![]() |
Teraz sobie porownajmy gdzie idzie tibia.
Lookeyyem zaliczyl ani za 5 podejsciem na 170~(?) lvl a tutaj 102 i tyle. Adam tez ktorys raz. |
Brawo Karol, chuliganie z ankrahmun :))
|
od dawna już tak sie nie zdygałem jak pare minut temu ;p probuje sie zalogowac a tu nic :D odrazu mysle ze hak ;p probuje kilkanascie razy powoli wpisujoc ;p sprawdzam capslock itp ;p wchodze na tibia.com a to zonk.. UPDATE 8o ciekawe czy boty bedo jeszcze dzialac
|
trzeba będzie nowe pewnie
|
carlos
i tak jestes botem, a ze ngiek +mc to szykuj sie na 30 dni bana po updacie Xd |
A możesz wyjaśnić czemuż to tak?
|
powiedz mi chłopcze czemu wstąpiłeś na złą droge, od czego zaczął sie ten nałóg, kto Cie na mówił na to... a wówczas GM odpusci Twoje wszystkie grzechy bowiem nikt nie jest idealny, niech sd'ki i manapotiony bedo z Toba zawsze :D
|
Cytuj:
Gratulajce dla Carlosa i reszty :) O jakim programie była mowa kilka postów wcześniej ?? xD |
I jak chlopaki pozwiedzaliscie osiedla w czasie updatu? ;> Duzo sie pozmienialo na podworku? Jakies nowe znajmosci no pochwalcie sie xP Nie wstydzcie sie zycie rl jest dla kazdego :D
|
@SirAravras
chodzi o NG |
Dzieki patchowi zrobiłem 1 projekt i jutro wybieram sie na uczelnie :D mam nadzieje ze nie strace wzroku wychodząc na swiatło dzienne :/
|
Mińko 17:43:46
wtf kurwa Mińko 17:43:46 ... Mińko 17:43:54 na pewno powiedza ze do 18 bedzie Mińko 17:43:56 ;/ Kamil 17:44:01 moozliwe Kamil 17:44:07 albo tibia zbankrutowala ;d Kamil 17:44:11 koniec tibi ;d Kamil 17:44:21 masowe samobojstwa na calym swiecie ;d Mińko 17:44:24 hahahaha |
Own3d ??
http://www.maxior.pl/film/113144/Fru...a_gracza_Tibii -TY MASZ DRUGIE ZYCIE -NIE MAM KURWA DRUGIEGO ZYCIA, TIBIA JEST MOIM ZYCIEM hahahahahahah rzadzi kurwa |
Averios by sie przydał na morganie :D
|
myślę, że morganowym odpowiednikiem averiosa to chyba zirkov..
|
Widze zycie wam zwrocili bo koniec update xD Kto sie przyzna ze za kare musi nocke zajebac? ;>
|
Cytuj:
|
SERVER O/L LINK CHARACTER
GUILD VOC LVL MONTH TOTAL LAST WEEK 7 6 5 4 3 2 1 TODAY Morgana Kuvok Obscuritas RP 125 164h 45m 48h 45m 8h 15m 0h 15m 10h 45m 14h 0m 6h 45m 8h 15m 0h 30m 0h 0m Kuvok wystarczy , ze ty wyrabiasz norme ! |
Shejq no przyznaj sie najpierw ze sam musisz :D
|
wiem że to nie tu, i zanim zaczniecie mnie rugać ;p przeczytajcie i pomozcie - Mam problem... robie print scrina, wklejam go na painta... potem zapisuje lecz obraz ten zapisany jest malutki (znajduje sie w górnym lewym rogu...) praktycznie nic nie widać. Prosze o szybką pomoc w rozwiązaniu tego problemu. [moze to jest sie przyda - mam microsoft office 2007]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23. |