Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213959)

Medivh Shady 24-06-2009 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TwojePrzeznaczenie (Post 2576933)
A ty ile razy jeszcze spierdolisz do depo i nie wyjdziesz pomoc swoim kolegom bo będziesz bał się o lvl? To jest dopiero pytanie.

Nie wiem co bylo w nocy bo mialem nocke w pracy , wiec to nie ja gralem na medzie :)

Vonsky 24-06-2009 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2577085)
jakbys neiwidzial duzo espaniolcow czorraj niebylo z powodu swieta jakie tutaj jest,jakbys troszeczke byl ogarnietym namefakerem to bys zebral info najpierw a pozneij pisla pierdoly.a teraz juz mozesz isc na dworzec kolejowy dawac kiszke stolcowa starym biznesmenom i murzynom,gruby tranzwestyto .)

A co ty masz wspolnego z hiszpanskim swietem ? Stara cie wyslala do hiszpani zebys pomarancze zbieral bo nie ma na przeszczep macicy i przez to ma kompleksy ze splodzila zafarbowane dziecko ktorego dzieciaki na podworku przezywaja ketchup ( czyt. kazdy macza w nim swoja parowke) ?

@Medi
Niby komu dales passy :> To na bank nie Luki bo by sie wyjebal z 2 razy.

Verano 24-06-2009 15:22

orac sie na arcani ,a nie sie spinacie na forum o,o

Panuf 24-06-2009 15:26

Przestancie juz bo calkowicie omijacie temat wojny, moze ktos z dpft sie chce wyplacic ? :D

Medivh Shady 24-06-2009 16:28

Robo jak mnie nie ma

Notopeczek 24-06-2009 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vonsky (Post 2577114)
A co ty masz wspolnego z hiszpanskim swietem ? Stara cie wyslala do hiszpani zebys pomarancze zbieral bo nie ma na przeszczep macicy i przez to ma kompleksy ze splodzila zafarbowane dziecko ktorego dzieciaki na podworku przezywaja ketchup ( czyt. kazdy macza w nim swoja parowke) ?

@Medi

czyje to konto
goral czy istna?? :D poziom pasuje do obu

@mistic

daj sie im wykazac na forum,w domciu sa cichutcy jak myszki bo inaczej wpierdol krzeslem od starego

MMApanowieMMA 24-06-2009 17:19

sua lepiej powiedz czemu cie wczoraj nie widzielismy, ty po akcji z afk channel przychodzisz lol

Master Jeremiasz 24-06-2009 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 2576818)
Zaorane o,o

Ho Ho odezwal sie czlowiek ktory po przeszlo rokowym retajdzie nagle stal sie aktywny jak tylko Lr zaczelo wygrywac, twoja wypowiedz byla nie na miejscu O_o

Leon-Adin 24-06-2009 19:13

widac ze normalny kajko gral na kajku bo ogorzyl jak huj

Notopeczek 24-06-2009 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MMApanowieMMA (Post 2577296)
sua lepiej powiedz czemu cie wczoraj nie widzielismy, ty po akcji z afk channel przychodzisz lol

zle info mnie wogole niebylo na vencie wczoraj :d

Panuf 24-06-2009 20:06

No dziwne ze nawet ludzie z dpft sie w*****aja i pisza po akcji ze Sua sie boi wchodzi na chanell po akcji i " co sie stalo ? " :D

kuremetesisi 24-06-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vonsky (Post 2577114)

luki nie mial czasu, byl zajety padaniem swoim charem i chodzeniem do npcka w koncu kupienie blessow 3 razy troche zajmuje.

yochejnarapa 24-06-2009 21:44

GUral delejt i camow nie ma >.<
Moze by ktos dal camza ze wczoraj?:|

Notopeczek 24-06-2009 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Panuf (Post 2577491)
No dziwne ze nawet ludzie z dpft sie w*****aja i pisza po akcji ze Sua sie boi wchodzi na chanell po akcji i " co sie stalo ? " :D

czytaj ze zrozumieniem.jak mnie niema wogole na vencie bo mnie niebylo WOGOLE to mogl sie w*****ac ze iedze na afk czanelu 40 razy .niewiesz to niegadaj pierdol bo zaczynasz sie staczac...intelektualnie

@yochejnarapa

fakt faktem msuze przyznac ze masz racje

Protekst 24-06-2009 22:27

DPFT chyba na otsie gra o.o

rezonia.mine.nu

Istna 24-06-2009 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2577621)
czytaj ze zrozumieniem.jak mnie niema wogole na vencie bo mnie niebylo WOGOLE to mogl sie w*****ac ze iedze na afk czanelu 40 razy .niewiesz to niegadaj pierdol bo zaczynasz sie staczac...intelektualnie

@yochejnarapa

fakt faktem msuze przyznac ze masz racje

nie mam zwyczaju spinać się z anonimowych kont :p

MMApanowieMMA 24-06-2009 22:32

Wczoraj było tak o:

- Ja i moja ekipa jak zwykle znudzeni trudami expienia, postanowiliśmy poszukać osoby, która dręczy ludzi z Arcanii. Takowego znaleźliśmy cashmakera Mustii'ego(ofc w mieście brudasów - Port Hope). Nie zastanawiając się zbyt długo ruszyliśmy go klepać. Osoby, które przemyślały całą sytuacje(min. ja) najpierw rzucały MW, a później na*****ały, dzięki czemu PZ nabił tylko Dariz i Sworderek. Ku naszemu zdziwieniu Mustii, chciałnam pomóc i użył Fire Bomb rune, aby nie mógł nas przepychać. Niestety okazało się to sprytną pułapką, a sam delikwent zawołał kolegów. Zacząłem się drzeć "MASLOK MASLOK MASLOK", Sworderek i Dariz uciekali. Niestety, Dariz nie wiedział, że małpy widzą niewidzialnych. Zabili Dariza, a my postanowiliśmy go srogo pomścić. Reszta wydarzeń na CAM'ie.

http://www.***********.com/340631900.html

alzSG 24-06-2009 23:24

eSGe haunted :(?

Notopeczek 25-06-2009 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Istna (Post 2577654)
nie mam zwyczaju spinać się z anonimowych kont :p

a to zwracam honor

kuremetesisi 25-06-2009 09:28

Name: Turqus
supporter - bedzie lvl na sdki - bedzie jednego mniej !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:32.