![]() |
hahahah wiesz co to noob char pojebie?
|
"Zamknij kurwa twarz popaprancu! Nie wiesz z kim masz do czynienia to siedz kurwa cicho"
Jakiś 130 lvl? łooo bracie respekt! Robisz na mnie wrażenie. Powodzenia w tak trudnej misji jak "opanowywanie isary!" Twój życiowy cel? |
CZYTAJ POPIERDOLONY IDIOTO NIE MAM ZAMIARU TEPIC POLAKOW TYLKO JEBANYCH BR'ow tępy chuju. Moj projekt ma na celu zmiany isary na calkowicie POLSKI server!
|
Z tego, co się orientuję, to mało Byry jest przeciw Polakom :P
ale mogę się mylić, w końcu to mówił sam Siarczysław, czy jakieś inne gówno ;D z niecierpliwością czekam na jego odzew w formie bluzgów :) i pozdrawiam resztę XD |
@Siarczyslaw
zamknij morde zjebie i dalej roob laski w carlin szmaciarzu zajebany. twoj stary jest Brazolemmmm i cie wali w srakee psie @osemerus huj ci w dupe bocie @all Respect |
Niedziela 13.00 Thais Arena Madriato Glade Zobaczymy Czy jestescie Tacy mocni 1v1. Jest wiele 100+ ktorzy sie nie wybijaja. Rozjebie was jednego po drugim! Ze starzy dawali wam azbestowe zabawki to juz nie moja wina :?
@Galad Twoja stara robila to ze mna ! Twoja staraje je przez szybe @Madriato Dopierdolimy Cie popaprancu! |
Cytuj:
|
@Rossizzle do dalej jebany chuju 1v1 ROZPIERDOLE CIE JAK PSA!
|
Cytuj:
Cwaniakować każdy potrafi, więc stul tą mordę i nie pierdol ; ). |
Japa nie wtracaj sie kurwa! Ja sie w twoje sprawy nie w*******am to ty sie w moje tez nie w*******aj! Zjebie
|
Ojoj...Idź do mamusi się poskarżyć ; ) Dziecko nie potrafisz grzeczniej? Widzę, że tibia już do szczętu mózg ci wyżarła ; ) Więcej kultury, a może będziesz mial szacunek.
|
Nie mam szacunku dla tych ktorzy nie maja go dla mnie... wiec przemysl przeczytaj uwaznie co napisales!
|
Jeżeli bluźnisz to myślisz, że ludzie będą mieli do ciebie szacunek?
Jeśli bluźnisz to daje odpowiedzi na tym poziomie co ty :). Jeżeli chcesz, aby ludzi odnosili się do ciebie z szacunkiem, mów kulturalnie. |
[quote=Siarczyslaw;2139809]Niedziela 13.00 Thais Arena Madriato Glade Zobaczymy Czy jestescie Tacy mocni 1v1. Jest wiele 100+ ktorzy sie nie wybijaja.Rozjebie was jednego po drugim! Ze starzy dawali wam azbestowe zabawki to juz nie moja wina :?
Czekam z niecierpliwością :) |
Milo ze przyjmujesz wyzwanie! Będę Czekał walka na Śmierć i ZYcie! Niech wygra lepszy!
|
Prawdziwy Tibijczyk "walka na śmierć i życie" hahahahaha xD
|
Siarczyslaw odbija Ci i to strasznie :/ byłes bardziej normalny kiedyś
|
Cytuj:
|
Tak czytam ten temat i czytam ... I non-pvp on pvp nie rożni się tak bardzo. Na non blokują na frostach itp tutaj sie wyzywają na "pojedynki na smierdź i rzyciem!".
P.S Siarczysław stop being noob :) |
Tyyy no wybacz , ale to On mnie wyzwał xDD chętnie się przejdę do Niego, jeśli chce walczyć :) tylko żeby PaDy mi nie przeszkadzały :x
ahaaa ;D no to wybierz do końca datę i godzinę ;) jeżeli nie będzie to kolidowało z moimi teraźniejszymi zajęciami, myślę,że wpadnę :D Strzałeczka ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |