![]() |
5 dni temu(Poniedziałek) Dobiłem nareszcie 27 lvl, i poszedłem na krasnoludy. Własnie postawiłem monka na guardach i zdech po kolu sekundach, a potem krasnoludki przenisly sie na mnie. Ja sie ropuje, ale glupi klawiesz strzalki w gore sie wcisną i "Your are a DED". Straciłem K-Armor i bp z runeczkami na wszelki wyoadek ;(. Potem Z thais szybko wyruszam aby odzyskac K-Armor i bp, ale w drodze do mostu, pall zrobil pk. Miałem szczęscie że miałem full many.
Leczyłem się i wołałem o pomoc. A tu nagle mój kolega co pomogłem mu z desert questem, bo potrzebował druida, aby mog isc na deserta i zdobic nie 10K ale 30K . On już żucił się na pk i mówi abym do thais uciekal. Gddyvy akurat nie powiedzial exura gran, a z hmm bym trafil pk, to bym dzisiaj mial nadal 26 lvl. A teraz mam 25 i nadrabiam straty. K-Armor pochłoneło ój cały majątek (10K, a zaplacilem 5,5K.) Straty zaczalem odrabic dzisiaj. |
Moje jest The best:
Wracam z greenshore do Thais, a tu noob pare lvl mniejszy zaczal mnie atakowac. Mysle nie biegne do dp bo to cioterskie, ubije kolesia (ja 37EK on 32Druid) Jebie go, jebie ja mam 5 hp, on ma 1hp! (dosłownie 1HP!). Obydwoje nie mielismy many. Atakuje go..... i nie ma blood hita. On zapie***lil z tej swojej rozdzki i witaj temple... |
mnie wkurzylo kiedys jak mialem 39 lvl i ostatnie dni pacca (9 podajrze :P ) chcialem wbic jak najwiecej lvli i padlem w edron na dragu :S chce sie wlogowac na chara po dedzie a tu account number or passrowd is not correct -.- no i poszlo ( 23 ms, 39 ms, 28 ek ) inetmek wartych okolo 1500 k < naprawde :S
2 . mialem kiedys knighticka expilem na Dark Catedral i wracam z kolega z klasy ( ja 20 lvl on 15) i stal tam se zlurowany GS i padlismy ale dobrze ze obok dp stal kolega (76 lvl ) i pobiegl po ciala xD 3. Mialem stresa jak gralem na vinerze 16 pall szedlem se na cmentarz tam gdzie sa ghoule i Dsy, i gs byl zlurowany zaczolem uciekac i go Snake przyblokowal i ucieklem :)) ale i tak po kilku dniach hack byl znowu :PP |
Mi sie odechcewa grac po dedzie...
Ostatnio pamietam expie sobie normalnie legalnie na zameczku chce wrocic a tu 31 drut z jakims 17lvl sorkiem. i leja mnie to ja zwiewam i sie manasuje i leje z gran vis luxa. 1 hit z vis luxa drut red HP i K****A braklo mi TYLKO 3 mana zeby jeszcze raz udezyc z vis luxa u ubic ciula. Ale coz, polecialo kilka z sd i zaskoczyl mnie bialy napis. Dobrze ze wzialem wtedy p arma zamiast b robe bo akurad arm wypadl :/ to bylo gdzies kolo czerwac i do teraz nie gram ta postacia, robie kina :P |
bueheheh ale mojego to nikt nie przebije :P
taka akcja: chcialem przeslac swoj eq do innego chara no i caly eq wpakowalem do paczki no i wrzucilem do skrzynki nie patrzac czy sie wyslalo, po czym wbijam na drugiego chara (musialem troche poczekac bo byla kolejka) wbijam do depo patrz: hmm nie ma paczki... przelaczam sie na poprzednia postac ide na poczte patrze a tam moj parcel pusty;/ z sama kartka do zaadresowania ;/ tak stracilem knight set crown helmet ,crown shield scarf i fire axe ;] i przestalem grac w tibie :) |
Cytuj:
|
No chyba Deady no i hacki xD
mnie hackowali 4 razy... za razem 1 : 31 Druid (Tody Frody) << od roku nie ruszany xD ale go nie rookneli xD za 2 razem : 40 LvL Sorc (Boqas) Skasowany za NIBY macro... (bylem afk xD) za 3 razem : 27 Druid (Gaker Wini) << też nie rooknięty (6cc+) za 4 razem 37 Knight (Asdusuionzek) << Deleted and hacked ;/ tak wogóle to kompa miałem czystego xD ale sniffera w lanie ;/... |
Cytuj:
Cytuj:
|
mi najbardziej odechcewa sie grac jak mnie ktos pknie i strace pul eq X(
|
@up
"pół" @topic Do updatu denerwowaly mnie noobki i exp na żółwiach Po updacie wkurza mnie : Nadal Nobki i zajete wszystkie expowiska przez slrednie lvl knight i palki. Cipsoft powinien dorobic expowisk, oj powinien. |
Ale macie przezycia super uber..Fs.Mi się odechcialo grać jak ;
-Na parchamencie wylocilismy 2x g legi 4x mmsy + demon shieldy + gsy+f axy +kasa itp.Oczywiscie screen byl więc wyłozylismy all na podłoge mówimy Smile itp,a tu wpada 129 rp i nam all zabrał..Oczywiscie go złapalismy + trap =dead goscia.A że miał rsa,to mu all wypadło.Idziemy w pól zadowoleni z naszym lootem,a wpada ekipa z 15 ludzi (nas było 4) lvle 132,156,121,138 (przed update).Ich było z 15 i każdy miał po 120 + minimum jeden mial nawet 164 lvl bodajże..Zostalismy zabici..Mi osobiscie spadł aol ,ale koledze b robe a drugiemu royal helmet,bloker mial aol.Jak się później dowiedzielismy jestesmy hunceni..Nasza gildia nic nie poradzi,bo mają prota u panującej gildi na servie..W sumie musielismy oddać cały loot swój,oddać jego loot + od każdego po 150-200k.Ostatnią karą było jeszcze padnięcie bez blessów (za 1x all mielismy blessy).Mi ,koledze sorkowi i drutowi spadlo po 2 lvle a blokerowi 3 lvle. W sumie stracilismy loot warty ponad 1,5 ~kk + 600k od siebie + 2/3 lvle + tamten exp z blessami.Noi potem zawsze bylismy wywalani z Demców ,bo inaczej sytuacja by sie powtorzyla,a nawet częśc loota musielismy oddać..Jednakże ,gralismy dalej i gildia panująca straciła panowanie,a Ci kolesie co nas pozabijali mają huuuunted ,nawet 3 już się rookneło xD.Musieli nam oddać ok 2,5kk na podzielenie + 3 deady (w tym 2 bez blessów) ,na noob charach zabijalismy :) |
Cytuj:
Aha aha aha, dobreeeeeee. |
Mi odechciało się grać jak Drutem robiłem runy..... OOOO 4 dni robiłem runy....
po tych 4 dniach wziolem wszystko żeby isc na DC i wbic lightowo z 3 levele :) Runek to hcyba mialem 10 bp :]..... więc: 1. 4 dni mordowania sie z runami 2. 5 minut dojścia do DC 3. 10 sekund expienia na DC 4. 5 sekund życia :(X( 5 pk.... X(1 To miał 45 lev...... tylko to zobaczyłem...... nawet nie zdążyłem sie Uhać.... I nie grałem 2 miechy X( Ale to było rok temu :D tera gram na Refugii :D nonpvp i jest Git :D :lucznik: Pall Rules |
Siedze sobie na hydrach ze swoimi kumplami. Zostało mi 5MF i miałem iść do depo dokupić. Nagle wpada 90+ EK i zaczyna mnie lać. Ja wybiegam szybko z hydr chcąc uciec, patrze a tam pod schodami stoi z 5 Elephantow i nie da sie przejść. Blokneły mnie Elephanty i ten EK. Uciekłem jakoś z tego trapa, knight krzyczał "pay pay pay" to oddałem mu b robe, a on "legs", ja mu c legi, on "helmet", ja mu rh, dalej mnie lał, 0 mf. Oddałem mu boh. Ja stoje z Red Hp myśląc że już nie zostawi, mineło 5 sekund, podszedł zajebał exori :) Od tej pory kocham Szwedów i ich PA na Kyrze.
|
Moim zdaniem można przestać grać np. jak idziesz na dezerta bieżesz 10k i goście cie ubijają ...
|
Mi się odechciewa grać, jak spoglądam na tą pikselozę, ziewam i stwierdzam, że MMORPGi już mnie jakoś nudzą. ;)
@down(było "up", sorki) Bij w las, idź się schowaj lepiej. @down, X-Zero Wyglądasz mi na osobę, która nigdy nie słyszała o nieumarłych... ;] |
@up:
Wy*******aj? @Smoly: Hehe, wytrałość wymiata ^^ @topic: Pisałem kiedyś...po deadzie też się trochę odechciewa xD ale zaraz wszystko wróci do normy... @Maniew: 5 sekund życia? czyli expiłeś dłużej niż żyłeś? GZ! |
Fakin szit, sorki, cytowałem zamiast edytować; post do wywalenia. ;(
|
hmm ja mialem 7 hackow 1 chara
za kazdym razem b robe, boh, v shield itd... ,ale gram dalej :D i mam teraz wszystkiego kilkakrosc wiecej |
Mi wtedy sie odechciało:
3 razy wbilem 18 lvl i 3 razy padlem! i dalej 17!!!!!!1 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |