![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Chusta z Manopello (?)
Egzorcyzmy Cudowne uzdrowienia z niewyleczalnych chorób Skomentujcie to. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Taki jest punkt widzenia osoby religijnej. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie obrażasz tylko głupców ale także innych wierzących ludzi ,a co do ślubu to zobaczymy czy będziesz taki zbuntowany jak już do niego dojdzie . |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak sobie czytam i doszedlem do wniosku, ze podajecie te swoje przyklady, ktore rzekomo potwierdzaja religie. Ale chwila, a te wszystkie piktogramy, porwania, swiatla i inne?
Jest tak samo, w takim razie NOL tez istnieje, choc jednak kosciol tego nie uznaje. |
Cytuj:
http://img8.imageshack.us/img8/2568/beztytuulrz.jpg Cytuj:
@Vil: Jak to się mówi, ''robota może głupia ale pewna''. Tylko jakoś ciężko pogodzić takie coś z własnymi ambicjami. |
Cytuj:
O jakie światła, porwania ci chodzi? Co to jest NOL? |
Chodzilo mi o te wszystkie, wiesz, te swiatla nad miastami.
A NOL = UFO, niezidentykowany obiekt latajacy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Nie, to mógłby być tylko jeden warunek. Nikt z nas nie wie jak by się rzeczy potoczyły. Chciałem udowodnić Ulrikkowi, że nie może patrzeć tylko na to. To też ^ Wątpić to też mogę. Może losy inaczej by się potoczyły? Może to była czyjaś prowokacja? Nie można odpowiadać za wszystkich. |
Moze stad, ze nie bylo by terrorystow ala "ALLAH _/"?
Ah, edit >.> Najpierw sie pytasz, skad pewnosc, ze nadal by staly, potem piszesz, ze moglbyby w ogole nie powstac. Jakos tak dziwnie napisane. up@ ten twoj jeden warunek to ok ~60% tych wszystkich "wypadkow"? Watpie, aby znalezli inny powod. Rocket, ja cie bardzo dobrze rozumiem. Wiem, ze mozliwe by bylo znalezienie jakiegos innego celu mordow, czy atakow. Lecz nie mozesz przyjac zalozenia "gdyby, skad wiemy, moze", bo jest to w pewien sposob nielogiczne. Na pewno wiesz, o co mi chodzi. |
Cytuj:
@Rocket: Wizard did it |
Cytuj:
Z losem niekiedy jest tak, że płata nam figle. Nie wiadomo co by było (bo się nie wydarzyło), gdyby teraz lub w niedawnych czasach "kliknąć delete" na wszystkie religie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |