![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
brakuje ci tanków ? Ja obecnie robiąc insty mam 3 rodzaje tanków które się sprawdzają. Dru, pala i warek. Przy czym zawsze ale to zawsze jak chce uzbierać PUG na insty to zaaawsze znajdę tanka albo healera, najgorszy problem to właśnie dps. Ehh teraz dogrindowac Nexusa żeby dostać wanda, i UK żeby heada złapać w końcu(kurde 8 razy robiłem i nie wypadał).
|
Cytuj:
http://www.fotka.pl/profil/rumcajs19900/ :cup::cup: kolesie rządzą :cup: |
Cytuj:
|
tia ale często i gęsto mam tez war dps lub palkow. Co nie wyklucza ich od tego. Teraz blizzard zrobił tak ze każda klasa może robić za parę rożnych rol takich jak tank, dps taki lub taki pvp etc.
|
Mogę popłakać?
Zamówiłem w piątek kartkę pre-paid (bo je przy okazji zbieram) i dzisiaj dopiero gram.pl dostało kasę. Zamówiłem kurierem, ciekawe czy jutro przyjdzie :( |
A ja tam lubie retardina miec w druznie, ze wzgledu na replenishment :) ( dla przypomnienia gram holy priestem)
|
A ja lubie byc ele shamanem, i lubie byc ele shamanem, powiem wiecej gdy bedzie dual spec dam sobie enha do pvp, a wszystkie resto itemy selluje do vendora co mi gildia wciska na "moze kiedys".
|
Ja sie zastanawiam czy ciagnac dalej warlocka, czy zrobic DK, bo nie ukrywajmy pociaga mnie. Hmm... przez te zmiany, niemoge znalesc dobrego builda dla locka ;/ wszedzie sa ale na pvp czy bg, a do expienia zero :| Bida... I dlaczego te patche tyle waza? Buuu... niechjce mi sie czekac ;(;(;(
|
pft. ja ostatnio po formacie jak instalowalem wowa, to podstawke mam w wersji 1.04, tej pierwszej. to bylo prze sciaganie patchy
@eerion kocham Cie za najlepszy temat na forum wszechczasow - skile knighta = D |
grue ja mam pve z domieszką troszke do pvp(jak mi sie nagle zachce robic bg) build mozesz sprawdzic w armory nick Archidar. Choc ma build jeszcze nie pełny to dodam tam jeszcze 2pkt w imp shadowbolt a potem 5pkt z ruin.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nah, juz wybralem DK Fajnie sie nim leje mobki i w ogole. A Warlock bedzie moim altem ;) A tak w ogole questy DK wymiataja hahaha, jak takie sa w northrend to juz sie doczekac niemoge xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dawergo |
Wiem, zauwazylem to gdy zaczalem quescic na outlandzie. Przez mobki jade jak kombajn do zbierania czeresni... Ale wazne zeby sie dobrze pobawic przez czas urlopu, a do warlocka jeszcze moze kiedys wroce jak znajde natchnienie :d
|
Cytuj:
Cytuj:
@Co do tematu profesji. Nie wiem jak z innymi, ale JC trochę przegięty, bo wystarczy wbić to 400 skilla i ma się gemy które śmiało można używać. No i w BS sockety, choć to akurat niezły pomysł. A najbardziej zawiodłem się na Titansteelach :( Jeszcze niedawno po 400g ludzie kupowali, a teraz 150 :( |
Wklepałem sobie subskrypcję, a tutaj wszystkie serwery off do 11 czasu paryskiego :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:25. |