Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia New (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=188120)

Typhoon 27-07-2009 08:41

Start na Obsidii

Nie dawno zacząłem grę na Obsidii, mam już 25lvl i skile 63.63 (axe). Może mi ktoś opisać w miarę szczegółowo jak ma się aktualnie sprawa na serwerze?

- kto rządzi serwerem? Czołówka wśród graczy (nie chodzi o lvl tylko o umiejętności gry i pvp)
- która gildia rządzi serwerem
- jakie są tutaj inne znaczące gildie, które mają coś do powiedzenia
- gildie pkujące - proszę o nazwy owych gildii

- jak się ma sprawa z polskimi gildiami
- podział wśród narodowości? kogo więcej, kogo dużo itp?
- boterzy - jaka ilość po ostatnich mass banach?
- proszę o link do aktualnego price listu (ewentualnie do starszych jeżeli nie nie ma aktualnego)
- PA, Random PKing - jaka ilość? warto w ogóle tutaj grać żeby wbić wysoki lvl?
- noob chary wyższych lvl (nicki zarówno charów którymi grają jak ich noob-charów, które służą głównie do krojenia loota i pkowania
- jakieś rady na start? ;)

Proszę nie pisać "użyj polecenia szukaj" ponieważ sytuacja co chwilę się zmienia ;)

Thavenix 30-07-2009 09:28

zapytaj taty Marcina

Fussy'Aka'Serek 30-07-2009 14:16

Po pierwsze primo: To ja może zaczne od rady na początek:
Wij wroty z tego servera jak nie chcesz czasu zmarnować. W czołówce nie będziesz z pewnością bo nikt Ci na to nie pozwoli. Lepiej zacznij grać na innym serverze.
Po drugie primo: z listą Twoich wymagań nie wiem czy wypisałbym to wszystko za 5 dyszek. Może znajdzie sie jakiś pener który to zrobie ale szczerze w to wątpie. Teraz już nikt tu nie pisze bo server upadł. Sprawdź daty postów.

Pozdrawiam:
Chuj Ci W Dupe!
Fussy'Aka'Serek

Fin'er 31-07-2009 23:14

Poszedł xD

Peko96 01-08-2009 14:22

Niby serv upadł a i tak whuj polaków gra miedzy innymi ja :>

Thavenix 01-08-2009 21:28

@UP
między innymi dlatego nazywamy go 'upadłym' ;)

Piesek 02-08-2009 03:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thavenix (Post 2613369)
@UP
między innymi dlatego nazywamy go 'upadłym' ;)

haha owned :D

Fussy'Aka'Serek 02-08-2009 05:27

Muahahahaha Owned do zera!

Cymbałku i jak sie gra z bandą Turasów?
Trzeba lizać dupke zeby wbic 80 lvl zgadza sie?
Ile już paymentów zapłaciłeś za "zabicie RLa"?

Powodzenia ..i..

Szafa 03-08-2009 17:47

nie ma ktos za duzo pieniedzy ?:PP
http://allegro.pl/show_item.php?item=704840098

Gustek 03-08-2009 18:15

Cytuj:

Muahahahaha Owned do zera!

Cymbałku i jak sie gra z bandą Turasów?
Trzeba lizać dupke zeby wbic 80 lvl zgadza sie?
Ile już paymentów zapłaciłeś za "zabicie RLa"?

Powodzenia ..i..
Jesteś równie głupi co chamski... Jeżeli nie potrafisz wbić 80 lvla to masz problem.

@Typhonn
Rządząca gildia to Niklas Suderlund... Niby lepiej nie rzucać im się w oczy ale od ponad dwóch tygodni mam u nich payment 30k, a spokojnie latam z rsem po świecie ;D.
Co do innych gildii to teoretycznie Bastion (Polska gildia), ale ostatnio sporo ludzi od nich odeszło (a tak w ogóle to moim zdaniem nigdy nie byli zbyt mocni).
Do polskich gildii nie radzę dołączać (zgnoją Cię).
Narodowości... Dużo Polaków, dużo Turków, Szwedzi i troche innych.
Botterów jest ostatnio mało. PK i PA jest dużo (w tym ja z kumplami :D), ale to Ci grozi na każdym servie.
Rady na start? Nie rzucaj się w oczy. Nie dołączaj do żadnej gildii zanim nie wbijesz dobrego lvl. Jak jesteś FACC to kiedyś najlepszym miejscem do życia było kazo (nie wiem jak teraz), dużo fajnych ludzi, łatwo o nowe znajomości.

Decade 04-08-2009 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szafa (Post 2614865)
nie ma ktos za duzo pieniedzy ?:PP
http://allegro.pl/show_item.php?item=704840098

Dal cene minimalna wiec za zlotowke nie kupisz;p

Fussy'Aka'Serek 04-08-2009 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustek (Post 2614901)
Jesteś równie głupi co chamski... Jeżeli nie potrafisz wbić 80 lvla to masz problem.

O zesz Ty kurwa jebana w dupe Twoja pierdolona mac kurwa mac Ty pierdolona suko szmato jebana pwy*******aj kurwo szmato jebana ruchaly Cie psy pod smiketnikiem kurwa okna szkla acodiny kurwa szklanki kurwa popielniczki Ty pierdolcu zajebany WRACAM NA OBSIDIE Z MOIM RELEM I MASZ PIEPIERDOLONE JUZ KURWO JEBANA CI MOWIE , masz ryj jak niedojebana zjebana dziwka ktora kurwa podprowadza alfonsom gumy do zucia z pyska, potem to kolekcjnuje i do klaserow pakuje, twoja stara jest nieska i bierze do pyska i nie pierdol mi maly ze nosisz okulary tak i tak ci rozpierdole gary naet elf i blackd ci nie pomoze bo te mwale rozpierdola twoja jebane smierdzaca nore, kurwa mimo to ze rzadzisz w podziemiach carlin taki itak jestes zerem pamietaj jp na 100% pozdro bRACIE!:baby:

a tej juz se nagrabil na opsidji
http://img182.imageshack.us/img182/6489/wacik.jpg

i s pograles.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........;;/

laxiu 06-08-2009 16:53

Jestem w bastionie i nikt nas nie jedzie. Od wejścia do gildi jeszcze nikt mnie nie uderzył. Jako takiej wojny nie będzie, ale coś słyszałem o szwedach że chcą nas na*******ać.

Jerhard 07-08-2009 21:11

Oo forum COME BACK :P

laxiu 07-08-2009 21:17

Ryba De Wofl wczoraj się żenił mój wujek. Przekazać od kogoś życzenia?

kamiqu2 10-08-2009 20:07

Obsidia smierdzi tak jak caly cipsoft

Fussy'Aka'Serek 11-08-2009 09:51

Opsidja jest wyjebista a Ty jebiesz kapskiem <spadaj>

kamiqu2 11-08-2009 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fussy'Aka'Serek (Post 2621100)
Opsidja jest wyjebista a Ty jebiesz kapskiem <spadaj>

Wyliz mi serka z pod napletka xD

__HAPPY_SVEN__ 11-08-2009 17:50

To prawda te plotyki, że ludzie z obsidii mają ohydne tematy :/

Fussy'Aka'Serek 14-08-2009 13:23

A Ty mi możesz pot spod jajek wyssać. Do gałgana przystąp!!!!!!!!!!!!!!!!1

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:44.