktos ze zlymi informacjami ci to powiedzial oni wtedy poszli bic ludzi ktorzy byli w Warm Up i mysleli ze jak gildia jest dissband to wszyscy o nich zapominaja i jest ok

Fagaro 28-09-2008 20:18

a skad wiesz o jakiej sytuacji mowie? fakty sa takie, night chronilo pk plx, pk plx nas bilo a night nie pozwalalo nam kontrowac. mysmy sie do ich wojny nie mieszali, oni do naszej tak, wiec wyjscie bylo tylko jedno

Mighty 29-09-2008 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fagaro (Post 2280703)
a skad wiesz o jakiej sytuacji mowie? fakty sa takie, night chronilo pk plx, pk plx nas bilo a night nie pozwalalo nam kontrowac. mysmy sie do ich wojny nie mieszali, oni do naszej tak, wiec wyjscie bylo tylko jedno

Zlap mnie w grze mamy do pogadania.

Fagaro 29-09-2008 12:25

bede dopiero w weekend, ale napewno sie odezwe.

Somone 29-09-2008 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fagaro (Post 2280703)

Mysle ze znam wiekszosc z nich znow gram na Eterni od jakiegos czasu i mam dobry kontakt z paroma osobami z dece

Fagaro 30-09-2008 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somone (Post 2281646)
Mysle ze znam wiekszosc z nich znow gram na Eterni od jakiegos czasu i mam dobry kontakt z paroma osobami z dece

nie no, Ty lepiej wiesz kto mnie bił...

Somone 30-09-2008 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fagaro (Post 2281872)
nie no, Ty lepiej wiesz kto mnie bił...

wlasnie ze tak no widzisz zgadzamy sie bo na 100% wiem lepiej od ciebie ktore second chary sa dece lub night a ktore nie :)

Fagaro 30-09-2008 19:13

ale ja nie mowie o secondach. wiec jak mnie na*******a main char z night to chyba mam prawo mowic ze night sie miesza

Somone 01-10-2008 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fagaro (Post 2282227)
ale ja nie mowie o secondach. wiec jak mnie na*******a main char z night to chyba mam prawo mowic ze night sie miesza

W dlaszym ciagu Krin mogl to rozwiazac 1-2 rozmowami no ale coz juz za pozno

Snagoth 01-10-2008 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Somone (Post 2282788)
W dlaszym ciagu Krin mogl to rozwiazac 1-2 rozmowami no ale coz juz za pozno

moze i mogl.. ale moze i nie chcial. Na miejscu Krina tez moglbym miec dosc zacohwania night wiec nie mozna sie dziwic ze nie rozwiazal tego rozmowa... Night bedzie ich bilo (nie mowie o zabijaniu) kiedy chca.. a Rede ma sie przygladac i rozwiazywac wszystko rozmowa? o.O idontthinkso

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38.