![]() |
Cytuj:
|
je , scrackowalem sobie Soldata , dołączam do Was
@edit jak ta muzyke w menu wylaczyc >.< |
Po 1 ważko smigałeś z bronią której nienawidzę (m79)
po 2 nie zowniłes mnie tylko Eragoga (sry :D) po 3 dawaj 1v1 ale nie teraz bo idę na dni Legnicy po 4 wkurzasz mnie sam krzyczy żeby nie bić afkerów itd. a ja stoję i nagle m79 dostaje :[ Poza tym ostre lagi były wale w Ciebie 5 razy z rugera a ty żyjesz, pocisk twój z m79 leci obok mnie i nagle dedam. Rox0r up@ Sodlat setup to takie osobne, background music off PS. Chcę obronić moją dumę, żadna ważka nie jest lepsza ode mnie ! 1v1 naab m79 user broń jak broń ale nuuberska |
M79 to najgorsza broń do opanowania. Ja miałem 14 fragów, a wy po 6 : P. Dostałeś z M79 bo nie afkowałes tylko czatowałeś :'(. Lagi? Zapytaj Eragoga, który dostał 3 razy i dalej żył...
1 vs. 1? Dobra, ale na ASHU. |
Cytuj:
|
nom ja też :P
|
jak cos to dolaczam dzisiaj o 20 tez ;d
|
Ehh Piranezi ale ty sie nie zapisałeś ^^, no chyba że kogoś nie będzie.
A tutaj jeden screen z treningu (?): http://img440.imageshack.us/img440/2...8062801ib8.png |
Cytuj:
|
A mnie denerwuje że dużo osób uważa że to noobska broń.. Dziwię im się. Co prawda jest to mocna broń, jednak jej szybkość, zasięg i celność jest wprost okropna. Wystarczy wziąć jakąś automatyczną bron i powalić z daleka tego co z niej strzela. Wy również uważacie że to jest 'noobska' broń? Jaka jest ta broń według was? Bo dla mnie jest to najlepsza broń w tej grze xD
|
Ano, moim zdaniem trochę noobkska. Dla takich ludzi co nie potrafią żadną inną bronią walczyć.
|
Cytuj:
O 20 będę. BTW. Jak zwykle grałem w dodgeballa, po czym zostałem z pewnym znanym mi graczem. Zaczęliśmy gadać sobie o wszystkim i o niczym, szczególnie o Euro i Niemcach. I podwójny fail: to ona, nie on jak myślałem, i jest Niemką... |
no panowie za 10 minut gramy ;d u pemka?
|
Dzisiaj jestem coś nie w formie:(. Będzie kiepski wynik;(.
Już jestem w grupie:D. Coś Pemka na forum niema:(. Ciekawe czy będzie serwer... |
Cytuj:
|
I'm in position!
84.38.82.231 23073 Hasło: Tibia.pl |
ej lol zła wersja mapy nie można pobrać pliku >.<
|
U mnie to samo, zmień hasło na Tibia.pl bo jakieś bez sensu dałeś i teraz nie wiem jak napisać..
|
kurwa pojebałem sobie niechcący klawisze w ustawieniach i gdy naciskałem prawy klawisz (latanie), zmieniało mi broń na podręczną... dlatego odeszłem, nie było sensu tak grać... to do następnego xd
|
co z gra?sadasdasd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:27. |